Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Cercetează» Distribuţii» Distributie Server
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: Distributie Server  (Read 8794 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
gheorghe
Veteran
**

« Reply #45 on: February 02, 2007, 01:23:29 PM »

Scoti 3 buguri vechi si bagi 5 buguri noi.
Yehppael
Membru
*

« Reply #46 on: February 02, 2007, 04:36:06 PM »

de acord cu gheorghe, trebuie sa faci upgrade cat mai rar posibil doar in caz de securitate ceva, dar daca este un server pe care il folosesti ca sa inveti lucruri noi sa faci server de ceva sau de nustiuce atunci iti trebuie ceva ce poti face upgrade usor tocmai din cauza dependentelor, oricum chiar si daca nu faci upgrade decat in caz de urgenta, la un moment dat tot va trebui sa faci un upgrade. Cel putin mie mi s-a intamplat un lucru tare stupid, aveam nevoie sa fac server de teamspeak dar nu mergea pe kernelul care il avea, asa ca am facut upgrade, iar kernelul respectiv avea un bug in fedora care il facea sa deconecteze internetul dupa 30 secunde ... asa deci si prin urmare, trebuie sa te astepti la asa ceva cand faci upgrade ...
gheorghe
Veteran
**

« Reply #47 on: February 02, 2007, 07:13:22 PM »

Cel putin mie mi s-a intamplat un lucru tare stupid, aveam nevoie sa fac server de teamspeak dar nu mergea pe kernelul care il avea, asa ca am facut upgrade, iar kernelul respectiv avea un bug in fedora care il facea sa deconecteze internetul dupa 30 secunde ... asa deci si prin urmare, trebuie sa te astepti la asa ceva cand faci upgrade ...

Parerea mea e ca nu ar trebui sa ma astept la asa ceva. Am vrut si eu sa pun un server de mail pe fedora, l-am configurat, am facut update, si poc, nu mai mergea a doua placa de retea. Tot bug in kernel, am bootat cu kernelu vechi si mergea.

De-asta nu-mi plac mie distrourile care-si schimba toate pachetele la fiecare 2 saptamani. In 99% din cazuri nici nu castigi nimic facand update la o noua versiune, mai rau, se pot modifica optiunile din fisiere de configurare si trebuie refacute.
mudrii
Veteran
**

« Reply #48 on: February 03, 2007, 11:25:33 AM »

let's began the war Smiley
http://haven.loki.ws/blog/2007/01/why-gentoo-is-a-great-server-distribution-a-rebuttal/
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #49 on: February 03, 2007, 11:54:15 AM »

Chestia cu gentoo e bun/nu e bun e vax. Il sustin pe gheorghe cand spune ca update-ul trebuie facut rar, doar cand e vreo problema de securitate, dar gentoo e suficient de versatil incat sa poti face update o data pe an sau o data pe ora, in functie de nevoi. De asemenea poti sa upgradezi un singur pachet (eventual + dependinte) astfel incat sa nu cumva sa se strice celelalte.

Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  

Jump to: