Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Cercetează» Reţele, servere» BGP RDS
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: BGP RDS  (Read 4249 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« on: April 10, 2007, 12:09:59 PM »

Salut,

Ma intereseaza daca are cineva dintre voi contract BGP cu RDS, mai exact ma intereseaza costul si clauzele contractuale. Am contactat RDS pentru a obtine aceste informatii dar se pare ca nu vor sa ofere aceste detalii decat daca chiar esti interesat de contract BGP si esti dispus sa platesti, nu doar pentru cultura mea generala.

Daca aceste informatii nu pot fi facute publice pe un forum as fi foarte recunoscator daca cineva ar putea sa-mi ofere informatii pe privat.

Multumesc anticipat.

gheorghe
Veteran
**

« Reply #1 on: April 10, 2007, 12:29:31 PM »

Ia-ti de-asta, astia sigur iti dau bgp: http://www.romtelecom.ro/ro/pentru_companii/servicii_date_internet/sevicii_de_internet/metronet.html

Era un ISP pe la mine care dadea net de la rds, da nu stiu sigur daca aveau bgp...
« Last Edit: April 10, 2007, 12:30:42 PM by gheorghe » Logged
nesquick
Membru
*

« Reply #2 on: August 01, 2007, 12:44:43 PM »

RDS-ul poate deschide o sesiune BGP...clauzele sunt cam asa...sa cumperi d la ei peste 5mbits extern...din cate stiam eu... Smiley asa ca nu stiu cat d bn se merita...iar daca esti din bucuresti...poate te pot ajuta cu o conexiune fibra optica prin care ai si rds
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #3 on: August 09, 2007, 07:45:31 AM »

Nu are legatura cu problema precedenta dar postez tot aici. Momentan acasa sunt abonat RDS si ma conectez prin PPPoE. Nu-mi convine chestia asta. Imi poate spune cineva cum trebuie sa pocedez pentru a obtine un IP fix? (costul si clauzele contractuale). Am dat multe mailuri la RDS, dar se pare ca nu imi raspunde nimeni. I-am contactat telefonic, dar acolo era o tanti care nu stia despe ce vorbesc.

Banuiesc ca trebuie sa cumpar un abonament Business. Nu gasesc informatii legate de asa ceva.

Multumesc anticipat.

sabertooth
Veteran
**

mysql killer

« Reply #4 on: August 09, 2007, 09:00:04 AM »

Bussines->Bucuresti->FIBER LINK(fibra)->pppppppp oe->50-60 kb/s extern->5 mil lei/luna

Nu stiu cum este IP-ul.
« Last Edit: August 09, 2007, 09:00:57 AM by sabertooth » Logged

Stercus accidit
nesquick
Membru
*

« Reply #5 on: August 09, 2007, 09:22:49 AM »

hmmm...ip fix...doar la biznis fibra optica...de la 100$ in sus abonamentul.
Licaon
Membru
*

« Reply #6 on: August 09, 2007, 11:26:30 PM »

@~Empathy~: cre ca cererile tale sunt pe langa facturile astea
imi pare rau pt tine ca ai RDS Sad
o fi UPCu de rahat pt unii dar au fost ok pt mine la tech support/ip fix/probleme dhcp

bogdanix
Membru
*

« Reply #7 on: August 13, 2007, 11:11:42 PM »

Adica nu se poate IP fix acasa la voi? Smiley Eu am 2 IP-uri de la RDS la 25 USD/luna.
~Empathy~ mai contacteaz-o telefonic pe tanti aia si intreaba de abonamente Broadband. Astea sint cu IP fix... ma rog, cel putin asa e la Brasov Wink
razius
Veteran
**

« Reply #8 on: August 14, 2007, 09:17:31 AM »

clicknet? Smiley . upload de cacao dar e ip fix.
gheorghe
Veteran
**

« Reply #9 on: August 14, 2007, 11:27:28 AM »

La clicknet de obicei nu e ip fix, stiu ca pentru ip fix tre sa platesti vre 2$/luna.
Johan
Membru
*

Arcaş

« Reply #10 on: August 14, 2007, 01:33:45 PM »

Toţi din craiova cu adsl de la clicknet au ip fix chiar dacă e pppoe. Cred că regula e general valabilă.
Cāt despre ip fix de la rds , aramdune a zis pe irc că īl costă de la 20€ dar a uitat să scrie şi aici

razius
Veteran
**

« Reply #11 on: August 14, 2007, 03:46:54 PM »

eu am acelasi ip de cand mi-am facut abonamentul (cam de un an si jumatate)
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #12 on: August 14, 2007, 08:21:41 PM »

20 dolari pe luna ma costa, da.

Emil CHERICHEȘ
Membru
*

« Reply #13 on: January 22, 2008, 10:48:28 AM »

http://www.rdsnet.ro/bgp/

Emil CHERICHEȘ