|
oblio
|
 |
« on: April 07, 2007, 01:37:25 PM » |
|
Am zis să vă urez Paşte Fericit! tuturor. Luaţi o pauză de la Linux, ieşiţi la iarbă verde şi ne "vedem" luni 
|
|
|
|
|
|
Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
abatele
Veteran

Ce faci, te face.
|
 |
« Reply #1 on: April 07, 2007, 02:02:02 PM » |
|
Am zis să vă urez Paşte Fericit! tuturor. Luaţi o pauză de la Linux, ieşiţi la iarbă verde şi ne "vedem" luni  Mulţumim de urări! Fără intenţia de a fi maliţios (şi îmi cer scuze de la bun început), dar urarea cu "Paşte Fericit!" mă duce cu gândul (ce să-i faci? Limba Română are cuvinte cu mai multe înţelesuri) la o mulţime de inşi care ies la "iarbă verde" pe care o pasc fericiţi  . La rândul meu, vă doresc un Paşti fericit, iar bucuria care a fost la Învierea Domnului să fie şi în casele şi sufletele voastre!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
d1uluv2h8
Veteran

|
 |
« Reply #2 on: April 07, 2007, 02:10:17 PM » |
|
Paste Fericit va urez si eu! 
|
|
|
|
|
|
"And it shows finally, that you CAN enjoy electronic music without any stimulances and still have a great night!" @ tiesto
|
|
|
|
Abraxas
Membru
|
 |
« Reply #3 on: April 07, 2007, 07:54:01 PM » |
|
Fie ca Lumina Invierii Domnului sa aduca in sufletele noastre pace, calm si intelepciune!Pasti Fericit!
|
|
|
|
|
|
..ala mic, prost , urat, care locuieste in padure....
|
|
|
|
|
Saltwater
|
 |
« Reply #4 on: April 08, 2007, 01:10:05 PM » |
|
Sarbatori Fericite si Hristos a Inviat! 
|
|
|
|
|
|
 Astazi nu am semnatura.
|
|
|
|
Asul
Membru
|
 |
« Reply #5 on: April 08, 2007, 04:26:17 PM » |
|
Hristos a înviat!
|
|
|
|
« Last Edit: April 08, 2007, 04:28:09 PM by Asul »
|
|
|
|
|
|
unixlust
Membru
|
 |
« Reply #6 on: April 08, 2007, 05:06:21 PM » |
|
Hristos a înviat!
Adevarat a inviat !
|
|
|
|
|
|
my blogAnd on the 8th day, God gave the people Google so that all the problems of the universe could be researched from one central place. And it was good.
|
|
|
|
Abraxas
Membru
|
 |
« Reply #7 on: April 09, 2007, 02:03:02 PM » |
|
Hristos a înviat!
ADEVARAT A INVIAT!
|
|
|
|
|
|
..ala mic, prost , urat, care locuieste in padure....
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #8 on: April 26, 2008, 12:45:52 PM » |
|
Paşte Fericit! Ediţia 2008  Ideea de anul trecut se păstrează. Cu menţiunea că nu o să am acces la net circa 2 săptămâni, aşa că vorbiţi cu Oin în caz că apare ceva 
|
|
|
|
|
|
Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
abatele
Veteran

Ce faci, te face.
|
 |
« Reply #9 on: April 26, 2008, 01:12:09 PM » |
|
Sarbatori fericite de Invierea Domnului alaturi de multe bucurii si impliniri sa aveti!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saltwater
|
 |
« Reply #10 on: April 27, 2008, 12:06:16 AM » |
|
Hai ca trantesc eu primul pe editia 2008 un: Hristos a Inviat!
|
|
|
|
|
|
 Astazi nu am semnatura.
|
|
|
|
|
wonder
|
 |
« Reply #11 on: April 27, 2008, 02:26:59 PM » |
|
Hristos a inviat!
Fie ca sfintele sarbatori ale Pastelui sa va aduca lumina in suflete, fericire alaturi de cei dragi si mult noroc.
|
|
|
|
|
|
Give what you have. To someone, it may be better than you dare to think. My blog wonder.rodp.net
|
|
|
|
steelheart
Membru
|
 |
« Reply #12 on: April 27, 2008, 05:54:49 PM » |
|
Adevarat a inviat !
azi am muncit extrem de mult : am mancat prajituri si m-am umplut cu proteine dupa care udat bine cu vin facut de mine si cu vin cumparat, si am dat un repeat de vreo 3 ori => need sleep after that repeat ... again...
Spiritu de iepuroi sa fie cu voi ( adica sa mancati mult ca iepuri si ...etc... )
|
|
|
|
|
|
When Bush says "Freedom" it means "Conquer". When Gates says "Freedom" it means "Feedom". But when Stallman says "Freedom" it means "Freedom".
|
|
|
|
Asul
Membru
|
 |
« Reply #13 on: April 19, 2009, 11:59:07 AM » |
|
Hristos a înviat!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wonder
|
 |
« Reply #14 on: April 20, 2009, 12:22:44 AM » |
|
Hristos a înviat!
Adevarat a inviat!
|
|
|
|
|
|
Give what you have. To someone, it may be better than you dare to think. My blog wonder.rodp.net
|
|
|
|
|