Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Află» Linux Soft» Ultimele poze din album
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Ultimele poze din album  (Read 2721 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
oblio
Admini
**

« on: March 29, 2007, 11:20:22 PM »

Salutare!

Cu ajutorul master code Saltwater, v-am făcut o surpriză - ultimele poze publicare în Album vor apărea, ca thumbnail, pe forum. Ca să vedeţi ce mai e nou pe acolo Smiley

All hail master Saltwater! Wink

Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24

Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it.

Oblio's
mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« Reply #1 on: March 30, 2007, 08:24:38 AM »

când dispare banner-u ăla cu CITIŢI REGULAMENTUL! ? Sau măcar un fundal gri ca restul sitului

Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #2 on: March 30, 2007, 09:43:16 AM »

Eh master ... newbie mai degraba.

Astazi nu am semnatura.
oblio
Admini
**

« Reply #3 on: March 30, 2007, 10:17:47 AM »

Bannerul ăla? Probabil niciodată ;;) Ha ha

Oblio's
gheorghe
Veteran
**

« Reply #4 on: March 30, 2007, 05:01:22 PM »

Eu propun inlocuirea banerului cu chestii de pe simpatie.ro :)) Mor de râs
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #5 on: March 31, 2007, 03:03:14 PM »

Recomand random in loc de ultimele, nu de alta dar lumea se plictiseste.

gheorghe
Veteran
**

« Reply #6 on: March 31, 2007, 04:43:16 PM »

Pai teoretic, daca s-ar apuca lumea sa puna poze, nu s-ar mai plictisi, de fapt chiar ar fi un catalizator pentru postarea de poze...
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #7 on: March 31, 2007, 04:47:37 PM »

Si totusi se pare ca nu catalizeaza nimic ca lumea nu pune poze :D Ranjeste fasolea. Mi se pare neergonimic, pe myl era mai estetic cand puneai poze, plus ca erau tari discutiile pe marginea lor,

sabertooth
Veteran
**

mysql killer

« Reply #8 on: March 31, 2007, 06:09:27 PM »

Daca am pune poze cu nemiluita cred ca putinul spatiul care este inchiriat s-ar epuiza destul de rapid. In plus poze nu-s decat de la intalnirile dintre noi.

Stercus accidit
oblio
Admini
**

« Reply #9 on: March 31, 2007, 07:10:59 PM »

A, ca să fie clar, fără poze cu gagici în galerie. Mi-ajunge Ciapsă care vrea să pun hub DC pe Linux Soft, respectiv CS warez.
Calmaţi-vă, există hackteam.mx.ro pentru doritori Smiley

Aşa, legat de poze, random, alte minuni. Galeria e cam buşită. Dar cum n-am bani de altceva, cu asta trăim. Saltwater a muncit destul la ea s-o facă mai umană, şi începe să se rezolve. Doar că nu e uşor, şi nici simplu.

Iar legat de comentarii, Aramdune, pune poze interesante cu Solaris, Minix, whatever, şi vor fi şi comentarii acum Smiley

Oblio's
mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« Reply #10 on: April 03, 2007, 10:26:02 PM »

unde au dispărut?  dontgetit

Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #11 on: April 03, 2007, 11:57:38 PM »

Judecand dupa clasele CSS incarcate in tablela cu pricina, se pare ca acu e vechiul template pe server ... ask oblio for directions ...

Astazi nu am semnatura.
oblio
Admini
**

« Reply #12 on: April 04, 2007, 08:58:10 AM »

Cred c-a făcut hâc serverul şi au pus backupul. Bine măcar că aşa suntem siguri că fac şi ei backup Scoate limba

Oblio's
Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #13 on: April 25, 2007, 06:16:43 PM »

Bear with us ... din cauza unor modificari facute la galerie o parte din thumb-uri s-au pierdut. Nu e vina noastra ... scriptul nu are buguri, dar serverul permite executia a maxim 30 secunde dupa care il taie. Imaginile nu sunt pierdute, sunt in continuare acolo. O sa incerc in seara aceasta sa termin partea de scriptare care va aborda putin diferit problema deci va permite crearea lor si va updata baza de date in mod corespunzator.

Imi cer scuze, dar pana atunci galeria va fi indisponibila ... Imagini se pot adauga deoarece deja este sus noul engine de upload/creare dar exista posibilitatea ca thumbnail-urile sa dispara deoarece update-ul se va face in doi pasi: vor fi distruse toate thumbnail-urile existente dupa care se vor crea gradual (user assisted). Nu este cea mai eficienta solutie deoarece vor fi sterse si acelea bune ... dar este cea mai rapida dpdv al timpului de development care este drastic limitat de circumstante scolare.

Maestre oblio, muzica va rog. In La Major.

Astazi nu am semnatura.
Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #14 on: April 25, 2007, 08:51:13 PM »

Update efectuat cu succes. Toate thumbnail-urile se incarca corect ... daca dati click pe un thumbnail si poza nu apare acolo deasupra comentariilor ... please fill in a bug report. Scriptul de update nu a raportat erori ... dar nu putem fi niciodata siguri.

Later Edit: din cauza unui bug recesiv - care a reaparut si care il rezolvasem acu vreo 2 luni - momentan imaginile din galerie nu se pot edita aka schimbat nume, keywords, comentariu asupra imaginii sau re-upload al imaginii in sine. Galeria este frozen pana o sa modific filtrele si motorul de edit. Recomandat este sa nu se incerce rescrierea imaginilor deja uploadate deoarece se poate lasa cu munca in plus din partea noastra. Editarea textelor nu funtioneaza oricum, deci nu mai trebuie sa mentionez.
« Last Edit: April 26, 2007, 01:36:07 PM by Saltwater » Logged

Astazi nu am semnatura.
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: