Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Află» Ştiri» a aparut gaim-2.0.0-beta4
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: a aparut gaim-2.0.0-beta4  (Read 3928 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
abatele
Veteran
**

Ce faci, te face.

« on: October 21, 2006, 10:27:29 PM »

Pe http://gaim.sourceforge.net/planet/ s-a anunţat lansarea versiunii beta 4 pentru Gaim-2.0.0, unul dintre cei mai folosiţi clienţi de messenger multiprotocol
Au apărut câteva modificări faţă de versiunea precedentă:
- deoarece închiderea listei de prieteni ar fi trebuit să lase gaim activ (default era că atunci când închideai lista de prieteni, înceta si funcţionarea mesageriei iar pentru activarea acestei opţiuni trebuia să faci tu însuţi setările), dezvoltatorii au activat această opţiune by default.
- un manager de reţea care să te informeze asupra stării conexiunii.
- posibiltatea de a seta mărimea textului mesajelor care vin, indiferent de dimensiunea la care a fost utilizat textul de către expeditor, etc.

Download:http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=235&package_id=253&release_id=456679
« Last Edit: October 21, 2006, 10:30:13 PM by abatele » Logged
Licaon
Membru
*

« Reply #1 on: October 22, 2006, 11:46:34 AM »

pacat ca pe Vista64_5744 nu mere...sta in 100% proc si nici nu se conecteaza... of Sad

aramdune
Guest
« Reply #2 on: October 22, 2006, 12:12:34 PM »

E un bug gtk. Downgradeaza gtk si o sa se conecteze. Insa tot o sa mai sara in 100% ocazional. Asa e gtk-ul pe windows...
gheorghe
Veteran
**

« Reply #3 on: October 22, 2006, 12:17:54 PM »

Mie pe windows 2k3 imi merge cat de cat bine xchat. E lent, dar nu crapa. In schimb gaim 2.0beta3 si 1.5 mergeau naspa. Nici macar transfer de fisiere nu mergea, intre 2 clienti gaim Smiley
Licaon
Membru
*

« Reply #4 on: October 22, 2006, 09:39:45 PM »

cred că e de la GTK. pe WinXP de exemplu câteodată îl mai apucă şi urcă în 100%procu... apoi se calmează... dar măcar mergea.
oricum nu mai contează că dădui jos Vista.

probabil că la apariţie Gaim 2Final şi Vista final or să meargă.

Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #5 on: October 22, 2006, 10:46:49 PM »

Ma rog, poate e o preferinta personala (la fel ca parerile exprimate), dar nu imi place sa fac pe beta testerul avand in vedere "rata de crash-uri" pe care o dau unele aplicatii care ar trebui sa fie in stadiul de "release", sa nu pomenesc beta. Valabil indiferent de sistemul de operare/licenta/features. Am avut surprize universal valabile.

Morala: astept v2, release.

Astazi nu am semnatura.
Licaon
Membru
*

« Reply #6 on: October 23, 2006, 08:53:08 PM »

ios de parere ca e util beta testingul, de exemplu de ce sa astept pana peste 'nşpe luni sa vad cum e cand pot sa ma uit aku care e evolutia, iar daca vreau ceva schimbat pot face sugestii mai usor aku decat cand o să apară si intra in faza de stabilizare si nu vor mai modifica features. plus că cu cât mai multi testează şi cu cât se gasesc mai multe din buguile existente cu atat mai repede va aparea final. Wink

Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #7 on: October 24, 2006, 08:46:37 AM »

Ideea e ca nu tin minte ca GAIM sa aiba ceva in genul TalkBack din Mozilla care sa dea raportul in cazul unui crash. Pentru Mozilla fac "beta testing" de cand ma stiu pentru ca rezultatele in caz de crash ajung la ei si am grija de fiecare data sa ajunga. S-a vazut in FF 2 faptul ca TalkBack chiar lucreaza. Desi este in stadiul de RC cel putin mine mi-a dat mai putine crash-uri decat orice release de 1.5. Intrebarea este: GAIM n-are sau are si nu stiu eu sa il folosesc (caz in care ma duc la colt pe coji de nuca)? Chestia ca la crash-urile ocazionale nu tin minte sa ma fi intrebat ceva.

Astazi nu am semnatura.
gheorghe
Veteran
**

« Reply #8 on: October 24, 2006, 08:19:30 PM »

Heh, mereu dezactivam faza cu Talkback sau cum ii zice Smiley
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: