|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #1 on: October 21, 2006, 09:58:38 PM » |
|
Daca devii burghez, adica membru de incredere, vei putea sa o modifici  Pentru a deveni burghez, trebuie sa contribui, prin replicile tale, idei, grafica, programe, in fine, prin orice ar fi interesant, la dezvoltarea comunitatii.
|
|
|
|
|
|
Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vārstă: 24
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
Razvan.S
Membru
|
 |
« Reply #2 on: October 21, 2006, 10:03:13 PM » |
|
Nu ma deranjeaza ca scade , credeam ca am facut ceva rau si este ca un fel de avertisment
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #3 on: October 21, 2006, 10:06:06 PM » |
|
Nu. Inseamna ca unul dintre membrii ceilalti ai comunitatii, dintre burghezi, a considerat ca o replica de-a ta a fost slabuta sau neinteresanta - chiar nu stiu cine a fost, nu urmaresc cine acorda  E, oricum se rezolva, dupa cum a scazut, poate la fel de bine sa si creasca, in functie modul cum te porti pe site, daca te vor aprecia membrii ceilalti, ai sa vezi ca vei primi si + 
|
|
|
|
|
|
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
Razvan.S
Membru
|
 |
« Reply #4 on: October 22, 2006, 02:30:48 AM » |
|
Multumesc pentru raspuns o sa incerc sa evit subiectele care deranjeaza userii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hydrarulz
Veteran

warning flame-war
|
 |
« Reply #5 on: October 31, 2006, 10:24:04 PM » |
|
e o chestie in genul digg.com dar moderata
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tibanu
Membru

Mechanical Chief
|
 |
« Reply #6 on: November 20, 2006, 12:25:14 PM » |
|
inseamna ca io o sa stau numai pe minus urmatorii 10 ani?
|
|
|
|
|
|
Dus la peste....
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #7 on: November 20, 2006, 12:31:45 PM » |
|
 Nu. O sa vezi ca in momentul in care incepi sa zici chestii interesante or sa apara si plusuri. Dar fiind la inceput, ai de tras tare cu RTFM.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pghoratiu
|
 |
« Reply #8 on: November 20, 2006, 12:45:16 PM » |
|
Eu propun sa folosim o singura valoare si nu doua (se face suma celor doua). Documentatia SMF zice ca in acesta caz setezi karmaMode=1karmaMode
* Version: SMF 1.0+ * Default value: 0
Enable or disable the Karma function. Karma is a feature that shows the popularity of a member. Members, if allowed, can 'applaud' or 'smite' other members, which is how their popularity is calculated. Value Description 0 Karma disabled. 1 Karma enabled. A user's total karma is shown (sum of positive karma with the negative karma subtracted). 2 Karma enabled. Both the positive and the negative karma are shown for each user able to have karma.
|
|
|
|
« Last Edit: November 20, 2006, 12:48:02 PM by pghoratiu »
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #9 on: November 20, 2006, 01:18:11 PM » |
|
Asa a fost la inceput. Dar am scos-o, gandindu-ma la cazurile extreme: a) un membru care are multe plusuri sau b) unul care are numai minusuri. Daca las diferenta - adica o singura valoare: a) se va lasa mai usor pe tanjeala sau invers b) va vedea ca e mult sub 0 si va fi deprimat ca nu e apreciat de nimeni pe cand asa, nu cred ca va fi cineva numai cu plusuri sau numai cu minusuri. Asa ca se va gandi: a) mda... se pare ca am facut totusi si boacane b) hai ca nu e chiar asa de rau... Un fel de efect psihologic  Daca e prea complicat, spuneti, si lasam doar o singura valoarea. Faptul ca sistemul de aici e folosit si pe digg.com, de exemplu, mi se pare un plus - adica e deja testat. Dar nu e perfect 
|
|
|
|
« Last Edit: November 20, 2006, 01:25:05 PM by oblio »
|
|
|
|
|
|
hydrarulz
Veteran

warning flame-war
|
 |
« Reply #10 on: November 23, 2006, 01:50:28 PM » |
|
uite-te la mine. eu sunt interesant (asa simt eu) si am +3/-8  sunt interesant in timpul liber si cand nu sunt oameni langa mine. i knock myself out 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #11 on: November 23, 2006, 04:49:41 PM » |
|
uite-te la mine. eu sunt interesant (asa simt eu) si am +3/-8
Oamenilor nu le-a placut ca tu vrei sa fii ROOT 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hydrarulz
Veteran

warning flame-war
|
 |
« Reply #12 on: November 25, 2006, 09:10:18 PM » |
|
oricum mi-am dat seama ca acolo am gresit. a fost o discutie constructiva  dar oricum am stat 4 luni pe X in spatele gatewayului meu... ce sa patesc? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #13 on: November 25, 2006, 11:31:08 PM » |
|
De rm -rf /bin nu te apără nici un gateway  Pentru īncepători, nu daţi comanda de mai sus, faceţi praf sistemul.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sabertooth
Veteran

mysql killer
|
 |
« Reply #14 on: November 28, 2006, 11:13:05 AM » |
|
Corect pentru incepatori comanda corecta este mv * /dev/null