Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Află» Linux Soft» Promovare Linux Soft
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Promovare Linux Soft  (Read 3518 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
oblio
Admini
**

« on: March 02, 2007, 02:55:53 PM »

Vă ameninţam de la începutul anului, de la bilanţ, că trebuie să ne ocupăm de promovarea site-ului, pentru că:
mulţi vizitatori => câţiva vizitatori interesaţi => câţiva colaboratori => discuţii interesante, contribuţii, atmosferă plăcută.

Acum, cum ar arăta planul de promovare...

1) Spuneţi pe cine cunoaşteţi cu blog/site - în cadrul topicului. Apoi, stabilim dacă ne interesează să colaborăm, şi dacă da, ne ajutaţi la negocieri Smiley
2) Dacă activaţi pe alte forumuri, şi regulamentul permite, puteţi pune în semnătură ceva de genul acesta:
[ img ]http://www.linuxsoft.ro/forum/gallery/10_28_12_06_5_49_45.png[ /img ] -> fără spaţii - este imaginea din semnătura mea
sau
[ url=http://www.linuxsoft.ro/ ]Linux Soft Romania[ /url ] -> iarăşi fără spaţii - link către site
sau (dacă nu puteţi pune linkuri directe):
Linux Soft - o comunitate deschisă -> cine caută Linux Soft pe Google dă ca prim rezultat de noi Wink

Deci oricine are o idee de site, blog, forum interesant, cu care am putea colabora, să spună aici Smiley

Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24

Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it.

Oblio's
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #1 on: March 02, 2007, 04:53:00 PM »

Quote from: i_m_meen
Linux Soft - o comunitate deschisă -> cine caută Linux Soft pe Google dă ca prim rezultat de noi

Nu, nu da. Site-ul acesta e pe pozitia 105.

Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #2 on: March 02, 2007, 04:59:29 PM »

Dupa Google-ul asta ... da ... unii (multi) romani mai folosesc si Google Romania in loc de versiunea internationala cu .com in coada.

/le Bannerul acela 80x15 il am de mult pe blog si o sa ramana desi o colaborare nu cred ca ar ajuta mult Linux Soft cu ai mei maxim 15-16 vizitatori pe zi care imi citesc mizeriile ce le postez acolo cand am timp sa postez pe bune.
« Last Edit: March 02, 2007, 05:06:19 PM by Saltwater » Logged

Astazi nu am semnatura.
oblio
Admini
**

« Reply #3 on: March 02, 2007, 05:24:37 PM »

Am zis "Linux Soft", nu "Linux" Wink
Pentru a ajunge pe prima pagină la căutarea "Linux", rezultate filtrate pentru limba română, o să avem nevoie de tot ajutorul de care putem face rost Wink

Iar legat de Google.com vs Google.ro - personal, cam pe orice calculator pe care am încercat www.google.com mă redirecţionează către www.google.ro. Suspectez că aşa păţesc majoritatea.
« Last Edit: March 02, 2007, 05:26:08 PM by oblio » Logged

Oblio's
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #4 on: March 02, 2007, 07:15:20 PM »

Eu imediat setez in preferences sa folosesc google.com. google.ro ma deprima. Credeam ca toti oamenii fac la fel.

« Last Edit: March 02, 2007, 07:15:35 PM by ~Empathy~ » Logged

gheorghe
Veteran
**

« Reply #5 on: March 02, 2007, 08:29:21 PM »

Eu folosesc google.ro, google.com nu-mi place. Chiar mi-am modificat in browser sa foloseasca google.ro in loc de google.com :)) Mor de râs
« Last Edit: March 02, 2007, 08:30:02 PM by gheorghe » Logged
Yehppael
Membru
*

« Reply #6 on: March 02, 2007, 08:31:24 PM »

nope, oamenii sunt lenesi, desi mai sunt alti care dau www.google.com/linux, adica asa fac eu Smiley, iar LinuxSoft iese pe locul 3 dupa linuxsoft.cz ...
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #7 on: March 02, 2007, 08:37:10 PM »

google.ro da rezultate diferite de google.com, deci nu e bun.

gheorghe
Veteran
**

« Reply #8 on: March 02, 2007, 08:39:18 PM »

Pe google.com daca cauti ceva in romana gasesti numai porcarii in spaniola si italiana. Rezultatele in engleza mi se par destul de bune.
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #9 on: March 02, 2007, 08:44:19 PM »

Pe google.com nu caut nimic in romana ca nu ma intereseaza, pe google.ro insa caut 90% in engleza, si nu le gasesc.

Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #10 on: March 02, 2007, 08:45:07 PM »

google.ro da rezultate diferite de google.com, deci nu e bun.

Cateodata ma intreb de unde le scoti. Daca eu ca roman vreau rezultate in romana pentru ca alea in english sau alta limba vorbita on God's Green Earth nu sunt colcludente la o cautare anume nu vad de ce nu e bun. In plus Linux Soft este in romana, pentru romani deci iar nu vad de ce google.com ar fi concludent pentru cautare specifica unei limbi/natii anume. Daca ambele ar oferi aceleasi rezultate, care ar mai fi sensul orientarii pe natiuni?

Afirmatia aia de mai sus e precum urmatorul banc sec:
- Care e diferenta dintre o gaina si o
- Gaina face oua pe cand

Astazi nu am semnatura.
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #11 on: March 02, 2007, 09:04:07 PM »

Nope, orice e diferit de standard nu e bun. google.com e standard de facto pentru cautarea pe web, daca toolul de cautare imi altereaza rezultatele inseamna ca nu e bun. Daca vreau sa caut in romana nu ma opreste nimeni sa caut numai in pagini .ro sau in limba romana. Oricum 50% din cautari le fac folosind sintaxa speciala. Cautarea default e inutila, a cauta pe google este o stiinta.

gheorghe
Veteran
**

« Reply #12 on: March 02, 2007, 09:32:41 PM »

Da... ca hacarii...
rs
Veteran
**

« Reply #13 on: March 03, 2007, 04:21:39 PM »

Începe cu o descriere pe http://www.linux.org/groups/romania.html.

Ştiu cel puţin două  situri în google "linux romania" top 10 care au procedat în felul următor: faci nişte traduceri, le pui la tine pe site, iar autorii pun linkuri la situl tău.

oblio
Admini
**

« Reply #14 on: March 03, 2007, 05:18:40 PM »

Ne gandeam sa traducem niste scrieri de Eric Raymond la un moment dat - The Cathedraal and the Bazaar, The art of Unix Programming (asta e mare, ar fi mult de munca).
Apoi, bineinteles, ar fi nevoie si de niste chestii mai practice, mai utile.

Oricum, multumesc de idee rs Smiley

Oblio's
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: