Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Află» Linux Soft» Daca mai este spatiul liber!
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Daca mai este spatiul liber!  (Read 891 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
ciapsadm
Membru
*

« on: February 21, 2007, 07:34:40 PM »

Daca ar mai aea site-ul linuxsoft.ro catva spatiu liber sa se faca o sectiune noua de exemplu: linuxsoft.ro/download si acolo sa fie resurse Linux, carti despre LInux, programe pentru Linux, tutoriale in format .pdf, sau altele.
Ca eu am ceva resurse pentru Linux si as vrea sa vi le impartaesc si voua, si sunt sigur ca si voi mai aveti ceva resurse pentru Linux.
Sau sa fie o adresa de mail a site-ului, de exemplu download@linuxsoft.ro si sa trimitem pe adresa aia resursele sa fie puse in linuxsoft.ro/download.
Ce ziceti?
gheorghe
Veteran
**

« Reply #1 on: February 21, 2007, 07:39:59 PM »

Spatiu nu e chiar asa de mult, 500mb. Iar unele resurse, de exemplu: "carti despre linux" de cele mai multe ori sunt ilegale, deoarece s-a inventat o chestie numita "drepturi de autor"...

Tutoriale n-are sens sa copiezi aiurea ca oricum gasesti pe net, iar daca te intereseaza sa scrii ceva, te invit pe wiki.
Laurențiu Roman
Membru
*

Here comes the...

« Reply #2 on: February 21, 2007, 08:52:40 PM »

Cred ca exista (sau ar trebui sa existe) o sectiune in care sunt prezentate sursele (links & stuff) freeware necesare unei mai bune intelegeri. Stiam ca unele casee de publicatii ofera variante electronice gratuite ale unor carti pe care le vand.

gheorghe are dreptate, spre deosebire de software copyright-ul si drepturile de autor ale materialeor tiaprite sunt prezente in legile tuturor tarilor.

What direction?
Death or action!
Life begins at the intersection.
oblio
Admini
**

« Reply #3 on: February 21, 2007, 09:46:12 PM »

Ce-am putea face, ar fi ceva de genul - dacă găsiţi documentaţie bună, sub o licenţă liberă: Public Domain, Creative Licenses, GNU Free Documentation License, sau ceva similar, puteţi s-o recomandaţi, s-o oferim spre download.
Dacă e ceva care să merite, sunt şanse să facem mirror pentru ea Wink
« Last Edit: February 21, 2007, 09:46:19 PM by oblio » Logged

Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vārstă: 24

Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it.

Oblio's
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: