Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Cercetează» Distribuţii» rpm repositories + yum replacement/cache
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: rpm repositories + yum replacement/cache  (Read 3433 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #15 on: February 16, 2007, 08:33:18 PM »

VMware Workstation si Fedora 6. Am facut symlink de la config.h la autoconf.h. Era evident...

~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #16 on: February 18, 2007, 12:45:56 PM »

Le-am bagat FreshRPMS si Dries. Pana acum nu s-a plans nimeni.

~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #17 on: March 16, 2007, 04:17:33 PM »

Cred ca o sa le instalez Centos si voi face un server gentoo pentru build. Instalez distcc pe statii. Folosesc apoi serverul de build pentru a compila pachetele necesare (din portage). Fac apoi rpm si-l instalez pe statii in functie de nevoi. Asa rezolv problemele legate de software-ul comercial (care e suportat doar pe RHEL, SLES & comp) si problema legata de software. Portage are tot ce trebuie.
« Last Edit: March 16, 2007, 04:17:49 PM by ~Empathy~ » Logged

ajoian
Membru
*

Distributie: Fedora Core * / Centos *

« Reply #18 on: March 16, 2007, 06:33:47 PM »

Evindet ca exista si plugin-uri pt yum care sa determine cel mai rapid mirror in cazul in care folosesti mirror list sau daca folosesti base url foloseste cu incredere lug.ro sau ftp.iasi.roedu.net.

http://wiki.linux.duke.edu/YumPlugins

Eu folosesc FC si Centos in mod curent si pot sa iti zic ca pentru server nu ai ce sa faci cu 3rd party repos in rest livna+dag. Si totusi daca ai nevoie de ceva pentru centos de exemplu dintr-un repo 3rd party foloseste plugin-ul protect base.

SAU

Daca nu ai probleme cu nervii si destul timp pe mana poti sa iti faci un repo local:
http://news.softpedia.com/news/Creating-a-Local-Update-Repository-for-FC6-43559.shtml
« Last Edit: March 16, 2007, 08:19:44 PM by ajoian » Logged

We shall strike fear into the hearts of the infidels !
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: