Tibanu
Membru

Mechanical Chief
|
 |
« on: February 03, 2007, 10:29:28 AM » |
|
 de ceva vreme caut o distributie perfecta pentru mine, ma puteti ajuta? sa fie dupa urmatoarele criterii: 1 sa mearga kde bine pe p3 la 550 cu 256 ramm 32 video 2 usor de configurat 3 sa isi rezolve singur dependintele 4 sa aiba Xfce 5 sa vina pe cat mai putine cduri 6 sa aiba o documentatie destul de bogata, daca puteti sa imi dati si un link ar fi super multumesc
|
|
|
|
« Last Edit: February 03, 2007, 10:38:38 AM by Tibanu »
|
|
Dus la peste....
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #1 on: February 03, 2007, 10:47:06 AM » |
|
Păi vrei KDE sau Xfce? O alegere interesantă, dar cu Xfce ar fi Zenwalk (deşi n-are documentaţie chiar extraordinară...). Altă variantă ar fi Xubuntu (tot Xfce), care are documentaţie ok, cel puţin pentru desktop.
|
|
|
|
|
|
Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
Tibanu
Membru

Mechanical Chief
|
 |
« Reply #2 on: February 03, 2007, 10:53:08 AM » |
|
Xfce...Kde consuma multe resurse...si de aceea lam pus in fata, ca sami fac o idee cum ar merge pe Xfce
|
|
|
|
|
|
Dus la peste....
|
|
|
|
|
robert
|
 |
« Reply #3 on: February 03, 2007, 10:54:01 AM » |
|
Out-of-the-box, Zenwalk ar fi cea mai rapida. O alta posibilitate,tot cu background Slackware, ar fi Vector. Mai greoaie, SAM Linux (vezi PCLinuxOS - Mandriva). Nu in ultimul rand, Xubuntu si toate avantajele apt-get.
|
|
|
|
|
|
everybody else is doing so why can we
|
|
|
|
Tibanu
Membru

Mechanical Chief
|
 |
« Reply #4 on: February 03, 2007, 10:55:51 AM » |
|
Pe mine ma intereseaza toate criteriile nu doar cateva
|
|
|
|
|
|
Dus la peste....
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #5 on: February 03, 2007, 10:59:00 AM » |
|
Păi răspunde întâi la întrebare, că nu ziceam degeaba. Vrei KDE sau Xfce? Că doar n-o să le rulezi pe ambele simultan  1 sa mearga kde bine pe p3 la 550 cu 256 ramm 32 video 4 sa aiba Xfce
|
|
|
|
« Last Edit: February 03, 2007, 10:59:38 AM by oblio »
|
|
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
|
wonder
|
 |
« Reply #6 on: February 03, 2007, 11:01:05 AM » |
|
Archlinux Tot ce ceri tu este pe www.archlinux.orgAre un manager de pachete foarte bun,vine pe un singur cd,documentatie bogata
|
|
|
|
|
|
Give what you have. To someone, it may be better than you dare to think. My blog wonder.rodp.net
|
|
|
|
Tibanu
Membru

Mechanical Chief
|
 |
« Reply #7 on: February 03, 2007, 11:02:31 AM » |
|
Păi răspunde întâi la întrebare, că nu ziceam degeaba. Vrei KDE sau Xfce? Că doar n-o să le rulezi pe ambele simultan  Xfce...Kde consuma multe resurse...si de aceea lam pus in fata, ca sami fac o idee cum ar merge pe Xfce
aici am spus destul de clar Xfce
|
|
|
|
|
|
Dus la peste....
|
|
|
|
gheorghe
Veteran

|
 |
« Reply #8 on: February 03, 2007, 11:05:08 AM » |
|
Incearca arch, aia au si documentatie, dar nu cred ca un kde recent merge chiar bine pe 256 ram.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #9 on: February 03, 2007, 11:05:55 AM » |
|
A, ok, atunci să le luăm pe rând: 1 sa mearga kde bine pe p3 la 550 cu 256 ramm 32 video 2 usor de configurat 3 sa isi rezolve singur dependintele 4 sa aiba Xfce 5 sa vina pe cat mai putine cduri 6 sa aiba o documentatie destul de bogata, daca puteti sa imi dati si un link ar fi super
1. KDE n-o să meargă prea bine pe PC-ul ăla, indiferent de distribuţie. Cel mai rapid merge pe ceva gen Slackware (cred). 2. Xubuntu, Zenwalk, Arch (la ăsta ai un pic mai mult de configurat). 3. Toate astea de sus ştiu. 4. Au toate. 5. 1 CD fiecare. 6. Xubuntu - ok, Zenwalk - discutabil, Arch - ok. Vezi că oricum ai nevoie de net pentru toate, ca să instalezi alte programe şi minuni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tibanu
Membru

Mechanical Chief
|
 |
« Reply #10 on: February 03, 2007, 11:10:34 AM » |
|
Mergea Kde excelent pe slackware, Archlinux din cate stiu eu e un derivat al slackware, deci nu ar fi usor de configurat.
|
|
|
|
|
|
Dus la peste....
|
|
|
|
|
wonder
|
 |
« Reply #11 on: February 03, 2007, 11:12:39 AM » |
|
Mergea Kde excelent pe slackware, Archlinux din cate stiu eu e un derivat al slackware, deci nu ar fi usor de configurat.
Nu e derivat din slackware este derivat din crux
|
|
|
|
|
|
Give what you have. To someone, it may be better than you dare to think. My blog wonder.rodp.net
|
|
|
|
Tibanu
Membru

Mechanical Chief
|
 |
« Reply #12 on: February 03, 2007, 11:14:46 AM » |
|
Se poate configura usor,repede? ca nu mai am rabdare...mia mancato slackware
|
|
|
|
|
|
Dus la peste....
|
|
|
|
mudrii
Veteran

|
 |
« Reply #13 on: February 03, 2007, 11:30:02 AM » |
|
O singura intrebare care este scopul systemului. 1.sa inlocuiasca windows doad ca te ai plictisit 2.sa inveti linux ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tibanu
Membru

Mechanical Chief
|
 |
« Reply #14 on: February 03, 2007, 11:32:22 AM » |
|
Vreau sa fie home system...atat, documentatie am cerut ca difera de la distro la distro....
|
|
|
|
|
|
Dus la peste....
|
|
|
|
|