Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Află» Gazetă» Bill Gates va veni în România
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Bill Gates va veni în România  (Read 3836 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
oblio
Admini
**

« on: January 24, 2007, 06:42:13 PM »

Se pare că Bill Gates ne va vizita, luna viitoare. Sunt chiar curios în legătură cu ce, ţinând cont că s-a retras de la conducerea Microsoft şi a fondat o mega organizaţie filantropică (el şi cu alt miliardar american, Warren Buffet, vor dona asociaţiei mai mulţi bani decât strânge ONU în scopuri umanitare...).

Deci: afaceri, sau donaţii? Smiley

Sursa:
http://www.evz.ro/article.php?artid=288912

Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24

Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it.

Oblio's
abatele
Veteran
**

Ce faci, te face.

« Reply #1 on: January 31, 2007, 02:27:00 PM »

Ce ma seaca la culme e ca:
In ultimii ani, Microsoft a cerut limitarea solutiilor „open-source“ pe piata de software din estul Europei, in scopul protejarii licentelor de producator si a drepturilor de autor.
Chesita cu protejarea licentelor si drepturilor de autor sunt doar pretexte.
Clasa politica (in marea ei majoritate) inculta in probleme de IT va da fuga sa-i stranga mana lui nea Bill si sa inhame Romania la alte cheltuieli conform intelegerilor perfectate de guvernul nostru (prin intermediul luminatului ministru de atunci, Dan Nica) si firma Microsoft, de implementare a Windoze-ului in administratie.
Pentru ca Vista nu e suportat de actualele arhitecturi, se vor ingramadi sa doteze birourile din administratie, Parlament, etc. cu calculatoare de ultima generatie peste care se va asterne praful (pentru ca, asa cum au dovedit-o, putini demnitari stiu sa foloseasca astfel de agregate). Si toate astea, pe banii contribuabilului roman.
Halal!
Articol din Gardianul
« Last Edit: January 31, 2007, 02:28:14 PM by abatele » Logged
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #2 on: January 31, 2007, 02:37:54 PM »

Da, stupid. Caserita care incaseaza facturi pentru primarie cu GeForce 7800 si 2GB RAM.

Yehppael
Membru
*

« Reply #3 on: January 31, 2007, 05:38:31 PM »

maine ziceti ... asta nu-mi da prea mult timp sa ma pregatesc ...
sabertooth
Veteran
**

mysql killer

« Reply #4 on: January 31, 2007, 07:32:45 PM »

Eu zic ca este un eveniment extraordinar vizita unui asemenea om, care ainfluentat si inca mai influenteaza industria IT mondiala. Eu zic ca merita tot respectul Bill Gates si eu mi-as ridica palaria in fata lui daca as purta o palarie rosie  Scoate limba

Stercus accidit
mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« Reply #5 on: January 31, 2007, 08:56:40 PM »

in România nu vin decât vedetele moarte, n-aţi învăţat? phil collins, depeche mode, michael jackson, metallica, etc.

Toţi au venit când li se dusese timpul deja. Bill Gates tot cam aşa... aiurea. Bine, asta nu înseamnă că nu este un model şi că nu poate fi dat ca exemplu de toate învăţătoarele din România...

gheorghe
Veteran
**

« Reply #6 on: January 31, 2007, 09:22:26 PM »

Da, bill gates, ce luser. N-a facut decat cea mai mare corporatie din lume, mai bine se apuca de agricultura de subzistenta...
« Last Edit: January 31, 2007, 09:23:53 PM by gheorghe » Logged
mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« Reply #7 on: January 31, 2007, 10:09:39 PM »

corporaţiile sunt super şi dacă lumea ar avea mai mulţi magnaţi ei ne-ar salva de toate problemele

~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #8 on: January 31, 2007, 10:30:31 PM »

Microsoft nu e cea mai mare corporatie din lume. Nici pe departe. Nu e nici macar cea mai mare corporatie care se ocupa de software din lume.

oblio
Admini
**

« Reply #9 on: January 31, 2007, 10:42:47 PM »

Nici pe departe, am impresia ca e locul 2 ;;) Ha ha

Locul 1 tin minte ca era General Electric. Aramdune, Microsoft este cea mai mare corporatie software din lume. Si va fi asa probabil multa vreme, daca nu se intampla ceva miraculos Smiley
« Last Edit: January 31, 2007, 10:43:57 PM by oblio » Logged

Oblio's
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #10 on: January 31, 2007, 11:14:41 PM »

Oblio, ai auzit de Oracle si SAP? Si nu. Fa un pic de research inainte. MS nu e nici macar in top 10, poate abia prin top 100 dar nu cred ca ai auzit macar de una din top 10.

/edit --e pe 55 microsoft

http://www.forbes.com/lists/2006/18/06f2k_The-Forbes-2000_Rank.html
« Last Edit: January 31, 2007, 11:21:24 PM by ~Empathy~ » Logged

oblio
Admini
**

« Reply #11 on: January 31, 2007, 11:18:27 PM »

SAP si Oracle sunt cele mai mari firme care se ocupa exclusiv de software.
Microsoft e cea mai mare firma care are ca activitate principala producerea de software. Si nu cred ca cineva incadreaza pe Microsoft la alta categorie, chit ca produc si console sau mouse-uri Smiley

MS nu e nici macar in top 10, poate abia prin top 100 dar nu cred ca ai auzit macar de una din top 10.
Nu paria pe asta. Apropo - capitalizare bursiera 300 miliarde $, venit anual 45 miliarde $. Oracle are venit anual ~15 miliarde $. Daca Microsoft n-are macar o treime din venituri din vanzare software, eu imi mananc sosetele.

De-aia e Ellison asa de morcovit pe Microsoft, ca e Oracle pe primul loc ;;) Ha ha

« Last Edit: January 31, 2007, 11:23:47 PM by oblio » Logged

Oblio's
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #12 on: January 31, 2007, 11:26:22 PM »

Still vezi topul meu:

http://www.forbes.com/lists/2006/18/06f2k_The-Forbes-2000_Rank.html

oblio
Admini
**

« Reply #13 on: January 31, 2007, 11:29:15 PM »

Da, am priceput. Forbes e util, pentru ca e compozit (adica ia in calcul cifra de afaceri, profit, active, valoarea de piata), dar nu e Mecca Smiley

Ca valoare de piata, Microsoft e de foarte multi ani printre primele 10 - si de-acolo isi are Billy G banii - din cotatia actiunilor Microsoft.

Oblio's
gheorghe
Veteran
**

« Reply #14 on: January 31, 2007, 11:33:05 PM »

Microsoft ma obliga sa cumpar office, general electrics nu ma obliga sa cumpar chestiile lor electrice.
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: