|
oblio
|
 |
« on: October 18, 2006, 07:15:46 AM » |
|
Postcount e dezactivat. Asa ca nu va obositi sa postati daca n-aveti de zis ceva interesant  Pe scurt, in functie de cum contribuie membrii, primesc diverse drepturi si titluri. Foarte important: rangurile nu sunt pe termen nelimitat. Ca sa ramai burghez, sau comentator, stirist, cronicar, ... trebuie sa ai o activitate constanta si de calitate.Burghez - membru de incredereA stat mai mult timp printre noi, si si-a ajutat "vecinii" de forum prin replici interesante, propuneri de imbunatatire a site-ului. Tehnocrat - administratorUn tehnocrat trebuie sa aiba cunostinte de Joomla, SMF, Media Wiki, Coppermine Gallery - macar una din ele. Trebuie sa stie HTML, CSS, Javascript - macar putin, PHP - cat sa nu strice, MySQL, - la fel, cat sa nu strice. Trebuie sa fie un membru foarte serios, pe mana caruia sa poata fi lasat site-ul, la nevoie. Meritocrat - moderator global, membru al consiliului Linux SoftAre acces pe mailinglist, si primeste si un cont @linuxsoft.ro daca doreste. Un meritocrat este un colaborator de incredere. Fie ca a colaborat la grafica site-ului, fie la optiuni, configurare, fie ca a ajutat foarte multi membri pe forum prin replicile sale, te poti baza pe el. Si sa nu uit... orice utilizator la inceput: ProletarUn musafir al Linux Soft. Inca nu stim destul despre el, daca sa avem incredere in el... sau nu  Ca sa fie clar: Proletar = membru nou. Burghez = membru de incredere. Meritocrat = moderator. Tehnocrat = admin.
|
|
|
|
« Last Edit: February 19, 2007, 09:21:50 PM by oblio »
|
|
Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #1 on: October 18, 2006, 07:30:54 AM » |
|
Cum arata momentan structura Linux Soft: Tehnocrati: Oblio si Mapleoin. Meritocrati: Mali Restul rangurilor, in curs de stabilire, veti afla cat de curand posibil 
|
|
|
|
|
|
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
b3tzi
Membru
Dus cu pluta.
|
 |
« Reply #2 on: October 18, 2006, 09:09:23 AM » |
|
Ai idei nu gluma, oricum, tine-o tot asa! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hydrarulz
Veteran

warning flame-war
|
 |
« Reply #3 on: October 18, 2006, 11:10:50 AM » |
|
ma, imi place ca te tii bine. oricum eu mai intruu pe aici. sa vedem ce iese. pana atunci stau si pe linux.ro si iti recomand sa mai stai si tu oriunde ai ceva de invatat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pghoratiu
|
 |
« Reply #4 on: October 18, 2006, 07:32:13 PM » |
|
Prea multe, ajung 3-5: Burghez, Tehnocrat, Meritocrat ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #5 on: October 18, 2006, 09:27:35 PM » |
|
E vorba de moderatori, sunt impartiti pe sectiuni  De-aia sunt asa de multi. Poate mai unesc din ei, ma mai gandesc 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tibanu
Membru

Mechanical Chief
|
 |
« Reply #6 on: November 20, 2006, 12:45:20 AM » |
|
sunt cam multe ranguri, ar trebuiii sa fi pastrat si numarul de post, asa vedea fiecare cat de usor sau cat de greu a ajuns persoana respectiva in rang, ce sunt stelutele alea galbene??? vad ca tu ai una rosie, ce inseamna?
|
|
|
|
|
|
Dus la peste....
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #7 on: November 20, 2006, 07:00:11 AM » |
|
Tibanule, văd că ai umplut forumul de posturi. Ai impresia că eşti văzut mai bine dacă ai o mie de posturi? Şi nu, nu vrem să vedem "cat de usor sau cat de greu a ajuns persoana respectiva in rang", asta însemnând că postează de 10000 de ori. Numărul de posturi e irelevant, contează ce zici în acele posturi. Rangurile se dau de către membrii mai importanţi ai forumului, în funcţie de ce a făcut respectivul membru pe forum. Steluţele alea la fel, sunt date de membrii importanţi, în funcţie de ce faci pe forum. Eu am una roşie pentru că sunt administrator. Late edit: Pe măsură ce creşte numărul de membri al forumului, aşteptaţi-vă la un sistem "meritocratic" de promovare  În funcţie de rang, fiecare membru va avea o pondere ca vot în cadrul deciziilor legate de comunitate. Decizii incluzând: - promovarea de noi membri - retragerea statului de membru important - ...
|
|
|
|
« Last Edit: November 20, 2006, 10:17:09 AM by oblio »
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #8 on: February 19, 2007, 09:24:30 PM » |
|
Acestea sunt ranguri "istorice". Pentru simplificare au fost scoase. Cronicar - scriitorEste autor a mai mult de 5 articole sau 10 tips&tricks, termeni IT, descrieri de programe (oricare din ele, nu 10 din fiecare). Trebuie sa aiba dorinta, si eventual si talentul, de a scrie articole despre Linux, de a descrie ce inseamna termenii ciudati, de a descrie programe interesante. In curand articolele, tips & tricks, termenii vor aparea pe prima pagina, daca nu sunt probleme tehnice. Comentator - moderator al secţiunii "Discuta"Trebuie sa fie calm si diplomat. Sa stie sa supravegheze comentariile, si eventual sa posteze comentarii interesante  Supravegheaza discutiile, pentru ca atmosfera sa ramana placuta. Are idei interesante de topicuri, si eventual si de proiecte in afara site-ului. Cum ar suna un LinuxFest, la un moment dat? Cercetator - moderator al sectiunii "Cerceteaza"Are solide cunostinte tehnice, si stie sa te ajute exact atunci cand arde mai mult. Profesor - moderator al sectiunii "Invata"Fost cronicar, dar acum a decis sa ajute si pe altii care vor sa scrie articole interesante despre Linux si Open Source. Stirist - moderator al sectiunii "Afla"Posteaza stiri sau le corecteaza pe cele postate. Gardianul unei sectiuni foarte importante  In functie de rang, experienta si vechime, exista si anumite drepturi, gen adresa de mail @linuxsoft.ro, acces la mailinglist, album propriu in galerie, dreptul de a posta in anumite sectiuni, sau de a modera anumite sectiuni, chiar si acces FTP.
Asa, acum partea a doua. Ca sa devii burghez, trebuie sa fii propus de un burghez (sau tehnocrat, meritocrat) deja existent. Deci, burghezilor, daca merita cineva, aici spuneti 
|
|
|
|
« Last Edit: February 19, 2007, 09:25:49 PM by oblio »
|
|
|
|
|
|
alyn3d
Membru
Calculatorist Şef
|
 |
« Reply #9 on: February 19, 2007, 09:51:39 PM » |
|
Prima propunere ar fi yehppael. Eu unul zic că merită promovarea la "Burghez"