Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Află» Ştiri» A aparut Apple iPhone
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: A aparut Apple iPhone  (Read 2445 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
pghoratiu
Expert

« Reply #15 on: January 12, 2007, 08:44:13 AM »

Ce am vrut sa subliniez este ca Apple va incerca sa mute accentul pe partea de software a telefoanelor mobile acolo unde poate bate piata. Daca in momentul de fata este un razboi al modelelor - clapeta/fara, camera/fara etc... Apple va oferi un singur model pe care i-l va schimba cat mai rar (design-ul hardware) cu un ciclu de lansare mult mai lung pentru noi modele oferind in schimb noi versiuni ale sistemului de operare.
De aceea nu cred ca va aparea versiunea "shuffle" pentru iPhone.

P.S. - Clar e doar o presupunere. Eu cand am vazut interfata, cum arata telefonul din screenshot-uri etc... a fost primul lucru la care mam gandit.
P.S.2 - Ar trebui facut un topic cu previziuni pentru anul 2007 in lumea Linux, ar fi interesant de citit peste un an Smiley
Laurențiu Roman
Membru
*

Here comes the...

« Reply #16 on: January 12, 2007, 08:49:58 AM »

iPhone: No 3rd party apps, now shut up and eat your grits. Practic sunt doar presupuneri acum, dar tare am senzatia ca nu e sunt...

What direction?
Death or action!
Life begins at the intersection.
sabertooth
Veteran
**

mysql killer

« Reply #17 on: January 12, 2007, 08:55:23 AM »

Ai totusi dreptate @pghoratiu, daca Apple vrea sa fie remarcat in marea asta de telefoane mobile care mai de care mai potent atunci trebuie sa vina cu ceva. Si cam asta ar fi acel ceva. Ducerea telefonului catre un device cu aplicatii mai customizabile. O chestie mai personalizabila d.p.d.v. al aplicatiilor. Fiecare isi pune ce are nevoie.

/LE: http://apple.slashdot.org/apple/07/01/13/140254.shtml

Ia uite ce intorsatura au luat-o lucrurile. Hmm se pare ca Steve Jobs stia ceva cand a lansat iPhone-ul. N-a facut-o la deruta.
« Last Edit: January 13, 2007, 07:14:48 PM by sabertooth » Logged

Stercus accidit
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: