Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Cercetează» Īntrebări de bază» ,,send file"..
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: ,,send file"..  (Read 5069 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #30 on: March 19, 2007, 06:49:59 PM »

A mea e 100x100.

abatele
Veteran
**

Ce faci, te face.

« Reply #31 on: March 19, 2007, 06:54:22 PM »

In Kopete, imaginea de avatar merge fara probleme, chiar daca nu e patrata.
Nu eram mare fan Kopete pentru ca nu se "pupau" emoticonurile de aici cu cele din YM. Cand voiam sa trimit fisiere sau sa ma vada cineva pe camera web, foloseam kopete, dar eram frustrat ca nu ma puteam juca cu emoticonurile.
In ultima vreme insa, alta belea. YM a trecut la versiunea 8 iar transferul de fisiere cu amicii de pe windoze nu mai functioneaza.
In schimb, am gasit cum se pot importa emoticonuri care sa fie vazute de YM: Settings -> Configure -> Aspect -> (in partea stanga jos este un buton) Get New Themes -> Yahoo! Messenger 7 Emoticons for Kopete.
La faza asta gaim ramane in urma.
Cat despre send/receive... Folosesc http/ftp ... (am un formular de upload unde imi pune cine vrea ce vrea sa imi trimita)
Am sa incerc si eu beta 6 (am mai facut tentativa asta o data cu beta 6, dar nu am reusit sa trimit nici un fisier).
unixlust
Membru
*

« Reply #32 on: March 19, 2007, 07:05:29 PM »

Cat despre send/receive... Folosesc http/ftp ... (am un formular de upload unde imi pune cine vrea ce vrea sa imi trimita)
Am sa incerc si eu beta 6 (am mai facut tentativa asta o data cu beta 6, dar nu am reusit sa trimit nici un fisier).

Huh ? Ce tentativa ? Johan cred ca se referea aici la un script php rulat pe un server web local care sa permita altora sa uploadeze fisiere direct la el in calculator. Sau nu ?
« Last Edit: March 19, 2007, 07:06:35 PM by unixlust » Logged

my blog

And on the 8th day, God gave the people Google so that all the problems of the universe could be researched from one central place. And it was good.
abatele
Veteran
**

Ce faci, te face.

« Reply #33 on: March 19, 2007, 07:26:15 PM »

Huh ? Ce tentativa ? Johan cred ca se referea aici la un script php rulat pe un server web local care sa permita altora sa uploadeze fisiere direct la el in calculator. Sau nu ?
Eu am crezut ca beta 6 permite transferul de fisiere, dar (cel putin in cazul meu) e mort.
Johan
Membru
*

Arcaş

« Reply #34 on: March 20, 2007, 05:43:43 PM »

In Kopete, imaginea de avatar merge fara probleme, chiar daca nu e patrata.
Nu eram mare fan Kopete pentru ca nu se "pupau" emoticonurile de aici cu cele din YM. Cand voiam sa trimit fisiere sau sa ma vada cineva pe camera web, foloseam kopete, dar eram frustrat ca nu ma puteam juca cu emoticonurile.
In ultima vreme insa, alta belea. YM a trecut la versiunea 8 iar transferul de fisiere cu amicii de pe windoze nu mai functioneaza.
In schimb, am gasit cum se pot importa emoticonuri care sa fie vazute de YM: Settings -> Configure -> Aspect -> (in partea stanga jos este un buton) Get New Themes -> Yahoo! Messenger 7 Emoticons for Kopete.
La faza asta gaim ramane in urma.

Eu am descoperit faza cu avatarul pătrat tocmai de la kopete. kopete te pune cand alegi poza, sa alegi doar o portiune patrata din ea. Si merge.
Cat despre file transfer, nici o sansa. Exact cum spunea unixlust, am server web pe PC şi cine vrea să imi trimită ceva, uploadează direct la mine pe pc.

wonder
Veteran
**

« Reply #35 on: March 31, 2007, 01:37:31 PM »

merge si cu png

Give what you have. To someone, it may be better than you dare to think.
My blog wonder.rodp.net
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: