Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Cercetează» Întrebări de bază» ,,send file"..
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: ,,send file"..  (Read 5069 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Abraxas
Membru
*

« on: January 04, 2007, 03:41:55 PM »

cum fac astfel incat cei care au yahoo messenger sa poata primi fisiere de la mine, prin intermediul facilitatii ,,transfer file".....ca desi la mine zica ca le trimite ei nu le primesc, sau programul de chat nu suporta asa ceva....??

..ala mic, prost , urat, care locuieste in padure....
Adrian2005
Membru
*

« Reply #1 on: January 04, 2007, 03:48:21 PM »

Cred că foloseşti gaim...
La majoritatea versiunilor, funcţia de transfer fişiere e doar de formă acolo....
La 2.0.0beta5, poţi trimite fişiere pe Ymess dar nu şi primi

Cel mai bine este sa foloseşti skype, sau sa foloseşti ceva în genul rapidshare.com .

LE: Hopa, mâncasem un "h" ....
« Last Edit: January 04, 2007, 03:59:52 PM by Adrian2005 » Logged
mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« Reply #2 on: January 04, 2007, 03:59:36 PM »

instalează kubuntu edgy eft şi merge transferu de fişiere în gaim  sarcasm

hydrarulz
Veteran
**

warning flame-war

« Reply #3 on: January 04, 2007, 04:01:08 PM »

gaim prima oara trimite undeva complet fisierul si pe urma il trimite la destinatie. spre deosebire de ym
asa ca tu in timp ce vezi ca se trimite el inca nu a inceput sa-l primeasca.

mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« Reply #4 on: January 04, 2007, 04:06:09 PM »

@hidralrulz: ultima dată când am fost io pe windows la fel făcea şi ym
şi dacă stăm puţin să ne gândim gaim n-are unde să pună fişierele alea decât pe serverele yahoo şi oricum foloseşte protocolul yahoo deci metoda de transfer nu are cum să fie diferită Wink

Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #5 on: January 04, 2007, 04:13:35 PM »

GAIM-ul asta e tare ciudat la transferul de fisiere. Prin primavara trecuta cand ma dadeam cu SuSE Pro 10.0 si GAIM 1.5 transferul intre mine si majoritatea versiunilor de Y!M 7 si 7.5 era de cele mai multe ori OK, bidirectional. Mai apareau probleme cand nu puteam sa primesc, dar de trimis mergea intotdeauna. Am zis ca e ciudat pentru ca am mai incercat de atunci aventuri de acest gen cu acest client dar de fiecare data operatiunea a fost incununata cu esec. De vreo doua saptamani sunt "happy kUbuntu Edgy Eft user" si am pus pe el GAIM 2.0b5. O sa confirm cum merge transferul asap.

//off
S-a implementat P2P-ul in GAIM? 1.5.x cel putin in LAN functiona frustrant comparat cu Yahoo! Messenger.

Astazi nu am semnatura.
hydrarulz
Veteran
**

warning flame-war

« Reply #6 on: January 04, 2007, 04:15:48 PM »

@mapoleoin yahoo are 2 metode. cea pe care am descris-o sau transfer direct.
daca vrei si nu ma crezi ne intalnim diseara pe yahoo mess si iti trimit un fisier si pe urma iti spun
si ce ip ai. daca ar face de fiecare data transfer prin server yahoo nu as avea cum sa aflu.

Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #7 on: January 04, 2007, 04:19:25 PM »

De regula transferul se face prin server cand nu se poate face o conexiune P2P aka ambii clienti sunt firewalled/behind NAT without port forward. Afaik Yahoo! Messenger era atat de destept incat sa faca diferenta intre cazuri, alte chestii implementate il el put.

Astazi nu am semnatura.
mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« Reply #8 on: January 04, 2007, 05:17:36 PM »

@hydrarulz: ceea ce vroiam să spun e că ce poate gaim poate şi yahoo messenger pentru că folosesc acelaşi protocol (YMSG). Asta cel puţin atât timp cât gaim poate să ţină pasul cu schimbările făcute de yahoo protocolului, care este şi cauza pentru care în ultimu' timp(anu' trecut) nu mergea transferu de fişiere din gaim către YM - Y! a făcut modificări la protocol atunci când a trecut de la versiunea 6 la 7 sau 7 la 8, nu ştiu sigur care, nu sunt la curent cu versiunile Y!M

hydrarulz
Veteran
**

warning flame-war

« Reply #9 on: January 04, 2007, 05:19:39 PM »

sunt de acord cu tine mapleoin, dar la gaim nici o data nu am vazut sa transfere direct la destinatie.
poate am avut eu ghinion.

abatele
Veteran
**

Ce faci, te face.

« Reply #10 on: January 04, 2007, 05:36:07 PM »

Pentru transfer de fisiere incearca kopete.
La mine merge si pentru asta, si pentru camera web.  Cool
wonder
Veteran
**

« Reply #11 on: January 04, 2007, 07:02:30 PM »

Pentru transfer de fisiere incearca kopete.
La mine merge si pentru asta, si pentru camera web.  Cool
In sfarsit s-a gasit cineva care sa dea raspunsul corect. mapleoin schimba tu distributia doar pentru ca nu ti-a mers send file din gaim si ai gasit in kubuntu kopete. Este o aplicatie care se poate instala pe orice distributie. Gaim din kubuntu este acelasi ca gaim din orice alta distributie bineinteles versiunile sa coincida.
Legat de transferul intre doi clienti, gaim nu stie de transfer direct. Asta se deduce destul de usor. Cand creezi un cont pe gaim si alegi yahoo dai si la advance si o sa vezi serverul de transfer:filetransfer.msg.yahoo.com
« Last Edit: January 04, 2007, 07:19:33 PM by wonder » Logged

Give what you have. To someone, it may be better than you dare to think.
My blog wonder.rodp.net
mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« Reply #12 on: January 04, 2007, 08:03:04 PM »

Quote from: wonder
mapleoin schimba tu distributia doar pentru ca nu ti-a mers send file din gaim si ai gasit in kubuntu kopete
am zis gaim, nu kopete

Quote from: wonder
Gaim din kubuntu este acelasi ca gaim din orice alta distributie bineinteles versiunile sa coincida.
da, versiunile, modul de compilare > împachetare şi patch-urile aplicate de fiecare distribuţie...

Licaon
Membru
*

« Reply #13 on: January 04, 2007, 09:38:29 PM »

ce patchuri mah ? precum ?

mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« Reply #14 on: January 04, 2007, 09:41:04 PM »

precum:
exemplu celebru: motivul pentru care firefox din debian se numeşte iceweasel, iar cel din archlinux bon echo: l-au patch-uit şi l-au modificat încât diferă puţin de cel original disponibil pe getfirefox.com

Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: