Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Află» Gazetă» Consiliul Europei nu poate oferi suport Linux
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Consiliul Europei nu poate oferi suport Linux  (Read 2943 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Laurențiu Roman
Membru
*

Here comes the...

« Reply #15 on: January 01, 2007, 07:22:24 PM »

De asta exista miscari anti-europene (sper sa nu intelegeti gresit), deoarece consiliul european e plin de ipocriti. Microsoft au fost obligati sa scoata Windows N (o prostie monumentala).

Totusi am o intrebare care n-a fost pusa pana acum:
Nu cumva wmv e singurul model care poate fi folosit fara a incalca cine stie ce norma europeana, sau a altei tari europene? Sunteti siguri ca ogg/theora sunt compatibile ca mod de licentiere/distributie cu modelul european? Idem pt compania care hosteaza site-ul.
Si in ultimul rand. Nu exista mod legal de a suporta linux deoarece se foloseste wmv, si nu invers!!! Faptul ca Linux nu e suportat e un efect secundar al folosirii wmv si NU cauza.

Think outside the box a little.

Nu spun ca as avea dreptate, dar un lucru poate fi privit si prin prisma imprejurarilor.

What direction?
Death or action!
Life begins at the intersection.
sabertooth
Veteran
**

mysql killer

« Reply #16 on: January 01, 2007, 08:36:23 PM »

Eu cred ca a fost adoptat acest wmv deoarece marea majoritate a bizonilor au instalat windows si pe el se poate urmari wmv fara sa fii obligat sa instalezi nimic suplimentar. Dumnezeu a avut grija ca majoritatea sa fie feriti de stresul de a instala vreun softuletz pe windows pentru a vedea asta.

Stercus accidit
pghoratiu
Expert

« Reply #17 on: January 01, 2007, 10:23:01 PM »

WMV e patentat si trebuie sa cumperi licenta, cititi mai multe pe wikipedia.
Although widely considered to be Microsoft's product, there are actually 15 companies in the VC-1 patent pool (as of 17 August 2006). As an SMPTE standard, VC-1 is open to implementation by anyone, although implementers are hypothetically required to pay licensing fees to the MPEG LA, LLC licensing body or directly to its members who hold essential patents on the format (since it is a non-exclusive licensing body)
mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« Reply #18 on: January 02, 2007, 12:58:35 PM »

Quote from: laur3oo
Nu cumva wmv e singurul model care poate fi folosit fara a incalca cine stie ce norma europeana, sau a altei tari europene? Sunteti siguri ca ogg/theora sunt compatibile ca mod de licentiere/distributie cu modelul european? Idem pt compania care hosteaza site-ul.

dimpotrivă, wmv încalcă o grămadă de norme europene scrise (concurenţă, patente) şi nescrise (monopol extra-european)
şi da, ogg/theora sunt compatibile, nu am postat ca să mă aflu în treabă. Sunt formate deschise, patent-free
The Ogg Vorbis specification is in the public domain. It is completely free for commercial or noncommercial use. That means that commercial developers may independently write Ogg Vorbis software which is compatible with the specification for no charge and without restrictions of any kind.

gheorghe
Veteran
**

« Reply #19 on: January 02, 2007, 01:06:09 PM »

Theora sa-ti pui tu pe site! Sa vedem daca-ti convine.

P.S. theora nu era alpha?
aramdune
Guest
« Reply #20 on: January 02, 2007, 01:10:49 PM »

Clar, e mai bine sa iti pui Theora sa nu iti vada nimeni chestiile in loc sa pui wmv si sa fie vazut nativ de 95% din oameni, restul putandu-si sa-si instaleze niste codecuri gratuite.
« Last Edit: January 02, 2007, 02:15:57 PM by aramdune » Logged
pghoratiu
Expert

« Reply #21 on: January 02, 2007, 02:07:55 PM »

Pun eu pe site.

Cei de la Fluendo au facut un applet Java asa ca nu trebuie sa instalezi nimica (browserul sa stie sa execute plugin-urile de Java).
Flumotion streaming
E mult mai comod decat orice solutie de streaming pe WMV.
aramdune
Guest
« Reply #22 on: January 02, 2007, 02:15:33 PM »

WMV are mult mai multa lume decat java. (95% vs. 65%). Plus ca foloseste mult mai putine resurse.
gheorghe
Veteran
**

« Reply #23 on: January 02, 2007, 02:18:31 PM »

Windows nu are java, linux nu are java, os x nu are java Smiley Si cel putin windows n-o sa aiba java nici dupa ce e facut gpl. Acu normal ca java e relativ simplu de instalat, dar nu e chiar mai comod decat vmw sau quicktime. Si teora tot alpha e.. etc.

Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #24 on: January 02, 2007, 03:52:47 PM »

os x nu are java

Mac OS X are Java. Click Me.

Astazi nu am semnatura.
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: