Avand in vedere ca board-ul acestui forum m-a desemnat cu atributiuni de moderator al acestei sectiuni a forumului. As avea catea lucruri de anuntat:
1) Acesta este modelul/ghidul de descriere a programelor
http://www.linuxsoft.ro/forum/index.php/topic,19.0.htmlde la care as dori sa nu ne abatem, pentru a putea crea o imagine de consistenta a acestei sectiuni. Ca si cand toate programele ar apartine aceluiasi forum, nu ca si cand ar fi facute de 20 de echipe diferite care nu si-au vorbit intre ele.
2)
Toti membrii acestui forum pot sa realizeze descrieri. Nu este o sectiune rezervata. Insa nu este si obligatoriu daca nu-s dispusi la un mic efort in directia unei descrieri conforme blueprintului facut de Oblio care eu il consider minimal.3)Avand in vedere ca site-ul marketwatch atunci cand a vorbit despre forumul nostru a evidentiat ca un punct de originalitate exact aceasta sectiune de Programe recomandate as dori ca fiecare descriere sa se conformeze unui annumit standard de calitate impus de celelalte descrieri realizate de numerosi membri a forumului pana acum. Stiu ca a face o descriere de calitate ia mai mult timp, dar eu zic ca sa mergem dupa dictonul
Putin dar bun decat mult si prost..
Sa fim in continuare diferiti de restul forumurilor de linux romanesti nu numai printr-o sectiune(cantitativ), ci printr-o sectiune bine facuta, cu descrieri frumoase, cu lucruri interesante(calitativ).
4)As aprecia daca descrierile ar contine cate un mic istoric al aplicatiei(nu este obligatoriu, dar ar fi dragut).