vulcaneanul
Membru
|
 |
« Reply #15 on: October 19, 2006, 09:01:36 AM » |
|
Helloween Celtic Frost Siddharta Nightwish Rammstein Tristania Lake of Tears Therion Kreator MoonSpell Sonata Arctica Yngvie Malmsteen H.I.M Metallica Judas Priest AC/DC Joe Satriani Steve Vai etc. ca sunt multe
|
|
|
|
« Last Edit: October 19, 2006, 09:03:14 AM by vulcaneanul »
|
|
|
|
|
|
Pittick
Membru
S-au dus sa se duca sa faca un drum.
|
 |
« Reply #16 on: October 31, 2006, 02:26:51 PM » |
|
Ozzy, Metallica, Pink Floyd, Moonspell, AC/DC, My Dying Bride, Lake of Tears, Vita de Vie, Tapinarii.... asa, ca idee  . Or mai fi, dar la ora asta abia am mancar si sunt la munca..so... "Ozzy - Facing Hell"  .
|
|
|
|
|
|
|Topit dupa sotie|UNIX system tester|C#, C++, PERL & Python programmer|Swing OS Lead developer|Linux fan|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #17 on: October 31, 2006, 02:48:42 PM » |
|
Bine macar ca tu poti sa asculti muzica la munca 
|
|
|
|
|
|
Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
vasilica
Membru
|
 |
« Reply #18 on: October 31, 2006, 03:24:29 PM » |
|
Vorbim de muzica la munca? Pai am urme pe cap de la casti la munca. Fara muzica nu fac nimic. acuma imi canta Foo Fighters, a s-a terminat si a inceput Fear Factory. Mai devreme au fost Green Day si Theatre of Tragedy. Toate astea pe pandora.com care, parerea mea, ofera o selectie mult mai riguroasa a melodiilor, fata de last.fm unde la black metal la un moment dat canta Cristina Aguilerra sau Madonna.
|
|
|
|
|
|
viitorul suna, suna, suuuunaaaa!
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #19 on: November 05, 2006, 03:01:07 PM » |
|
Nirvana - The Man Who Sold the World. E după David Bowie, dar prefer versiunea lor.
|
|
|
|
|
|
Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
danieljucan
Membru
|
 |
« Reply #20 on: November 06, 2006, 01:48:45 PM » |
|
Poseidon-2006
|
|
|
|
|
|
Inteligenta ma loveste, iar eu cad pe spate  
|
|
|
|
Pittick
Membru
|
 |
« Reply #21 on: November 06, 2006, 03:14:35 PM » |
|
Mike Oldfield - Tres Lunas -> tot albumul
|
|
|
|
|
|
|Topit dupa sotie|UNIX system tester|C#, C++, PERL & Python programmer|Swing OS Lead developer|Linux fan|
|
|
|
|
marker
Membru
|
 |
« Reply #22 on: November 08, 2006, 02:26:40 PM » |
|
De-phazz, Thievery Corporation, Kruder&Dorfmeister, Tosca, Peace Orchestra, Moloko, Hooverphoic, Massive Attack, Bjork, Aphex Twin toate intr-o zi obisnuita 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pittick
Membru
|
 |
« Reply #23 on: November 08, 2006, 04:21:04 PM » |
|
Logical Progression? Parca asa se numea o colectie DnB foarte tare, live, pe care figura si KRS-One.
Hm, si d`n`b merge bine de tot, dar mai rar. Black Sun Empire, Concord Down, Goldie, ed rush & optical....
Orbital? Heh, sunt nostalgic...
Pe langa multitudinea de corzi "rupte" intens, mai ascult din cand in cand si cate ceva de prin arealul electronic. Excluzand clasicii precum Vanghelis si Jarre.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alyn3d
Membru
Calculatorist Şef
|
 |
« Reply #24 on: November 10, 2006, 12:31:02 AM » |
|
Nightwish, Manowar, Helloween, Tiamat, Therion, Theatre Of Tragedy, The 69 Eyes, HIM, Lake Of Tears, Sonata Arctica, 7th Moon, Ashes You Leave, Blind Guardian, Celtic Frost, Darkwell, Dead can Dance, Dreadful Shadows, Edenbridge, Flowing Tears, Gothica, Lacrimas Profundere, Marilyn Manson, London After Midnight, Mandragoraw Scream, Mortal Love, The sins of Thy Beloved, Trail Of Tears, Within Temptation, Xandria, Vampiria, System Of A Down, Three Days Grace, Pantera, Theatres Des Vampires, PanterA, Sabaton, Cradle Of Filth, L.O.S.T, Agathodaimon, Cargo, Dark Tranquility, Scorpions, Darken My Grief, Behemoth, Dissection, Trooper, AC-DC, Omul Cu Sobolani, Venom, The Birthday Massacre, Soulfly, Samael, Gorgoroth, etc În ordine aleatorie, evident...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cristiv
|
 |
« Reply #25 on: November 10, 2006, 10:12:21 AM » |
|
Un adevarat fan Linux asculta CD-urile cu distro-ul favorit 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saltwater
|
 |
« Reply #26 on: November 10, 2006, 11:10:21 AM » |
|
Scuze de offtopic ... Un adevarat fan Linux asculta CD-urile cu distro-ul favorit  Ma rog, aveam eu o vecina mai blonda de felul ei si m-a rugat sa ii imprumut niste CD-uri sa asculte muzica. I-am dat un kit de XP (nu ca nu ar fi scris mare pe CD Microsoft Windows XP Professional) si vreo 2 de alea cu jocuri de la Level. Evident ca eu si prietenii care m-au inspirat sa fac asta eram pe jos imprastiati  asteptand reactia  .
|
|
|
|
|
|
 Astazi nu am semnatura.
|
|
|
|
|
cristiv
|
 |
« Reply #27 on: November 10, 2006, 11:17:51 AM » |
|
Si blonda ce-a zis? "Mai baieti, nu toate prostele sunt blonde" ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saltwater
|
 |
« Reply #28 on: November 10, 2006, 11:25:25 AM » |
|
//off A inceput sa zbiere ca i-am stricat combina (intrase trackul de date si se oprise la secunda 2  ), ca suntem niste prosti (noi oare?), ca nu o sa mai vorbeasca in viata vietii ei cu noi (ete fl, cand avea o problema tehnica tot la mine venea), etc (cine naiba a stat sa o asculte). Statea si se uita ca proasta la reforma cum ne tavaleam pe jos de atata ras. Vorba aia, daca nu ar fi fost scris nimic pe CD-uri, avea scuza.
|
|
|
|
|
|
 Astazi nu am semnatura.
|
|
|
|
gheorghe
Veteran

|
 |
« Reply #29 on: November 10, 2006, 01:48:45 PM » |
|
Un adevarat fan Linux asculta CD-urile cu distro-ul favorit  CD-uri cu openbsd  Alea chiar au muzica prin ele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|