Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Află» Linux Soft» Slogan si sigla Linux Soft
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Slogan si sigla Linux Soft  (Read 2585 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #15 on: October 23, 2006, 10:26:36 AM »

PS: daca-i musai sa fie logo/slogan atunci sa fie unul care sa sugereze ideea de comunitatea deschisa, atmosfera destinsa si nu sa induca ideea de secta in cautare disperata de prozeliti sau mai rau sa para ca vrem sa vindem detergenti.

Pe langa partea amuzanta a acestei replici (circula pe net o poza cu un raft de detergenti pe care scria Linux tv) sustin ideea de comunitate deschisa si toata lista care o implica acest fapt. Sustin pentru a se evita articole de acest fel (citez):

7) Windows Users: Will tell you the answer if they know it, or say "I don't know" if they don't.
Linux Users: Will say "RTFM" if they know the answer, or "Google it you idiot!" if they don't.

Sursa. Evident, e chestie de puncte de vedere in acel articol chiar daca pe undeva are dreptate. Momentan, as adauga.

Personal am patit pe un forum sa plantez o intrebare deloc banala si sa primesc trimiterea catre Google care BTW nu oferea nici o solutie deoarece lucrul ce imi doream sa il implementez nu era suportat de standardul curent si sa astept versiunea urmatoare care promitea asa ceva. Chestia aia nu era trecuta nici in documentatie, nici Google nu oferea nimic relevant. Chestia e ca omul si-a recunoscut greseala dupa vreo 8 reply-uri offtopic doar pentru simplul fapt ca nu a avut curiozitatea sa imi citeasca in intregime primul post, s-a uitat la tiltu si mi-a dat link catre un search query de Google. Si nu ar fi recunoscut in ruptul capului daca nu intra a 3-a persoana in discutie care sa imi explice ca am dat de o limitare a limbajului de programare si caut degeaba o solutie, mai bine ocolesc cumva si cateva sugestii in acest sens. Nu stiu despre altii dar "The RTFM Attitude" incorect utilizata poate duce la  X-( Mars ma mai ales cand dai raspuns de placerea de a fi un reply acolo, nu o solutie. Mizez pe calitatea umana a acestei comunitati, mai ales ca rankistii dupa postcounts nu vor avea succes sarcasm.
« Last Edit: October 23, 2006, 10:27:48 AM by Saltwater » Logged

Astazi nu am semnatura.
hydrarulz
Veteran
**

warning flame-war

« Reply #16 on: October 23, 2006, 05:18:04 PM »

daca eu cred ca daca dau raspunsul mura-n gura si nu invata nimic din asta
nu il dau. si il pun sa caute raspunsul. eventual ii dau un indiciu, sau unde sa caute.
dar trebuie sa nu fii prea lenes.

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: