Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Cercetează» Software» Matchbox - aplicatii pentru sisteme embedded si PDA-uri
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Matchbox - aplicatii pentru sisteme embedded si PDA-uri  (Read 1043 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
oblio
Admini
**

« on: October 07, 2006, 01:15:03 AM »

Poate ca nu pare mare lucru, dar e foarte interesant. Si ce mi se pare chiar mai interesant e ca Ubuntu are matchbox-panel in repository. Si incepand cu Edgy o sa aiba si Pekwm. O sa rezulte o combinatie foarte interesanta... Mai ales pentru cei cu sisteme mai slabe, cred ca matchbox-panel poate fi o solutie excelenta. E mai util decat fspanel, consuma mai putin decat kicker, gnome-panel,  xfce-pane sau perlpanel, chiar si decat fbpanel sau pypanel. Bineinteles ca nu are atatea optiuni, de fapt le are doar pe cele de baza.
Ii lipsesc totusi volume control si un pager... deci fbpanel probabil ca e solutie mai buna Smiley
Later edit:
Totusi nici Fbpanel nu are volume control... asa ca nu e chiar asa de mare pierderea. Iar pagerul devine mai putin util, cand poti grupa ferestre - iar Perwm poate sa faca asta.
« Last Edit: October 07, 2006, 01:20:19 AM by oblio » Logged

Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vārstă: 24

Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it.

Oblio's
aramdune
Guest
« Reply #1 on: October 10, 2006, 07:27:27 PM »

Pagerul e cea mai importanta caracteristica a barii. De fapt, bara insasi poate sa lipseasca daca am pager...
oblio
Admini
**

« Reply #2 on: October 10, 2006, 07:54:45 PM »

Pe bara poti sa pui launchere, de exemplu, care te scutesc de lansat aplicatii din Alt-F2 sau ceva similar. Depinde si de gusturi, e drept.

Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vārstă: 24

Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it.

Oblio's
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: