Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Cercetează» Īntrebări de bază» Linux personalizat
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Linux personalizat  (Read 4402 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
danieljucan
Membru
*

« Reply #15 on: December 19, 2006, 12:25:15 PM »

Gnomele nu e o alegere prea buna pentru tine, iti mananca tot procesorul la evenimente simple, gen mutare fereastra, dar nu consuma multi rami. KDE-ul nu e bun pentru tine deoarece iti consuma totii ramii, dar nu si procesorul. eu iti recomand un fluxbox, sunt sute de teme pentru el pe internet, ii mai pui un fbdesk sa ai si iconite si un GTK Theme Switch + teme, pentru programele in GTK, ca, in modul standard grafica e penala rau de tot la ele. Oricum, vei instala progreme in sistem iar aici iti recomand sa alegi in loc de soft gnome, kde(consum redus de procesor) iar cu ramii nu trebuie sa iti mai faci grija, sistemul e fluxbox. Pentru a mari performantele sistemului tau, ai putea folosi un prelink, astfel ai avea un start la programe cu pana la 40% mai rapid Wink

Inteligenta ma loveste, iar eu cad pe spate :d Ranjeste fasolea
Licaon
Membru
*

« Reply #16 on: December 20, 2006, 12:14:40 AM »

io aş fi zis Zenwalk (mai ales ca aku ai ceva experienta cu Slackware; si nu tre sa fi linux-guru ca sal instalezi sau sal intretii)

părerea mea Scoate limba

DeathRO
Membru
*

« Reply #17 on: December 24, 2007, 07:19:34 PM »

Salut as dori sa instalez si eu un linux....problema este ca nu stiu asupra carei distributii sa ma opresc, am incercat mai demult mandrake 10 sau 10.1 parca dar avea ceva probleme la vazut partitii ntfs si pe atunci aveam hard mic. Merita sa instalez o distributie pe 64 de biti, pot apare ceva incompatibilitati? Va multumesc. Folosind link`ul de la distributii mi`au iesit Ubuntu si OpenSuse, dar nu specifica 32/64 bit.
« Last Edit: December 24, 2007, 07:29:31 PM by DeathRO » Logged
gheorghe
Veteran
**

« Reply #18 on: December 25, 2007, 11:08:43 AM »

Baga 32 de biti.
romikele
Membru
*

« Reply #19 on: December 25, 2007, 02:24:42 PM »

Salut as dori sa instalez si eu un linux....problema este ca nu stiu asupra carei distributii sa ma opresc, am incercat mai demult mandrake 10 sau 10.1 parca dar avea ceva probleme la vazut partitii ntfs si pe atunci aveam hard mic. Merita sa instalez o distributie pe 64 de biti, pot apare ceva incompatibilitati? Va multumesc. Folosind link`ul de la distributii mi`au iesit Ubuntu si OpenSuse, dar nu specifica 32/64 bit.
Eu am Turion 64 si singurele distributii pe 32 biti care se comporta decent sunt PCLinuxOS si, cu unele rezerve, Mandriva.
Acu` depinde si de restul configuratiei hardware, dar merita sa incerci.

DeathRO
Membru
*

« Reply #20 on: December 25, 2007, 03:13:27 PM »

Eu am intel, si din ce am vazut pe net sunt i386 si amd64, deci nu este linux pe 64 ptr intel?
mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« Reply #21 on: December 25, 2007, 04:19:08 PM »

i386 este arhitectura intel pe 32 de biti compatibila cu 386 ala vechi de acum 15 ani. Adica aia care-ti trebe tie. Desi are o denumire mai ciudata. Wikipedia e buna la lamurit chestii din-astea: http://en.wikipedia.org/wiki/I386

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: