|
Tibanu
Guest
|
 |
« on: November 19, 2006, 01:42:27 PM » |
|
Am o problema cu mesajele publicitare, vreau sa scap de ele, sa nu-mi mai apara, putetzi sa ma ajutatzi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #1 on: November 19, 2006, 01:45:38 PM » |
|
Mesaje publicitare unde? Pe net? Presupunānd că de mesaje publicitare pe net e vorba, dacă foloseşti Firefox, instaleaza AdBlockPlus. Dacă sunt reclame Flash o să-ţi apară lāngă ele un butonaş de blocare. Pe imagini simple dai click dreapta - AdBlock Image. Download: https://addons.mozilla.org/firefox/1865/Dacă ai Opera, click dreapta undeva īn pagină - nu pe reclamă - Block content - apoi dai Shift-Click pe reclame. Dacă dai click simplu o să blocheze toate imaginile (reclame sau nu)  Sport la blocat reclame 
|
|
|
|
« Last Edit: November 19, 2006, 01:46:41 PM by oblio »
|
|
Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vārstă: 24
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
|
Tibanu
Guest
|
 |
« Reply #2 on: November 19, 2006, 02:02:29 PM » |
|
mersi pt ajutor am intrat pe linux.ro si acolo apare o reclama mare si no pot bloca, imi spunetzi cum sa fac?
|
|
|
|
« Last Edit: November 19, 2006, 02:19:40 PM by Tibanu »
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #3 on: November 19, 2006, 02:21:32 PM » |
|
Cu un pic de răutate īn glas: nu mai intri pe linux.ro  Acum mai serios un pic: s-a discutat aici. Totuşi rămān la părerea că există reclame discrete, reclame normal, şi reclame nesimţite. Aia e nesimţită (am avut plăcerea s-o văd cu IE, ieri pe un Windows, altfel n-o văzusem niciodată  ).
|
|
|
|
|
|
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
|
Tibanu
Guest
|
 |
« Reply #4 on: November 19, 2006, 02:25:15 PM » |
|
sunt mai multe tipuri de host, de fapt cu alta extensie, imi opotzi spune care din ele?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #5 on: November 19, 2006, 02:28:31 PM » |
|
Dacă foloseşti AdBlock, poţi să editezi linia aia de blocare. Şi poţi pune ceva de genul: *.doubleclick.net - oricum doubleclick.net e reţea de reclame. Īn /etc/hosts nu cred că merg wildcard-uri (* se numeşte wildcard, adică īnlocuieşte orice)  Şi ca notă finală, aici se opreşte suportul acordat de mine pentru blocarea reclamelor de pe un site căpuşă Linux. Unde căpuşă = administratori site, nu utilizatori, ca să nu provoc neīnţelegeri.
|
|
|
|
« Last Edit: November 19, 2006, 02:30:56 PM by oblio »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tibanu
Guest
|
 |
« Reply #7 on: November 19, 2006, 02:31:52 PM » |
|
mersi gata am rezolvato
|
|
|
|
« Last Edit: November 19, 2006, 03:46:41 PM by Tibanu »
|
|
|
|
|
|
vulcaneanul
Membru
|
 |
« Reply #8 on: November 19, 2006, 03:57:05 PM » |
|
mersi gata am rezolvato
pai si nu ne spui si noua cum?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tibanu
Guest
|
 |
« Reply #9 on: November 19, 2006, 04:05:50 PM » |
|
ok am downloadat si instalat Adblock pentru mozilla(asta folosesc) si am introdus inca un filtru *.doubleclick.net
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sabertooth
Veteran

mysql killer
|
 |
« Reply #10 on: November 19, 2006, 04:12:49 PM » |
|
Nu vreau sa fiu rautacios dar: Haoleo === aoleu? daca da as prefera ultima varianta rezolvato === rezolvat-o? idem
In rest a fost o placere sa ne intalnim. PS: Limba romana nu este ceva optional si cine zice ca-i o comoara in adancuri ingropata minte.
|
|
|
|
|
|
Stercus accidit
|
|
|
|
|
Tibanu
Guest
|
 |
« Reply #11 on: November 19, 2006, 04:16:04 PM » |
|
sal domnu' sabertooth mersi pentru sfaturile si linkurile bune de pe linux.ro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sabertooth
Veteran

mysql killer
|
 |
« Reply #12 on: November 19, 2006, 05:59:41 PM » |
|
Cu cea mai mare placere. Si nu te supara pentru ce am spus, dar este ceea ce cred. Internetul si limba romana pot coexista pasnic. Cat despre link-uri sper sa le citesti pentru ca si eu am facut-o si m-au ajutat enorm. In loc sa ma chinui zeci de ore am ajuns sa fac setarile de baza in doar o ora. Ba le-am folosit si pentru fc 6. Apropos de fc 6 pune-ti-l ca merita.
Cat despre linux stai linistit intre toti fanii linux si linux este o poveste intre dragoste si ura. Linux-ul te ajuta la greu dar si cere mult de la tine.
|
|
|
|
|
|
Stercus accidit
|
|
|
|
vulcaneanul
Membru
|
 |
« Reply #13 on: November 19, 2006, 10:52:06 PM » |
|
Cat despre linux stai linistit intre toti fanii linux si linux este o poveste intre dragoste si ura. Linux-ul te ajuta la greu dar si cere mult de la tine.
credca este pentru prima cand aud asemenea cuvinte frumoase dar si adevarate.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
b3tzi
Membru
Dus cu pluta.
|
 |
« Reply #14 on: November 19, 2006, 10:54:38 PM » |
|
credca este pentru prima cand aud asemenea cuvinte frumoase dar si adevarate. sabertooth e un filozof.  Oricum sunt de accord cu tot ce a spus.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|