|
aramdune
Guest
|
 |
« on: November 12, 2006, 03:00:26 PM » |
|
De cativa ani folosesc cu succes Mozilla Thunderbird si Evolution. Acuma Saracul Thunderbird nu e asa de bun cum se zice (cel putin dpmdv) iar Evolution e mai apropiat de ceea ce vreau eu (sa fie aproximativ ca Outlook) dar din pacate depinde de niste librarii care nu-mi convin sa le incarc.
Caut un client care sa aiba si calendar si toate cele si sa fie independent de kde/gnome libs. Ce recomandari aveti? Eu acuma o sa testez cateva si o sa comunic impresiile dar ma interesa parerea voastra -- cu ce softuri ati lucrat voi.
/edit
Dupa ce am incercat alternativele gratuite am ajuns la concluzia ca sunt inutile si proaste si stricate.
Eventual ceva comercial?
|
|
|
|
« Last Edit: November 12, 2006, 03:34:12 PM by aramdune »
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #1 on: November 12, 2006, 03:40:28 PM » |
|
Ce vrei de la el? POP3, IMAP4, SMTP presupun, vrei si planner/organizer/to do/reminder/calendar/vcal/ical?
Si pe ce sisteme sa mearga?
|
|
|
|
|
|
Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vārstă: 24
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
|
aramdune
Guest
|
 |
« Reply #2 on: November 12, 2006, 03:44:41 PM » |
|
Pop3 + SMTP, ma multumesc cu putin, nu-mi trebuie IMAP & comp. Dar vreau si calendar/reminder + posibilitate avansata de a afisa frumos mailing listurile, filtrari avansate ale mailurilor. Sa stie NNTP. Sa se integreaza cu un antivirus (whatever that is).
Sa mearga pe UNIX (linux, whatever -- daca merge pe linux e suficient).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #3 on: November 12, 2006, 03:58:24 PM » |
|
Opera ar fi fost aproape perfect, dar n-are calendar sau reminder... Sper ca la versiunile viitoare sa includa 
|
|
|
|
|
|
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
mapleoin
Admini

mapleoin@jabber.org
|
 |
« Reply #4 on: November 12, 2006, 05:11:19 PM » |
|
are widgeturi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #5 on: November 12, 2006, 07:07:28 PM » |
|
Sunt cam slăbuţe. Şi īn plus, afurisitele plutesc acolo, nu apar īn taburi... Widgeturile sunt aproape inutile. Plus că nu prea au funcţii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aramdune
Guest
|
 |
« Reply #6 on: November 12, 2006, 07:25:58 PM » |
|
Thunderbird e prost. Face mailing listurile inutile. Oare e mai bine sa folosesc program dedicat?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pittick
Membru
S-au dus sa se duca sa faca un drum.
|
 |
« Reply #7 on: November 13, 2006, 05:16:34 PM » |
|
Din toti clientii incercati de mine pana acum pe Linux (Eudora, KMail, Sylpheed, Evolution, Thunderbird), tot la Thunderbird am ramas momentan, datorita stabilitatii si comoditatii in utilizare. Cel putin, din punctul meu de vedere. Mi-ar place, intr-adevar, un client gen Evolution, dar un pic mai bine structurat, mai stabil si, daca se poate, sa nu fie cladit pe GTK  .
|
|
|
|
|
|
|Topit dupa sotie|UNIX system tester|C#, C++, PERL & Python programmer|Swing OS Lead developer|Linux fan|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #8 on: November 13, 2006, 06:34:31 PM » |
|
Ce aerian sunt. Sylpheed Claws. Voi nu cititi stirile alea puse de mine? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pghoratiu
|
 |
« Reply #9 on: November 13, 2006, 06:52:52 PM » |
|
Evolution nu pot sa recomand chiar daca-l folosesc. Are o multime de probleme la partea de stabilitate cele intalnite de mine (in mod sigur sunt multe altele): - crapa la REPLY pentru anumite mail-uri (cu imagini in special), aleator. - tot asa crapa la intamplare cu mail-uri care contin imagini. - probleme cu plugin-ul de LDAP, ingheata la un moment dat cand face o cautare. In toate cazurile trebuie omorate toate procesele care tin de Evolution pentru a-l putea folosi mai departe si asta de obicei de la linia de comanda. Ar trebui sa scoata o versiune numai cu bugfix-uri dar cred ca developerii se ocupa doar de plugin-urile GroupWise si Exchange 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #10 on: November 13, 2006, 07:06:40 PM » |
|
Uite o lista din aia antica, cum nu vreau sa devina Lista de Programe Recomandate Linux Soft: http://mahogany.sourceforge.net/clients.htmlCautand cu grija, Mahogany pare interesant, poate o sa-l instalez si eu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|