gheorghe
Veteran

|
 |
« on: January 05, 2010, 12:40:45 PM » |
|
Deci?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~Empathy~
Veteran

Decadence is Bliss...
|
 |
« Reply #1 on: January 05, 2010, 02:57:17 PM » |
|
Să curgă, cui îi mai pasă?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mapleoin
Admini

mapleoin@jabber.org
|
 |
« Reply #2 on: January 05, 2010, 06:33:21 PM » |
|
Creca cea mai buna solutie de a elimina complet majoritatea problemelor pe care le mai avem in momentul asta: - spam - posturi complet inutile - timp pierdut intrand sa vezi daca mai e ceva nou interesant pe forum, cand evident ca n-are cum - depresie rezultata
, ar fi sa inchidem complet posibilitatea de a mai posta pe forum si sa consideram LinuxSoft un capitol incheiat din viata noastra. Ce ziceti?
|
|
|
|
« Last Edit: January 05, 2010, 06:33:49 PM by mapleoin »
|
|
|
|
|
|
gheorghe
Veteran

|
 |
« Reply #3 on: January 05, 2010, 08:18:37 PM » |
|
De ce esti rau? Poti sa folosesti rss, nu tre sa intri pe forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
classicmanpro
Veteran

Experientia docet!
|
 |
« Reply #4 on: January 05, 2010, 09:44:33 PM » |
|
@ mapleoin: Vox populi ... Adaugă opțiunea de Legacy sau Arhivare la poll.  Personal, cred ca o sa încerc grupurile Facebook ... 
|
|
|
|
« Last Edit: January 05, 2010, 09:47:10 PM by classicmanpro »
|
|
|
|
|
|
~Empathy~
Veteran

Decadence is Bliss...
|
 |
« Reply #5 on: January 06, 2010, 12:07:43 AM » |
|
Eu sunt de acord cu maploin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #6 on: January 06, 2010, 03:30:06 PM » |
|
Asta e precum discuţia aceea de la sfârşitul MyLinux, când i-am zis lui Cypress asta. Sincer, cam sunt de acord cu ce zice Oin, nu cred că raportul semnal-zgomot de pe forum e mai mare de 10% în ziua de azi.
Facem poll separat pentru închiderea forumului? Aş lăsa doar secţiunea de ştiri pentru oameni care vor să anunţe ceva.
|
|
|
|
|
|
Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #8 on: January 07, 2010, 11:05:18 AM » |
|
Am retras dreptul de postare al membrilor simpli pe secţiunea de Programe recomandate - cea vizată de spammer-i pentru că apare pe Google. Dacă nu fac scripturi mai deştepte, care să se logheze cu useri mai avansaţi, nu cred că vom avea probleme. Bine, etapa următoare e să hack-uiască forumul  Apropo de forum read-only - ar fi setarea de maintenance, dar asta face practic forumul indisponibil, ceea ce nu cred că vrem. Trebuie să stea cineva să retragă drepturile per board - şi sunt vreo 30. Oin, are you up for it? 
|
|
|
|
« Last Edit: January 07, 2010, 11:25:16 AM by oblio »
|
|
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
|
robert
|
 |
« Reply #9 on: January 07, 2010, 11:27:46 AM » |
|
Freeze-it. Un capitol încheiat. Un an plin de sănătate, ca să vă puteţi bucura din plin de grămezile de bani ce vă vor ieşi în cale la tot pasul!
|
|
|
|
|
|
everybody else is doing so why can we
|
|
|
|
mapleoin
Admini

mapleoin@jabber.org
|
 |
« Reply #10 on: January 07, 2010, 01:46:08 PM » |
|
Gata, am rezolvat. A fost mai simplu decât ziceai, Oblio. Deci de acum nu mai are nimeni dreptul să posteze nimic sau să modifice nimic și am închis și Înregistrarea.
|
|
|
|
« Last Edit: January 07, 2010, 01:57:08 PM by mapleoin »
|
|
|
|
|
|
|
Bestia
|
 |
« Reply #11 on: January 07, 2010, 01:49:14 PM » |
|
καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ ἑξακόσιοι ἑξήκοντα ἕξ. A venit sfârșitul lumii. Mulțumim tuturor pentru momentele fericite pe care le-am petrecut împreună pe forum sau datorită forumului. Canalul IRC va rămâne în continuare activ. Pentru proiecte viitoare ne puteți contacta prin metodele cunoscute. Vă dorim o viață frumoasă!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #12 on: January 08, 2010, 07:05:28 PM » |
|
Freeze-it. Un capitol încheiat. Un an plin de sănătate, ca să vă puteţi bucura din plin de grămezile de bani ce vă vor ieşi în cale la tot pasul!
Dacă este un comentariu subtil legat de contribuţia la OSS, ştiu că există oameni de aici care contribuie. Poate că nu la modul direct, cu impact la noi în ţară, gen lobby, dar cred că preferă să facă ceva util şi interesant, decât să lupte cu fosile din ministere şi şcoli. Stallmanii sunt rari (şi probabil cam nebuni). Rant over! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|