Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Cercetează» Īntrebări de bază» Gaupol sau distro?
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Gaupol sau distro?  (Read 1697 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
costica_p
Membru
*

« on: October 07, 2009, 08:42:11 AM »

Vă salut
Am o problemă care e destul de ciudată: am un film (avi), pentru care am găsit o subtitrare care nu se prea potrivește. Motiv pentru care am deschis-o cu editoarele de subtitrări din Ubuntu/Kubuntu 9.04. Cu editoarele pentru că (aici e ciudat) am vrut o transformare a īntregii subtitrări avānd ca repere nr. 2 și nr 939 și, deși subtitrarea are vreo 960 intrări, nici unul dintre editoare nu a putut sa treacă la operația asta de titlul cu nr 933. Am instalate vreo 4-5 editoare (tot ce e de gasit in repo-urile Ubuntu/Kubuntu) și toate au același comportament.
Și, ca o completare, acest lucru s-a petrecut identic atāt pe desktop (un Sempron 2200 cu 2 GB RAM și placa video GeForce2) cāt și pe laptop (Fujitsu Siemens Amilo 2735 cu 2 GB RAM), ambele avānd Ubuntu 9.04 cu ultimele up-date-uri la zi.
Am instalat Gaupol si īn Windows după treaba asta și, destul de interesant, n-a avut nici o problemă īn a executa aceeași acțiune (adică a transformat corect).
Ce poate fi nu știu dar m-ar interesa să aflu, pentru că probabil se mai poate īntāmpla. Mi-e cam greu să cred ca toate editoarele ar avea un bug, același.
gheorghe
Veteran
**

« Reply #1 on: October 07, 2009, 09:59:51 AM »

Poate toate folosesc acelasi lib. (doar o presupunere)
mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« Reply #2 on: October 07, 2009, 01:12:00 PM »

poate e corupt fișierul? Ce scrie pe rāndul ăla?

mihk
Membru
*

« Reply #3 on: October 07, 2009, 06:06:17 PM »

Am avut mai demult o problema de genul asta si pentru ca n-am gasit niciun soft am scris un mic .cpp (cu picioarele ce-i drept) care sa faca transformarea.
Subtitrarea era de tip .sub -> {start} { end } subtitle
Am gasit acum sursa (.cpp) pe un hdd extern in \junks.
http://sites.google.com/site/grayasm/chage-sub-time
Nu stiu daca te anuta cu ceva, .... probabil ca nu.
Epic!!!! Smiley
costica_p
Membru
*

« Reply #4 on: October 07, 2009, 07:22:10 PM »

Mulțumesc pentru promptitudine.
poate e corupt fișierul? Ce scrie pe rāndul ăla?
Subtitrarea este de tip srt dar se petrece la fel și dacă e de alt tip, de exemplu TMplayer (cu extensia .txt, atașată). M-aș mira să fie corupt. Deschis cu Gaupol īn windows, n-a fost nici o problemă.

Am avut mai demult o problema de genul asta si pentru ca n-am gasit niciun soft am scris un mic .cpp (cu picioarele ce-i drept) care sa faca transformarea.
Subtitrarea era de tip .sub -> {start} { end } subtitle
Am gasit acum sursa (.cpp) pe un hdd extern in \junks.
http://sites.google.com/site/grayasm/chage-sub-time
Nu stiu daca te anuta cu ceva, .... probabil ca nu.
Epic!!!! Smiley
Nu mă prea ajută, limbajele de programare nu-s specialitatea mea Sad deși mi-ar fi plăcut.
O să īncerc să văd dacă și-n altă distribuție se petrece fenomenul.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: