Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Discută» Cafenea» Succesul Linux Soft & viaţa la pensie
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Succesul Linux Soft & viaţa la pensie  (Read 1325 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« on: August 01, 2009, 01:37:24 PM »

A fost, da' nu prea.

~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #1 on: August 01, 2009, 01:45:40 PM »

Duh. N-avea nici o șansă.

gheorghe
Veteran
**

« Reply #2 on: August 01, 2009, 01:58:38 PM »

A murit linuxsoft?
classicmanpro
Veteran
**

Experientia docet!

« Reply #3 on: August 01, 2009, 02:39:29 PM »

What just happened here?  crazy
« Last Edit: August 01, 2009, 02:39:51 PM by classicmanpro » Logged

gheorghe
Veteran
**

« Reply #4 on: August 01, 2009, 04:04:21 PM »

Heh, n-ai aflat? A murit linuxsoft. Smiley
« Last Edit: August 01, 2009, 04:05:11 PM by gheorghe » Logged
classicmanpro
Veteran
**

Experientia docet!

« Reply #5 on: August 01, 2009, 08:13:04 PM »

Atunci noi de ce mai intram aici? ... Eu voi considera LinuxSoft mort doar in clipa in care vad 404 ... Pana atunci, am sa revin periodic.  hello
« Last Edit: August 01, 2009, 08:13:38 PM by classicmanpro » Logged

oblio
Admini
**

« Reply #6 on: August 01, 2009, 09:23:48 PM »

Hmmm... in momentul de fata consider ca LS va fi mort doar in cazul in care va fi total nevizitat. Si nu ma refer la ideea trafic.ro de vizitat, ci populatie activa, care sa mai discute pe forum, sa raspunda la intrebari, sa puna stiri, ...

Activitatea e scazuta, as putea spune cam ca a unui octogenar, dar de la gerontofilie la necrofilie e cale lunga :D Ranjeste fasolea

Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24

Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it.

Oblio's
gheorghe
Veteran
**

« Reply #7 on: August 01, 2009, 10:12:22 PM »

Mie nu-mi plac pensionarii Smiley
romikele
Membru
*

« Reply #8 on: August 02, 2009, 11:44:00 AM »

Nu e problema Linux Soft, e boala generala.
Multora le e lene si sa citeasca, daramite sa posteze.
Neuronul activ e protejat pentru vremurile grele ce se anunta.
@gheorghe, ce  te vei face daca apuci pensia?  Scoate limba

gheorghe
Veteran
**

« Reply #9 on: August 02, 2009, 02:29:53 PM »

@gheorghe, ce  te vei face daca apuci pensia?  Scoate limba

Sansele sa se intample asta sunt extrem de mici, iar daca totusi mai traiesc pana atunci, singurele variante in care as avea sanse de supravietuire ar fi ori sa fiu putred de bogat pana atunci, ori sa lucrez undeva gen "la stat". Acum companiile mai dau faliment, te mai dau afara, cine mai angajeaza in IT un mos senil de 6j de ani...

P.S. si oricum, in 40 de ani, tot s-o trezi cineva sa ridice varsta de pensionare la 75, deci ce rost mai are?
« Last Edit: August 02, 2009, 02:36:34 PM by gheorghe » Logged
undergraver
Veteran
**

« Reply #10 on: August 02, 2009, 05:17:30 PM »

Duh. N-avea nici o șansă.

Consider genul asta de posturi sunt absolut inutile ... Ar fi frumos sa prezentam intai ce am realizat inainte de a concluziona ca aceasta initiativa "nu avea nici o sansa". Frumos e sa dam un exemplu de reusita.

Din ce vad eu forumurile (nu doar cele romanesti) in general prezinta informatiile intr-o forma prea putin atractiva. Un model care mie imi place este cel de pe stackoverflow.com

//offtopic

Cat despre pensie ... cred ca gheorghe are dreptate.
Din 2014 toata lumea (barbati si femei) in .ro ies la 65 de ani (cel putin asa am citit eu). Avand in vedere ca pe forumul asta predomina oameni cu varste pana in 30 de ani imaginati-va ca in 30 de ani varsta de pensionare va creste avand in vedere tendinta de imbatranire a populatiei la nivel mondial (chiar mai accentuata in Europa)

Parerea mea

~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #11 on: August 02, 2009, 06:39:36 PM »

Consider genul asta de posturi sunt absolut inutile ...

Și eu consider orice forum inutil, prin urmare și postul tău.

Oricum, "idealiștii" aștia care neagă adevărul și cred că trăim într-o minunată lume a Linux-ului mi se par triști.

oblio
Admini
**

« Reply #12 on: August 03, 2009, 11:13:27 AM »

undergraver - da, stackoverflow.com chiar e tare. Sincer, în domeniul tehnic viitorul sunt site-urile de acel gen, exclusiv în engleză (chiar şi pentru români), coroborate cu forumuri mari gen Softpedia pentru niscaiva informaţii locale.

Forumurile nu sunt inutile, doar că sunt mai puţin utile decât se spera iniţial. Ce revoluţie! O creaţie a omenirii dezamăgeşte! Smiley

Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24

Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it.

Oblio's
undergraver
Veteran
**

« Reply #13 on: August 03, 2009, 08:16:20 PM »

Consider genul asta de posturi sunt absolut inutile ...

Și eu consider orice forum inutil, prin urmare și postul tău.

Oricum, "idealiștii" aștia care neagă adevărul și cred că trăim într-o minunată lume a Linux-ului mi se par triști.

Ideea e sa fii constructiv nu sa negi toate lucrurile bune pe care le afli de pe forumuri (si sunt sigur ca ai aflat ceva util de pe forumuri). Sunt convins ca esti pe destule forumuri/liste de discutii.

Eu personal cand caut ceva ajung pe forumuri sau liste de discutii. Trebuie chiar sa negam beneficiul lor? Si daca da, in ce scop, cu ce utilitate?

Ma repet: adu o idee, ceva constructiv (poate o realizare proprie?); sa spui pur si simplu ca ceva nu merge nu se accepta nicaieri in lumea asta.

Cat despre idealisti cu linuxul ... te departezi de idee, sau ai o problema/obsesie in acest sens. Nu a zis nimeni ca linuxul e solutie universala, e doar ceva care face ANUMITE functii bine, mai bine decat alte sisteme de operare/solutii si care SUGE cand vine vorba de altele. Depinde in ce categorie te afli ... si ce functii folosesti.

Si inca o data: justifica afirmatiile, in lumea in care traiesc eu asta e foarte important, mai important decat tonele de cunostiinte (utile, fara nici un dubiu!) care dupa cate vad nu le folosesti in comunicare/justificarea anumitor afirmatii

PS: Daca vrei sa fii intr-adevar diferit de puhoiul de inculti/nespalati de pe net, nu cred ca esti pe drumul cel bun. Afirmatii ieftine/insulte/tampenii poate sa spuna oricine. E amuzant doar la inceput, dupa aia e doar plictisitor. Spre exemplu: http://www.piticigratis.com/

~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #14 on: August 03, 2009, 08:24:48 PM »

si sunt sigur ca ai aflat ceva util de pe forumuri

Nu.

Sunt convins ca esti pe destule forumuri/liste de discutii.

Listele de discuții nu sunt forumuri. Nici NNTP. Bineînțeles că listele de discuții sunt foarte utile. Din păcate, și alea sunt invadate tot mai mult de incompetenți care nu știu să RTFM.
« Last Edit: August 03, 2009, 08:25:50 PM by ~Empathy~ » Logged

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: