Consider genul asta de posturi sunt absolut inutile ...
Și eu consider orice forum inutil, prin urmare și postul tău.
Oricum, "idealiștii" aștia care neagă adevărul și cred că trăim într-o minunată lume a Linux-ului mi se par triști.
Ideea e sa fii constructiv nu sa negi toate lucrurile bune pe care le afli de pe forumuri (si sunt sigur ca ai aflat ceva util de pe forumuri). Sunt convins ca esti pe destule forumuri/liste de discutii.
Eu personal cand caut ceva ajung pe forumuri sau liste de discutii. Trebuie chiar sa negam beneficiul lor? Si daca da, in ce scop, cu ce utilitate?
Ma repet: adu o idee, ceva constructiv (poate o realizare proprie?); sa spui pur si simplu ca ceva nu merge nu se accepta nicaieri in lumea asta.
Cat despre idealisti cu linuxul ... te departezi de idee, sau ai o problema/obsesie in acest sens. Nu a zis nimeni ca linuxul e solutie universala, e doar ceva care face ANUMITE functii bine, mai bine decat alte sisteme de operare/solutii si care SUGE cand vine vorba de altele. Depinde in ce categorie te afli ... si ce functii folosesti.
Si inca o data: justifica afirmatiile, in lumea in care traiesc eu asta e foarte important, mai important decat tonele de cunostiinte (utile, fara nici un dubiu!) care dupa cate vad nu le folosesti in comunicare/justificarea anumitor afirmatii
PS: Daca vrei sa fii intr-adevar diferit de puhoiul de inculti/nespalati de pe net, nu cred ca esti pe drumul cel bun. Afirmatii ieftine/insulte/tampenii poate sa spuna oricine. E amuzant doar la inceput, dupa aia e doar plictisitor. Spre exemplu:
http://www.piticigratis.com/