Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Cercetează» Īntrebări de bază» winows refund - banii inapoi pe windows
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: winows refund - banii inapoi pe windows  (Read 3809 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
gheorghe
Veteran
**

« Reply #15 on: July 30, 2009, 12:53:23 PM »

Chestia e ca, daca ii dai in judecata, probabil o sa iti dea banii inapoi imediat cum primesc scrisoarea, fara proces, sau dupa primul proces, ceva de genul, ca doar nu stau sa se judece ani de zile cu toti distrusii si sa plateasca cheltuieli de judecata obscene. Desigur, asta ar functiona si mai bine daca sistemul de justitie din tara respectiva nu ar avea atata entropie in el, desi iti dai seama ca mituirea unui judecator nu este o optiune cand miza este O LICENTA DE WINDOWS.... De fapt jumate, sau mai putin, ca e OEM si cu discounturi groase Smiley

Dar cum unui avocat chiar si pentru a deschide gura si a spune "Buna ziua!" tre sa-i platesti mai multi bani decat o licenta de windows, evident ca nimeni nu face asta, decat poate oamenii cu principii, sau care vor sa dovedeasca ceva, sau poate sunt ei insisi avocati si se plictisesc, etc.
« Last Edit: July 30, 2009, 01:01:10 PM by gheorghe » Logged
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #16 on: July 30, 2009, 12:58:36 PM »

Poți să īncerci fară avocat, dar o să te rupă avocații adversari īn bucăți ca niște rechini Smiley.

gheorghe
Veteran
**

« Reply #17 on: July 30, 2009, 01:07:27 PM »

De fapt, s-ar putea face ceva. Daca strangi asa o gramada de oameni cu principii, ar putea angaja un avocat bun sa dea microsoft in judecata si sa-si ia un procent din licentele alea de windows cu discounturi uriase. Si toti si-ar lua 20E inapoi sau ceva. Daca as fi avocat as incerca sa fac asa ceva :)) Mor de rās
« Last Edit: July 30, 2009, 01:08:41 PM by gheorghe » Logged
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #18 on: July 30, 2009, 01:23:42 PM »

O gramadă de oameni care refuză EULA aia īn Romania? :)) Mor de rās. Eu tot nu īnțeleg de ce ar refuza-o cineva :)) Mor de rās.

wonder
Veteran
**

« Reply #19 on: July 31, 2009, 05:41:24 PM »

http://news.slashdot.org/story/09/07/31/1215248/Amazon-US-Refunds-Windows-License-Fee-Too?from=rss

Give what you have. To someone, it may be better than you dare to think.
My blog wonder.rodp.net
gheorghe
Veteran
**

« Reply #20 on: July 31, 2009, 08:47:47 PM »

Da ma, am mai auzit asta.

Edit: sau nu.
« Last Edit: July 31, 2009, 08:50:31 PM by gheorghe » Logged
mutulica
Membru
*

« Reply #21 on: September 01, 2009, 10:13:41 AM »

Am rezolvat problema, mi-am luat sh :D Ranjeste fasolea. fujitsu-siemens esprimo mobile m9410. e cam tot ce am nevoie. merge brici debian p el. placă video intel 4500 și merge foarte bine, ca de altfel majoritatea chestiilor. nu am īncercat modemul 3g īncă. aplicațiile windows se mișcă bine īn virtualbox, e utilizabil, mai puțin jocurile 3d (driverul wine3d īncă nu este utilizabil).
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: