Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Află» Ştiri» Darkstar Linux
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Darkstar Linux  (Read 3219 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
oblio
Admini
**

« Reply #15 on: July 18, 2009, 10:28:47 AM »

@Oblio, de ce nu mai dai pe irc?
Pentru ca de la munca nu pot intra, nu am mereu timp, mai am alte preocupari, etc, etc.

In legatura cu Alice/Yali. Vreo sansa sa le vedem in Slackware? Smiley

Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24

Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it.

Oblio's
claud
Membru
*

« Reply #16 on: July 18, 2009, 10:11:30 PM »

slabe sanse. Oricum  poate sa facem pachete separate pe txz sau tgz speciale pentru slackware current sau fiecare versiune in parte. Din punctul nostru de vedere ar fi ok sa fie incluse in Slackware, dar Patrick a zis ca nu vrea tooluri grafice , mai ales ca si cel care a facut slapt-getu a patit la fel, a fost refuzat. Deci noi am incercat si asa ceva, dar ne-am lovit de un categoric refuz din partea echipei Slackware.
undergraver
Veteran
**

« Reply #17 on: July 21, 2009, 09:25:38 PM »

slabe sanse. Oricum  poate sa facem pachete separate pe txz sau tgz speciale pentru slackware current sau fiecare versiune in parte. Din punctul nostru de vedere ar fi ok sa fie incluse in Slackware, dar Patrick a zis ca nu vrea tooluri grafice , mai ales ca si cel care a facut slapt-getu a patit la fel, a fost refuzat. Deci noi am incercat si asa ceva, dar ne-am lovit de un categoric refuz din partea echipei Slackware.

// offtopic

asta e un motiv pentru care am renuntat la slackware (dupa 5 ani) - mureai pana faceai ceva ok in el. mureai cautand pe linuxpackages.net si compilat pachete de mana, rulat checkinstall si alte balarii ca dupa aia sa SPERI ca se (dez)instaleaza clean - nu mereu era posibil ...

debian e cu multe clase deasupra slackware la capitolul management
slackware e dovada ca dictatura nu merge - mania de a avea totul sub control nu poate da nastere la ceva bun
« Last Edit: July 21, 2009, 09:26:53 PM by undergraver » Logged

claud
Membru
*

« Reply #18 on: August 02, 2009, 02:20:42 PM »

Pentru cei care vroiau sa studieze dpm-ul este up in svn ultima versiune 1.0.45 : http://trac.darkstarlinux.ro/browser/trunk/playground/dpm .
Iar pentru cei care sunt curiosi sa vada cum evolueaza migrarea slackwareului pe dpm-uri pot sa vada aici sursele pachetelor migrate: http://trac.darkstarlinux.ro/browser/trunk/playground/darkstar-ng .

O duminica placuta in continuare.
mihk
Membru
*

« Reply #19 on: September 12, 2009, 02:52:17 PM »

As fi postat pe forum la Darkstar dar au inghetat activitatea acolo. Am instalat sistemul si am dat de un bug. ALICE la instalare mi-a scris in /etc/group parola in loc de user name.
M-am uitat in surse vreo 5 min. LUserInfo si LGroupWriter par ok, deci chiar nu stiu de poate fi. Link: http://sites.google.com/site/grayasm/2008-01darkstar
Am instalat sistemul de 2 ori, cu grija, sa nu fac afirmatii false.
Oricum, claud respectele mele echipei Darkstar. Proiectul arata super!   hello
« Last Edit: September 12, 2009, 03:39:05 PM by mihk » Logged
gheorghe
Veteran
**

« Reply #20 on: September 12, 2009, 03:46:02 PM »

epic.
claud
Membru
*

« Reply #21 on: September 12, 2009, 06:59:21 PM »

SAlut. Ma bucur ca ti-a placut, bugu este de mult rezolvat insa nu a fost updatat iso-ul de pe site, pentru asta trebuie urecheat Darth Vader Smiley. Bugul eparea numai la anumite combinatii de parole, a fost descoperit si de colegii nostrii nemti care folosesc o versiune adaptata a lui Yali pt easysu lor Smiley. Oricum ar fi bine sa mai faci un test cand apucam sa terminam de portat pachetele pe dpm, deocamdata din cauza timpului avem portate doar 200 din 900 de pachete.
Poti sa vezi dpmspecurile pachetelor facute aici: http://trac.darkstarlinux.ro/browser/trunk/playground/darkstar-ng.
romikele
Membru
*

« Reply #22 on: September 13, 2009, 05:49:15 PM »

deocamdata din cauza timpului avem portate doar 200 din 900 de pachete.
Până la sfârşitul anului vom putea vedea noul iso?

arny
Veteran
**

« Reply #23 on: September 19, 2009, 12:49:31 AM »

offtopic: @ claud: zii please la Virgil sa scoata nasul din PC si sa mai raspunda la mesaje Wink. Merci.

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: