Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Discută» Cafenea» Firefox 3.5: Upgrade the Web
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Firefox 3.5: Upgrade the Web  (Read 2210 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
classicmanpro
Veteran
**

Experientia docet!

« on: July 05, 2009, 04:27:21 PM »

Imi cer scuze pentru deranj dar SpreadFirefox a lansat campania Upgrade the Web  :cheers: Hai noroc

steelheart
Membru
*

« Reply #1 on: July 05, 2009, 06:43:36 PM »

Chiar nu inteleg de ce as face eu vreodata campanie, sau de ce as ajuta o campanie publicitara pro FireFox.

When Bush says "Freedom" it means "Conquer".
When Gates says "Freedom" it means "Feedom".
But when Stallman says "Freedom" it means "Freedom".
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #2 on: July 05, 2009, 06:51:53 PM »

Bleah.

Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #3 on: July 06, 2009, 08:46:11 AM »

Chiar nu inteleg de ce as face eu vreodata campanie, sau de ce as ajuta o campanie publicitara pro FireFox.
Fa o campanie pro IE.

Astazi nu am semnatura.
steelheart
Membru
*

« Reply #4 on: July 06, 2009, 10:55:09 AM »

Fa o campanie pro IE.

Daca ei, platesc bine, as face o campanie pro IE.

Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #5 on: July 06, 2009, 11:21:47 AM »

Deci sa inteleg ca asta e problema ta.

Astazi nu am semnatura.
steelheart
Membru
*

« Reply #6 on: July 06, 2009, 11:30:38 AM »

Nu asta, ce campania agresiva a celorlalte browsere.

Intru pe internet explorer, dau pe google si ZBANG in dreapta imi vine o recomadnare de la google sa folosesesc
sau google toolbar sau chrome.

Intru pe firefox si ma uit la bannerele lor si ZBANG unul care sa imi explice ca e mai bun decat IE.

Dau pe MSDN si era ceva tutorial in care erau implicate poze cu un web browser. ZBANG e firefox

ZBANG ZBANG se pare ca msdn nu e asa de evil, adica nu face campanie gen "aceste tutoriale nu merg pe firefox"
----------------------------------------------------------
Ok, fie firefox sau alt browser mai bun decat IE (desi cu ie 8 e discutabil)
dar sa mi se vand firefox ca e bun el, nu ca bugurile din firefox is mai putine
decat alea din IE.

Intelegi ce vreau sa zic?
« Last Edit: July 06, 2009, 11:32:04 AM by steelheart » Logged

~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #7 on: July 06, 2009, 12:00:43 PM »

Mă întristează campania asta pro-Firefox, încă din vremurile Firefox 1.0. "Acest site merge cel mai bine pe Firefox, vă rugăm băgați Firefox". Asta înseamnă că cel care a făcut site-ul este incompetent. Site-ul trebuie să mearga pe orice browser curent.

Oricum, ideea e că cei ce nu sunt computer literate nu vor folosi niciodată altceva decât IE, pentru că nu le pasă, nu știu ce-i aia (n-ai văzut sondajul în care 88% au declarat că Google e browserul folosit de ei?!?) etc. Ce-i care sunt computer literate nu sunt influentați de campania pro-Firefox, pentru ei e doar spam etc.

steelheart
Membru
*

« Reply #8 on: July 06, 2009, 12:30:44 PM »

exact, cuvantul potrivit
Campania firefox - SPAM

razius
Veteran
**

« Reply #9 on: July 06, 2009, 12:59:35 PM »

http://www.youtube.com/watch?v=W3vv0_RNTM8
oblio
Admini
**

« Reply #10 on: July 06, 2009, 10:18:54 PM »

Din pacate pentru voi, ambele categorii de replici sunt indreptatite, dar nu foarte corecte Smiley

Prima categorie:
- fac spam, si oricum nu ma intereseaza Firefox
- fac spam, si degeaba fac, pentru ca lumea nu stie ce un browser

Pai... lumea care nu e interesata *activ* de Firefox e in general lume pregatita, si ar trebui sa aiba un browser/proxy care sa stie sa blocheze reclamele. Si ar trebui sa aprecieze faptul ca e promovat un produs care ne face noua, tuturor, direct sau indirect viata mai buna. Prin promovarea competitiei, a standardelor, stiti poezia.

Pentru a doua categorie - nu conteaza ca 88% din populatie nu stie ce e un browser. Important e ca cei care iau deciziile la capitolul IT sa stie de Firefox, sa stie ca exista, ca e un produs/program/comunitate care are energie si chiar bani de reclame. Pe scurt, ca e un program pe care se poate baza cand instaleaza un program la munca sau bunicii de acasa.

Reclamele acelea sunt aproximativ asemanatoare cu reclamele Apple - destinate celor care sunt dispusi sa incerce ceva diferit. Si nu am vazut multa lume sa se planga de reclamele Apple.

PS: Steelheart - daca tu crezi ca poti bate IE sperand sa te promoveze Stallman, te inseli amarnic sarcasm

Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24

Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it.

Oblio's
mihk
Membru
*

« Reply #11 on: July 07, 2009, 09:59:24 PM »

Un tip Interesant -> Taras Glek http://blog.mozilla.com/tglek/category/pork/ care lucreaza pentru Mozilla.
Are un proiect "Pork" https://developer.mozilla.org/En/Pork, pe care ei la Mozilla il folosesc pentru analiza surselor C++.
Asigura mentenanta si la alte cateva proiecte, Oink, Dehydra, Treehydra + alte patch-uri pe lista de dev de la gcc
Tipu a avut recent un rant cu cei de la LWM care au si ei un proiect de analiza pe sursele C ale kernel-ului. http://lwn.net/Articles/315686/, denumit Coccinelle.
Pork, Coccinelle , Doamne ce denumiri. Anyway, sucks  less then IE  Smiley 

Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #12 on: July 08, 2009, 03:01:46 PM »

Orice (sau ma rog, sa dam credit chestiilor total inutile si vara vreun viitor) aproape orice suge mai putin decat IE.

Astazi nu am semnatura.
gheorghe
Veteran
**

« Reply #13 on: July 08, 2009, 05:13:15 PM »

Pai normal ca IE suge din moment ce microsoft tre sa se gandeasca la backwards compatibility cu chestii de acum 10+ ani pe cand lui mozilla i se rupe daca strica ceva. Si microsoft nu poate sa scoata o noua versiune de IE odata la 3 saptamani cum face mozilla. Daca ar face asta cred ca ai avea mai multa entropie si mai multe probleme decat ai momentan.

Evident ca si microsoft a avut interesul de-a lungul anilor sa nu dezvolte prea mult partea web, iar acum incearca sa lanseze ceva cat de cat ok ca sa nu piarda cota de piata, dar evident ca multi o sa ramana mult timp la vechituri gen IE6 si 7. Tu il bagi in windows update, dar cine si-l instaleaza? Smiley Ar fi ajutat si daca s-ar instala automat incognito prin windows update si sa te intrebe chestii cu next next doar dupa ce s-a instalat.
« Last Edit: July 08, 2009, 05:14:28 PM by gheorghe » Logged
Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #14 on: July 09, 2009, 02:00:22 PM »

IE8 a adus mai multa entropie. M-am lovit de probleme pe care nu le-am avut cu IE 6 & 7. Explicatii?

Astazi nu am semnatura.
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: