Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Discută» Arena» Microsoft Office versus OpenOffice & other trolls
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: 1 ... 6 7 [8]   Go Down
  Print  
Author Topic: Microsoft Office versus OpenOffice & other trolls  (Read 6854 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
undergraver
Veteran
**

« Reply #105 on: June 29, 2009, 08:46:59 PM »

Gata cu contrele? Chiar incepuse sa imi placa thread-ul.

Nu e nici o contra dupa parerea mea. Sunt niste pareri care nu se intersecteaza. Sunt ca doi soferi care tot inainte merg pe 2 benzi paralele si stau cu geamul deschis si se injura cu toate ca acolo vor sa ajunga. Unii sunt suparati ca daca folosesc o anumita masina sunt obligati sa mearga pe o anumita banda ... detalii nesemnificative dupa/pentru mine.

Pentru apostolii OpenOffice ... oferiti motive la nivel corporate pentru a folosi acel soft. Vreti nu vreti tot la afaceri se ajunge fie ca e vorba de Open/Closed source. Devreme ce modelul de afacere al OpenOffice e defectuos nu atrage firmele mari. Ca model de afaceri Microsoft e net superior modelului open-source. Eu zic ca rabdarea si nu graba va determina folosirea OpenOffice si a altor softuri la nivel corporate. Modelul de business open-source tre' sa se dezvolte si/sau sa fie pe intelesul firmelor mari. Altfel degeaba exista tot felul de talente open-source daca nu-s folosite intr-o proportie mai mare.

razius
Veteran
**

« Reply #106 on: July 24, 2009, 04:52:38 PM »

http://www.youtube.com/watch?v=2Fou-plrvek ceva idei? deja am ajuns la disperare............
Pages: 1 ... 6 7 [8]   Go Up
  Print  

Jump to: