Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Află» Ştiri» IceFact 0.9.3 beta
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: IceFact 0.9.3 beta  (Read 1248 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
same
Membru
*

« on: June 03, 2009, 02:46:32 PM »

Dupa ceva mai mult de un an de dezvotare (mai mult sau mai putin continua Smiley ), am lansat o versiune de test care sper ca va deveni versiunea 1.0
Pentru cei care nu stiu, IceFact este un program de facturare ce ruleaza nativ pe Linux, FreeBSD si M$ Windows. Nu este opensource, dar este freeware.

Noutarile majore:

1) Se pot introduce produse cu cota TVA diferita pe factura/proforma
2) Modul de generare a avizelor de insotire a marfii
3) Modul de generare a facturilor proforme
4) Avizele si proformele pot fi transformate in facturi fiscale din doua click-uri (creaza/salveaza)
5) Se pot genera chitante conform ordinul MEF 3512 din 27/11/2008 (care impune ca pe chitante sa apara si CUI-ul si J-ul celui care incaseaza, dar si a celui care plateste). Stiu, e absurd, dar ce nu e absurd in .ro

In speranta ca aceasta mica aplicatie aduce Linux mai aproape de dezideratul "desktop-ready", va urez distractie placuta Smiley

Pentru mai multe detalii si download, click aici si aici.
classicmanpro
Veteran
**

Experientia docet!

« Reply #1 on: June 03, 2009, 10:20:12 PM »

Ma uitam la prezentarea video pe care ai facut-o si nu am putut sa nu observ ca e bazat pe Fox Toolkit ... Saptamana trecuta l-am instalat si eu ca sa ma documentez (il stiam de la XFE) insa am o curiozitate: Este chiar atat de portabil cum specifica ei pe site? Adica doar o recompilare? Vreau sa stiu doar informativ ... Daca nu cer prea mult ...  :beer: Bere la baiatu'

same
Membru
*

« Reply #2 on: June 04, 2009, 01:14:27 AM »

Depinde ce intelegi prin portabil. FOX nu sta prea bine la capitolul networking si printing (trebuie sa te ocupi personal de diferentele de platforma - in acest caz QT mult mai bine). Si e posibil sa te deranjeze faptul ca nu este skinabil (QT este din nou superior), trebuie sa depui un pic de efort sa faci aplicatia sa arate decent. Alt minus este suportul inexistent pt lucrul cu baze de date. Plusurile ar fi: e foarte lite, stie nativ de UTF8, are un sistem de layout management extrem de bine realizat (din acest motiv nu exista GUI builder, pur si simplu nu simte nimeni nevoie de asa ceva), licenta este foarte permisiva (LGPL cu amendamentul ca poti sa legi static biblioteca - nemodificata - de aplicatia ta). In functie de ce ai nevoie, ai putea prefera QT (daca la momentul in care am inceput sa dezvolt IceFact QT ar fi existat cu licenta LGPL, probabil as fi ales QT).
classicmanpro
Veteran
**

Experientia docet!

« Reply #3 on: June 04, 2009, 08:36:43 AM »

Am mai folosit QT insa ma tenta Fox Toolkit ca are dependinte putine si se instaleaza imediat ... Multumesc mult pentru raspuns.  :cheers: Hai noroc

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: