Salut!
Am probleme cu doxygen, īn sensul că nu vrea să-mi genereze latex din codul meu C cu tot cu grafice, prin urmare nu pot atașa documentația lucrării mele de licență. Eroarea īnsă nu e legată de doxygen ci de programul epstopdf care nu funcționează cum trebuie, din cāte am reușit să-mi dau seama, iar epstopdf face parte din distribuția texlive (mi-ar fi peste mānă acum să schimb texlive și să văd ce și cum). Eroarea pe care mi-o dă epstopdf e următoarea:
Error: /undefined in or:
Operand stack:
Execution stack:
%interp_exit .runexec2 --nostringval-- --nostringval-- --nostringval-- 2 %stopped_push --nostringval-- --nostringval-- --nostringval-- false 1 %stopped_push 1846 1 3 %oparray_pop 1845
1 3 %oparray_pop 1829 1 3 %oparray_pop 1723 1 3 %oparray_pop --nostringval-- %errorexec_pop .runexec2 --nostringval-- --nostringval-- --nostringval-- 2 %stopped_push --nostringval--
Dictionary stack:
--dict:1154/1684(ro)(G)-- --dict:0/20(G)-- --dict:69/200(L)--
Current allocation mode is local
Last OS error: 2
GPL Ghostscript 8.64: Unrecoverable error, exit code 1
Am īncercat să folosesc ultima versiune de epstopdf din arhiva CTAN, am īncercat mai multe versiuni de ghostscript (deși nu ghostscript e problema) īnsă pur și simplu nu merge. Prin urmare, voi folosi doxygen pt partea de documentație (fără grafice) și vă rog frumos dacă aveți idee să-mi recomandați alt utilitar pentru generarea de diagramelor de apel pt funcții -- știu că diagramele astea īn sine nu sunt mare chestie dar arată bine și sunt menite a impresiona mințile odihnite ale celor din comisia de evaluare (care oricum nu vor īnțelege mare lucru din cod).
Nu mai am mult timp să-mi termin lucrarea și mai am și de īnvățat pt 4 examene

Please help...

Thanks
/EDIT:
Am observat că pentru un fișier test.eps de exemplu, dacă rulez
epstopdf test.eps
primesc acea eroare.
Īnsă dacă rulez
eps2eps test.eps test_out.eps
epstopdf test_out.eps
obțin test_out.pdf, care e ok.
Deci nu-mi mai rămāne decāt să scriu un wrapper īn bash sau perl și mi-am rezolvat, oarecum, problema. Dacă mai aveți voi alte idei..