Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Cercetează» Software» despre documente PDF
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: despre documente PDF  (Read 3159 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #15 on: April 13, 2009, 01:20:05 PM »

Chiar n-am timp sa pun un ubuntu pe curat ca sa iti arat diferenta intre un PDF ce serveste pe post de documentatie la un SDK comercial ca sa vezi cat de mizerabil arata Adobe Reader in mod implicit sub Linux. Windoz e OK. Mac OS e OK. Asta fara bibileala nu e OK, dar poate fi reparat.

LE: acu am vazut poza. Sincer mie mi se rupe de imagini, dar ma doare cand imi vine documentatia sub forma de PDF si trebuie sa fac eforturi suplimentare pentru a citi un text. Si plugin-un de browser mi-a mers dupa ce mi-am facut un link.

LE2: n-am zis degeaba de msttcorefonts (foloseste deforma). Asa arata un Ubuntu cu font-uri closed source, facute totusi disponibile de catre MS: http://i40.tinypic.com/116otfq.png iar in caz ca nu iti dai seama, arata mult mai bine decat install-ul implicit ce e jenant.
« Last Edit: April 13, 2009, 01:26:23 PM by Saltwater » Logged

Astazi nu am semnatura.
oblio
Admini
**

« Reply #16 on: May 25, 2009, 09:26:28 AM »

@aramdune, dezgrop topicul:

Asta la instalare de mai multe update-uri. Cum ziceam, YMMV.

E un produs solid, dar arhitectura lui mi se pare dubioasă Smiley
« Last Edit: May 25, 2009, 10:44:34 AM by oblio » Logged

Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24

Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it.

Oblio's
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #17 on: May 25, 2009, 11:06:27 AM »

Nu știu care e faza. Eu am instalat Windows 7 beta prin ianuarie, și am băgat Adobe Reader, aplicație care și-a făcut update în mai multe rânduri de atunci, și chiar am așteptat faza în care să vrea restart, dar nu am prins-o. Și-a făcut update fără restart.

oblio
Admini
**

« Reply #18 on: May 25, 2009, 01:39:33 PM »

Cred că m-am prins ce face. Când are de făcut mai multe update-uri, cere restart-ul Windows-ului, probabil ca să fie sigur că anumite fişiere nu sunt blocate de vreun proces. Dubios oricum Smiley

Plus că ce zic eu e pe XP, iar între XP şi Win 7 e ceva diferenţă Smiley

Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24

Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it.

Oblio's
undergraver
Veteran
**

« Reply #19 on: May 26, 2009, 08:20:28 PM »

Cred că m-am prins ce face. Când are de făcut mai multe update-uri, cere restart-ul Windows-ului, probabil ca să fie sigur că anumite fişiere nu sunt blocate de vreun proces. Dubios oricum Smiley

Plus că ce zic eu e pe XP, iar între XP şi Win 7 e ceva diferenţă Smiley

Restart/Ne-Restart ... cred ca e irelevant. Iti faci treaba cu el dupa ce ai terminat de updatat/instalat, doar nu restartezi non-stop... [consideram un restart ca o parte din procesul de instalare si asta e]

Pe linux nu am avut prea mari probleme cu documentele PDF, folosesc ce e default pe acolo si-s multumit.

Ideea e sa reusesti sa citesti ce e-n PDF ...

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: