Cu întârziere... mi-am adus aminte să fac bilanţul anului 2008
Cam cum a arătat 2008 pentru Linux Soft... păi cam aşa:Am schimbat hostingul, ne-am mutat la Bluepink. I for one welcome our new overlord^Whostmaster

Prima pagină a fost refăcută de Oin (mulţam, feroviarule

)
Cu ajutorul Technogeek - proiect ce din păcate nu a avut succesul scontat, am reuşit să-i mulţumim lui Saltwater pentru ajutorul acordat

A fost efectuată prima plată Google Ads - cecul a venit, extrasul de cont n-a arătat nici o plată, soldul contului nu s-a modificat, cererea de reefectuare a plăţii, trimisă către Big-G n-a primit nici un răspuns. Oricum nu ştiam ce să fac cu banii respectivi, mă gândesc să scot reclamele. Plus că uneori bagă imagini, deşi sunt reglate ca
text only!
Probleme cu monitorizarea trafic.ro, sau probleme cauzate de mutarea de la
www.linuxsoft.ro la linuxsoft.ro, simplu? Cert e că multe luni traficul a părut să fie de 20 de oameni pe zi (sau mai puţin). Oricum, cui îi pasă?

Ca orice site respectabil,
am murit şi noi. Ţinând cont de scopul grandios iniţial, suntem un fel de zombie. Dacă-l omorâm, iese scandal, aşa că urmează probabil ca altcineva să facă mylinuxsoft360.org ca semn de protest faţă de starea jalnică a site-ului şi a comunităţii.
Per total, voie bună, flame-uri periodice, 90% din activitate în discuţii despre filme, muzică, glume. Eva.ro, here we come

Din 2009:
Mai mulţi membri candidează la Google Summer of Code, încercând să ajute proiecte OSS. Empathy (care mă enervează periodic

), Oin, să sperăm că şi alţii. Succes

Mic dar util - după lupte seculare ce au durat aproape o oră am făcut un hack (am pus un CSS inline) ca să apară preview-ul la postare ca lumea. Nu-mi dau seama de unde reuşea să devină invizibil textul, din ce moştenire de stil sau ce-o fi fost...
Să vedem ce va fi în continuare în 2009