asd
Membru
Lumea ii rea! Oamenii's buni!
|
 |
« on: March 14, 2009, 08:45:59 PM » |
|
www.Program-Facturi.ro -e reclama pe site in homepage. Ma intereseaza daca este si in linux asa ceva. Nu imi trebuie. Ma intereseaza ca idee. Si daca se poate compara cu asta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
steelheart
Membru
|
 |
« Reply #1 on: March 14, 2009, 11:51:01 PM » |
|
parca era regula asta pe undeva: "inainte de a crea un nou topic, cauta sa nu fie deja raspunsul cautat printre topicurile postate pana atunci" http://linuxsoft.ro/forum/index.php/topic,1518.0.html
|
|
|
|
|
|
When Bush says "Freedom" it means "Conquer". When Gates says "Freedom" it means "Feedom". But when Stallman says "Freedom" it means "Freedom".
|
|
|
|
gheorghe
Veteran

|
 |
« Reply #2 on: March 14, 2009, 11:53:09 PM » |
|
Cois, tu ai auzit vreodata de google ads, sau ads in general? Noi nu avem nici o treaba cu aia.
|
|
|
|
« Last Edit: March 14, 2009, 11:53:35 PM by gheorghe »
|
|
|
|
|
|
steelheart
Membru
|
 |
« Reply #3 on: March 15, 2009, 01:32:09 AM » |
|
eu nu inteleg, e vorba de cum obtii reclamele pe site sau despre programe de facturare ?
|
|
|
|
|
|
When Bush says "Freedom" it means "Conquer". When Gates says "Freedom" it means "Feedom". But when Stallman says "Freedom" it means "Freedom".
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #4 on: March 15, 2009, 04:49:42 PM » |
|
asd, dă mai multe detalii - eşti realizatorul acelui program şi vrei să faci o versiune pentru Linux? Vrei să afli cum poţi pune reclame pe site? Momentan mesajul tău īmi crează impresia de spam, şi voi şterge linkul dacă nu-mi dai vreun motiv să cred că nu e spam...
|
|
|
|
|
|
Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vārstă: 24
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
|
|
asd
Membru
|
 |
« Reply #6 on: March 15, 2009, 10:19:44 PM » |
|
problema voastra daca stergeti sau nu. dar la voi pe site am vazut reclama. de asemenea la ciel.
bine e normal sa faceti reclama, doar poate sprijiniti si linuxu prin acest site. cat priveste adwords stiu de el si il si folosesc. si nu fac reclama la el. l-am vazut la voi pe site si am citit, eu nefiind economist mi s-a parut ca ar fi bine daca ar fi si pe linux asa ceva. ar incuraja folosirea linuxului.
Si nu am vazut varianta de linux pe acest site a programului respectiv. La cine faceti reclama?
Raspuns: la Microsoft.
Pe mine nu ma deranjeaza deloc. Imi place MS office
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gheorghe
Veteran

|
 |
« Reply #7 on: March 15, 2009, 11:46:50 PM » |
|
Si sa renunte linuxsoft la banii de ciunga din aduri din cauza unor astfel de principii?
Se intampla si la case mai mari, gen, aduri cu sql server pe linux.com, etc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asd
Membru
|
 |
« Reply #8 on: March 16, 2009, 11:52:41 AM » |
|
nu trebuie sa renunte. trebuie sa te lase sa comentezi eventual. Dar nici asta nu e obligatoriu.
Imi fine. Eu vroiam sa stiu daca exista si varianta pe linux. ca tot vb pe forum ca linux in firme bla bla .. si nimeni nu crede nimic. Hai sa zicem ca o firma poate functiona cu ooffice pt ca nu are nevoie de integrale, dar de o factura tipizata s-ar putea sa aiba nevoie. si la fel de un program de conta. fara astea nu se pune problema folosirii linuxului in firme. iar pt rutare o sa folosesc un ruter care zboara mai bine ca un pc cu linux pe post de ruter.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #9 on: March 16, 2009, 09:11:04 PM » |
|
N-are treabă cu reclamele, că oricum n-a rezultat nici un ban de pe urma lor, probabil ar trebui scoase.
Era ceva de principiu, să nu intre cāte un utilizator care să posteze o singură dată - şi atunci spam.
Programe de genul ăsta pentru Linux nu prea sunt, de obicei dacă se doreşte ceva care să meargă şi pe Linux se fac aplicaţii web...
|
|
|
|
|
|
Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vārstă: 24
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
asd
Membru
|
 |
« Reply #10 on: March 17, 2009, 01:57:02 PM » |
|
ma tot intreb ce programeaza cei ce se lauda ca o fac sub linux