abatele
Veteran

Ce faci, te face.
|
 |
« on: December 08, 2008, 11:34:45 PM » |
|
Am un laptop Dell Inspiron 1501 cu procesor AMD Sempron de 1800, RAM de 1,5 GB, placa video ATI, etc. Acum vreo doua saptamani am incasat un soc de curent la scoala taman in laboratorul de info. Sigurantele n-au decuplat. M-am ales cu alimentatorul ars si cu partea de alimentare de pe placa de baza busita. In laborator s-a dus serverul, un router care nu aveau protectie pentru asa ceva. A scapat numai un calculator care avea protectie prin UPC. Laptopul l-am dus intr-un service care l-a dres caine-caineste conectant un alimentator pe iesirea bateriei. Curios din fire, am trecut de la Fedora 8 la Fedora 10. Dupa un oarecare chin mi-am dat seama ca nu gasesc in repo-uri pachete kmod-fglrx si nu ma pot folosi de distributie. Asa ca am revenit la F8. Mi-am instalat kernelul 2.6.26, kmod-fglrx, etc. Cand am incercat sa joc sah 3D sau alt joc 3D imi incarca procesorul pana la 100%, in timp ce RAM-ul e folosit doar 1,2-4%, iar swap-ul deloc. Povestea asta se intampla si in KDE si in Gnome. Am instalat pachete pentru administrare automata a memoriei ghc661-gtk2hs, cu dependintele aferente, dar situatia persista.
|