Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Cercetează» Īntrebări de bază» virtual host pe un debian 4 etch cu apache2+mysql+postfix prin virtualmin
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: virtual host pe un debian 4 etch cu apache2+mysql+postfix prin virtualmin  (Read 2567 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
jiontro
Membru
*

« on: November 22, 2008, 11:04:12 PM »

Buna la toti, dupa lungi sapaturi pe google abia v-am gasit, nimeni nu vrea sa ajute....ma rog, sunt  un newbe destul de greu de cap  whack ce vrea sa faca ceva cat mai usor si anume, am o conexiune buss la RDS la 10 MB (negarantat  :D Ranjeste fasolea), ip fix, am instalat debian 4, fara servere, apoi am tras scriptul de instalare de la virtualmin http://www.virtualmin.com care a facut el aproape tot, a instalat apache2+bind9+postfix+dovecot+suexect compilat pe "/home" si de ce va scriu, simplu, vreau ca acest server sa il fac pt virtual hosting am creat un virtual domain jiontro.net pe un ip intern 192.168.0.1 in bind ( ma rog, a creat virtualmin), de pe server si din retzea este vizibil dar din internet, nu; va rog, ce anume trebuie sa fac pentru a face acest server bun pt virtual hosting....

ioan
Master of the Darkside
Membru
*

almost retired

« Reply #1 on: November 23, 2008, 12:48:50 AM »

presupunand ca domeniul e al tau modifici setarile DNS astfel incat sa pointeze catre ip-ul tau fix (ala extern, nu ip-ul intern) si modifici in virtualmin la fel in loc de 192.168.0.1 pui ip-ul tau extern.

jiontro
Membru
*

« Reply #2 on: November 24, 2008, 10:18:59 AM »

ok, am inteles asta de pe alte forumuri, dar cum se face asta?
jiontro
Membru
*

« Reply #3 on: November 24, 2008, 10:21:06 AM »

nici pe forumul oficial nu mi-au raspuns la fix, la fel mi-au zis, ceva vag ca si tine......dar cineva care sa zica ceva concret este?
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #4 on: November 24, 2008, 10:43:36 AM »

Renunta la gunoiul ala si fă lucrurile manual.

gheorghe
Veteran
**

« Reply #5 on: November 24, 2008, 08:15:39 PM »

Pai ai creat virtual hostul pe un ip intern, si anume 192.168.0.1 Stergi virtual hostul ala, si folosind aceeasi metodologie, il faci cu ip-ul tau extern si forwardezi portul 80 si eventual 443 catre ip-ul 192.168.0.1
jiontro
Membru
*

« Reply #6 on: November 25, 2008, 12:10:49 PM »

>>george<<, tu zici sa sterg virtual hostul creat pe ip intern si sa fac unul pentru ip share? ca se poate si asa; si apoi cine zice ca e gunoi fatza de cp-ul pe care il laudati voi, e mai bun cel putin din pdv-ul meu;
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #7 on: November 25, 2008, 12:48:10 PM »

Noi nu laudam nici un CP, noi facem lucrurile manual.

jiontro
Membru
*

« Reply #8 on: November 25, 2008, 02:09:01 PM »

imi cer scuze, nu am vrut sa sune a insulta sau a atac! iar in legatura cu manualul ..... :D Ranjeste fasolea.... eu unul sunt satul de manual ....... :D Ranjeste fasolea mai vreau si ceva automat  ;;) Ha ha sarcasm
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: