Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Discută» /dev/random» FreeBSD forums
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: FreeBSD forums  (Read 2581 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« on: November 17, 2008, 11:22:44 AM »

hahaha hahaha ha hahaha ha ha ha

Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #1 on: November 17, 2008, 11:50:44 AM »

Razi ca sapa ...

PS: nu ma prin de particula amuzanta ... este prea dimineata pentru mine.

Astazi nu am semnatura.
wooptoo
Membru
*

« Reply #2 on: November 18, 2008, 02:37:04 AM »

vbb. well care-i diferenta? linuxsoft ruleaza pe SMF, care e tot closed source, chiar daca e free Scoate limba

~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #3 on: November 18, 2008, 11:36:52 AM »

Nici eu nu m-am prins...

Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #4 on: November 18, 2008, 12:56:31 PM »

Dupa comentariul lui wooptoo m-am prins ... maploin rade ca sapa pentru faptul ca aia folosesc vB. Oricum filosofarea asta la nesfarsit este inutila. Daca developerii OSS si-ar 'pierde' timpul cu codarea si acceptarea unor standarde universal valabile pe atat de mult cat se pierde in discutii inutile legate de idei, poate M$ nu ar mai vinde atata b$ si ar avea o concurenta serioasa. Cei ce sunt de parere lacrimogena ca fiecare trebuie sa isi poata aleaga bla-bla-bla si ca eu ar trebui sa imi dau # rm -rf / pentru ca nu inteleg filosofia OSS si sunt eretic, ar fi cazul sa se uite in oglinda, sa isi dea doua perechi de palme si sa bea doua galeti cu apa - poate asa isi revin la realitate.

PS: SMF e OpenSource, dar nu 'Free Software' in acceptiunea OSI, adica SMF e free as in beer (in buna parte, desi licentierea lor pe scurt arata cam asa: http://www.simplemachines.org/about/opensource.php), in timp ce phpBB e free as in love.

Astazi nu am semnatura.
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #5 on: November 18, 2008, 02:45:10 PM »

FreeBSD mai foloseste si Perforce -- SCM adevarat pe bani multi, desi gratis pentru proiecte OSS. Tot zelotismul asta OSS e bullshit.

Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #6 on: November 18, 2008, 04:11:13 PM »

Astia ziceau la ei pe site ca folosesc CVS pentru base system ... Am citit eu gresit?

Astazi nu am semnatura.
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #7 on: November 18, 2008, 05:33:25 PM »

Au un server cvs pentru anoncvs, pentru ca toata lumea are instalat cvs, developerii intre ei folosesc un repository perforce. E un script cron care face sincronizarea intre repo-uri o data la 2 minute.

http://www.freebsd.org/doc/en/articles/p4-primer/index.html

Web access: http://perforce.freebsd.org/
« Last Edit: November 18, 2008, 05:34:17 PM by ~Empathy~ » Logged

mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« Reply #8 on: November 18, 2008, 08:18:36 PM »

io radeam pentru ca FreeBSD.org exista din '95 si pana ieri au avut o politica anti-forumuri, cu discutii numai pe ML-uri si caca. Si ieri si-au pus forum.

undergraver
Veteran
**

« Reply #9 on: November 18, 2008, 08:23:04 PM »

FreeBSD mai foloseste si Perforce -- SCM adevarat pe bani multi, desi gratis pentru proiecte OSS. Tot zelotismul asta OSS e bullshit.

http://www.perforce.com/perforce/opensource-faq.html e free pentru open source - daca "te califici"

~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #10 on: November 18, 2008, 11:34:46 PM »

Si eu ce am scris mai sus?

"desi gratis pentru proiecte OSS"

Unii oameni nu vor sa citeasca frazele complet...

wonder
Veteran
**

« Reply #11 on: November 19, 2008, 12:01:40 AM »

@aramdune el a vrut sa evidentieze mai mult a doua parte: DACA te califici e free. Nu e neaparat free pentru toate proiectele opensource.

unii oameni nu vor sa citeasca pana la capat Smiley
« Last Edit: November 19, 2008, 12:03:14 AM by wonder » Logged

Give what you have. To someone, it may be better than you dare to think.
My blog wonder.rodp.net
oblio
Admini
**

« Reply #12 on: November 19, 2008, 12:45:10 AM »

Pai sa va zic parerea mea legata de forumuri. Sa zicem ca sunt la munca, in spatele unui proxy comunist^Wcorporatist controlat din alta parte (prezent - Franta, trecut - Germania, whatever).

Daca vreau suport/raspunsuri la intrebari, ce pot face?
1. IRC - Clar blocat in firme cat de cat serioase.

2. Mailinglist - Daca vreau sa beau de la hidrant, poate.

Ar mai fi si variante gen Nabble, dar nu prea ma omor dupa third parties. Plus ca stresez 100.000 de oameni cand vreau sa intreb ceva, in loc sa pun un mesaj pe care sa-l vada doar cei interesati.

3. Newsgroups. Vezi mailinglist. Plus ca am nevoie de un newsgroup client (nu e mereu la indemana, desi de obicei nu e greu de gasit).

4. Forumuri - Site-uri web, deci au cele mai mari sanse sa nu fie blocate de proxy (traiasca portul 80!).

Si oricum, subscriu acestei opinii:
Their religious bigotry struck me as just that: bigotry. In the words of Lazarus Long, "I don't believe anything. Gets in the way of learning." If you say, "we know Unix better, so we get better results with Unix," you're a scientist. If you say, "we don't use any Microsoft crap, it all sucks" you're just a fanatic, and it's getting in the way of doing good work.
Daca un forum te poate ajuta, chit ca nu e "kewl", e util Smiley

Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24

Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it.

Oblio's
gheorghe
Veteran
**

« Reply #13 on: November 19, 2008, 01:46:59 AM »

Mailing listurile mi se par cam cele mai utile surse de informare tehnica, cel putin in privinta manaritului de linux/unix. Pe forumuri in general sunt mai multi retardati si pierzi mai mult timp. Asta pentru ca batranii aia care stiu foloseau de pe vremea lu pazvante mailing listuri si le folosesc si acum. Aici ma refer strict la cautari, n-am timp sau chef sa intreb pe cineva de pe un mailing list, sa par noob, sa stau nustucate zile pana primesc un raspuns, etc.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: