N-a murit nimic, doar atāt că merge īn altă direcție decāt s-a presupus inițial.
Ce alte forumuri mai există:
ubuntu.ro - destul de activ, īnsă are nevoie rău de tot de niște tipi acolo care știu ce vorbesc. Așa să te bazezi numai pe renumele pe care-l are Ubuntu nu prea merge. Este singurul forum de profil din Romānia care n-a reușit să creeze o secțiune de tutoriale.
mylro.org - destul de inactiv, așa cu li s-a prognozat de la bun īnceput. Cypress a ajuns la concluzia că există o singură distribuție linux pe lumea asta, Ubuntu. Mi se pare naiv să te aștepți să te īntrebe cineva ceva de Gentoo!
linux360.ro - are mai departe un rol mare de jucat, și e perfect capabil să ofere suportul de care este nevoie. Rămāne īn continuare principala concurență pentru linuxsoft.ro.
Deci, este vorba de suport de instalat/rulat/programat Linux pentru īncepători și eventual studenți sau profesioniști īn devenire. Nimic profesionist, nimic peste 25 de ani. Cei din industrie au unde să īntrebe, nu se vor īncurca să-și lase DNA-ul pe forumuri. Cei peste 25 de ani vor avea și ei o anumită jenă să se īncurce cu grădinița. Oricāt ne vom strădui noi să-i convingem altfel, nu vom reuși.
Ne resemnăm și mergem mai departe. Să zicem că un puști este interesat de calculatoare, īl vrem aici la noi pe forum și nu prin jegurile de forumuri și bloguri de Windows. Vrem ca īn momentul īn care părăsește forumul (la 25 cum am zis mai sus) să aibă bine băgat īn țeastă că există pe lumea asta și altceva decāt notepad și disk defragmenter. Iar dacă ajunge să lucreze īn domeniul IT īl vrem īnapoi pe linuxsoft.ro, deoarece vor veni alți puști după el și cineva trebuie să-i educe și pe ăștia.
Cam așa văd eu lucrurile. Dacă nu o facem noi, o face pānă la urmă ubuntu.ro, nu-i mare șmecherie. Termină și ei facultățile și se prind de ce au forum. Eu zic că este un lucru destul de important pentru Linux.
Linuxsoft a reușit īn timp să mențină o balanță foarte bună īntre gargară și seriozitate, destui aici pe forum lucrează deja īn IT sau sunt pe cale să lucreze, sunt convins că va merge mai departe, mai ales acum că v-am explicat cum stă treaba

Și dați și voi drumul la un planet sau ceva, m-am plictisit să-l tot citesc pe ăla de pe linux360!
Domnult meu, m-am trezit si eu in comunitatea ubuntu cam fara sa vreau, insa va pot spune ca, nu e asa cum pare, comunitatea ubuntu are membrii care contribuie in numeroase proiecte FOSS insa poate dumneavoastra nu ii vedeti pentru ca nu sunt tot timpu pe forum.ubuntu.ro sau poate ca nu ii cunoasteti