Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Află» Linux Soft» A murit Linux Soft
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: A murit Linux Soft  (Read 5424 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« on: September 19, 2008, 05:20:05 PM »

A avut Unixcoder dreptate... A gresit doar durata Smiley.

Am dreptate sau nu?

mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« Reply #1 on: September 19, 2008, 05:25:30 PM »

IRC/blogs + globalizarea killed the forum star!

wonder
Veteran
**

« Reply #2 on: September 19, 2008, 05:35:39 PM »

never!

Code:
fping linuxsoft.ro
linuxsoft.ro is alive
« Last Edit: September 19, 2008, 05:38:19 PM by wonder » Logged

Give what you have. To someone, it may be better than you dare to think.
My blog wonder.rodp.net
gheorghe
Veteran
**

« Reply #3 on: September 19, 2008, 06:33:01 PM »

mda.
oblio
Admini
**

« Reply #4 on: September 19, 2008, 10:30:59 PM »

N-a "murit" Linux Soft, parerea mea e ca a "murit" Myl. Si ma refer la prima comunitate Myl (myl.ro/forum), mai precis la oamenii care faceau parte din ea. De cand s-a stins Myl, tot ce incearca sa continue povestea se taraie greu de tot. Linux Soft are nevoie de un scop Wink

Cypress     - activ                       
gheorghe    - semi activ
i_m_meen    - inactiv
cmihai    - inactiv
aramdune    - semi activ
pghoratiu    - inactiv
Oin            - semi activ
satan    - semi activ
robert.datcu    - semi activ
std    - inactiv
Iuliux    - semi activ
Licaon    - semi activ
blAckEnEd    - inactiv
Void    - inactiv
Teutzz    - inactiv
bedeabza    - inactiv
gammaray    - semi activ
marco71    - activ
Darius    - inactiv
flavius    - inactiv
smorkov    - inactiv
Bill Gates    - inactiv
vark    - inactiv
danieljucan    - semi activ
romikele    - activ
classicmanpro    - semi activ
Wiseman    - semi activ
alyn3d    - inactiv
HULK    - inactiv
reSpawn    - inactiv
Ch4m3l3on    - semi activ
lawr01    - inactiv
AzraelShade    - inactiv
xplo    - inactiv
abatele    - activ
lesce    - semi activ
steelheart    - semi activ
MotoRidder - inactiv
arny    - activ
wooptoo - semi activ

Remember them? Smiley

Quote from: oblio

Lansarea Linux Soft
« on: October 10, 2006, 07:44:53 PM »

Ei bine, dupa ceva timp de asteptare, am hotarat ca voi adopta abordarea open source: release early, release often.

Distractie placuta, si sa speram ca proiectul Linux Soft o sa fie unul de succes Smiley

Linux Soft cred ca are nevoie fie de ceva deosebit, fie de executie de calitate. Deosebit = greu, foarte greu de realizat, executie de calitate = timp si bani. Ori vine cineva cu o idee super, gratis, fie facem rost de timp si de bani. E vreun Mecena Open Source pe aici? Smiley
« Last Edit: September 19, 2008, 10:35:46 PM by oblio » Logged

Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24

Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it.

Oblio's
lesce
Veteran
**

« Reply #5 on: September 20, 2008, 02:46:35 AM »

poate un planet ar ajuta ...

"So you tried your best and you failed. Lesson is... never try! " Homer Simpson
sclinux
Membru
*

« Reply #6 on: September 20, 2008, 09:29:16 AM »

Linux Soft are nevoie de un scop Wink
..........
Linux Soft cred ca are nevoie fie de ceva deosebit, fie de executie de calitate. Deosebit = greu, foarte greu de realizat, executie de calitate = timp si bani. Ori vine cineva cu o idee super, gratis, fie facem rost de timp si de bani. E vreun Mecena Open Source pe aici? Smiley

De acord cu oblio dar oricum ar fi si orice ati decide daca va pot ajuta anuntati-ma (pot sa va ajut cu o leak de promovare, idei, etc) ... poate la urmatorul fest vin si eu si vedem ce putem face

~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #7 on: September 20, 2008, 10:10:17 AM »

N-a "murit" Linux Soft, parerea mea e ca a "murit" Myl. Si ma refer la prima comunitate Myl (myl.ro/forum), mai precis la oamenii care faceau parte din ea. [...]

Pai si care e diferenta? Cand am zis Linux Soft, ma refeream la comunitatea Linux Soft. Ai insirat acolo zeci de oameni. Astazi oricat de energici ar fi membrii ramasi, nu pot compensa lipsa cantitatii :D Ranjeste fasolea. Mie mi se pare ca a scazut interesul in Linux. Inainte parca erau oameni care doreau sa invete. Astazi tot ce vad sunt script kiddiz care nu vor sa citeasca si nu vor invata niciodata nimic. Pai ii vezi si pe canal, mai razi de ei, maploin ii baneaza, eu ii debanez etc. Nu se mai intampla nimic. Astia care mai stiu cate ceva vorbim pe IRC, nu pe forum pentru ca de obicei vorbim despre orice altceva, nu despre Linux etc. Multi s-au pierdut odata cu fragmentarile astea inuitile mylro/linuxquestions. Lumea nu mai e ce a fost Sad.

Master of the Darkside
Membru
*

almost retired

« Reply #8 on: September 20, 2008, 10:55:58 AM »

Lumea a crescut mare, are facultate/servici/whatever, mă gîndesc că ar fi trebuit să existe alții mai tineri care să aibă mai multă energie pe forumuri, etc, dar generația ce vine din urmă e cam praf Smiley

gheorghe
Veteran
**

« Reply #9 on: September 20, 2008, 03:33:53 PM »

Blah, si sa zicem ca facem ceva, cine asculta? Vorbim singuri Smiley Acum sunt numai copii idioti care au auzit ca linux e cool si intreaba cum sa ruleze cstrike pe el. Erau si inainte, dar acum numai asta vad. Toti vor totul pe tava, iar daca le spui ca sa caute pe internet sau ceva iti zic ca esti un om rau, ca ai uitat cum erai la inceput, ca te-au invatat marii maestri ai linuxului, iar cand le spui ca ai invatat totul singur, cred ca faci misto de ei. Deci ca sa stai sa inveti copii idioti, nu.

Iar ca sa faci ceva mai serios, gen tutoriale, chestii mai serioase, oricum e netu plin de ele, peste 6 luni apare ceva mai fancy, iar daca cel care instaleaza ceva dupa tutorialele alea nu stie nimic, oricum o sa le faca praf. Deci tutorialele nu sunt un inlocuitor pentru competenta, orice sysadmin "da linux" profesionist ar trebui sa-si dea seama cum sa configureze orice citind documentatia.
floorin
Membru
*

« Reply #10 on: September 20, 2008, 04:10:56 PM »

Desi am doar cateva luni de linux, si ala de suprafata (i.e. Ubuntu) o sa-mi permit totusi sa va rog sa lasati pesimismul deoparte caci nu e momentul! Forumul e bun, sunt o gramada de articole de citit in el. Poate ati ajuns voi la capat?!  Wink Eu nu stiu ce a fost "inainte", dar astazi in magazine vanzarea de sisteme cu linuxul instalat pe el e un fapt banal. Si faptul asta banal vrea sa anunte ceva important. Iar acest lucru important a avut si are la baza "forumul", caci fenomenul Linux isi are puterea in comunitate. Sunt convins ca fara aceste forumuri linuxul nu ar fi fost azi atat de ...banal  crazy. Asa ca vorbiti de un forum puternic, nicidecum mort, chiar daca nu va vine sa credeti. Deci:  Smiley , eu unul am nevoie de voi in forma!
oblio
Admini
**

« Reply #11 on: September 20, 2008, 05:42:06 PM »

Lumea a crescut mare, are facultate/servici/whatever, mă gîndesc că ar fi trebuit să existe alții mai tineri care să aibă mai multă energie pe forumuri, etc, dar generația ce vine din urmă e cam praf
Generatia mea era praf, asa ca teoria asta nu tine (nascuti in 84-85). Nu, cred ca pur si simplu au alte interese/moduri de exprimare, iar forumurile sunt cam "anii 1998-2005". Cred ca activitatea tuturor forumurilor romanesti, cumulata, a scazut de prin 2005. Acum sunt bloguri, si discutii prin comentarii mai mult.

Apoi, Linux a avut o doza buna de hype mainstream, care a mai scazut acum. Acum e doar normalitate, business as usual, si au ramas doar cei interesati. Masa populatiei care s-a interesat de Linux acum se intereseaza de Mac OS.

poate un planet ar ajuta ...
Ar fi o idee, dar nu vreau sa facem o ciorba, adica sunt preluate doar posturi cu topic Linux/OSS.

PS: Daca va referiti la trafic.ro, cred ca ne-a omorat faptul ca am trecut de la www.linuxsoft.ro, care era decent cotat pe Google, la linuxsoft.ro (no www). A disparut traficul accidental (ceea ce nu e prea bine). Iar pe forum oricum nu erau foarte multe discutii (in afara de flame-uri Smiley ).
« Last Edit: September 20, 2008, 05:44:34 PM by oblio » Logged

Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24

Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it.

Oblio's
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #12 on: September 20, 2008, 06:11:58 PM »

Preferred domain e cu www la google, asa cum e si normal. De asemenea google taxeaza daca e continut duplicat (deci www si no-www), asa ca ar trebui sa pastram doar una, preferabil www.

/edit -- de fapt e continut unic acum, dar din pacate e no-www, nu www cum ii place lui Google si cum e normal.
« Last Edit: September 20, 2008, 06:30:26 PM by ~Empathy~ » Logged

Liviu_Ioan
Membru
*

« Reply #13 on: September 20, 2008, 10:00:08 PM »

Nici eu nu cred ca Linux Soft nu mai are nimic de spus!.
Cel putin eu am foarte multe intrebari,(fiind la inceput cu Linux) iar multe raspunsuri se afla deja
in forum, si multe dintre intrebari nu le pun.(pt. a nu primi raspunsul acela dragut!).
Dar citesc ...FM, tutoriale, etc.
Cred totusi ca acest SO are nevoie de mai multa popularizare pt. ca multi inca cred ca in
Linux stai in fata unui ecran negru ..., si tot scri comenzi!.

" Nu dispretui lucrurile mici!,< o lumanare poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele: sa lumineze … noaptea!>".
sabertooth
Veteran
**

mysql killer

« Reply #14 on: September 20, 2008, 10:13:09 PM »

Eu zic sa nu fim asa defetisti. Totusi la film/bancuri se mai posteaza. Deci cred ca mai are ceva de spus forumul asta.

Stercus accidit
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: