Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Cercetează» Software» Problema SVN
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Problema SVN  (Read 1049 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Master of the Darkside
Membru
*

almost retired

« on: August 15, 2008, 11:21:19 AM »

Salut!
Am urmatoarea problema... sa presupunem ca avem un repo la care vrem sa adaugam un director nou, dar, nu observam ca in directorul asta nou exista pe undeva un subdirector care nu are permisiuni de scriere (+w). svn va da eroare: svn: Can't create directory 'no_write_dir/.svn': Permission denied. Apoi directorul respectiv apare cu "!" cand dam svn status. Daca incercam apoi un svn cleanup zice svn: 'no_write_dir' is not a working copy directory si tot directorul devine locked fara posibilitate de unlock (adica nu mai poti sa faci nimic cu el), decat daca stergi directorul ala fara drepturi de scriere, apoi il stergi si din svn (svn del) si apoi dai din nou cleanup. Daca faci asta totul revine la normal.

Mi se pare o prostie sa te chinui atat doar fiindca n-ai fost atent la drepturile pe un subdirector si mi se pare enervant sa dai chmod -R +w de fiecare data pe orice director pe care vrei sa-l adaugi.

Idei, sugestii? Ce anume imi scapa?

Thanks

EDIT: am gasit o solutie (kind of)
Code:
rm .svn/lock
vim .svn/entries //sterg intrarea pentru diretorul ala naspa
chmod +w
svn add
« Last Edit: August 15, 2008, 11:51:49 AM by Master of the Darkside » Logged

wonder
Veteran
**

« Reply #1 on: August 15, 2008, 04:13:44 PM »

ce umask ai?
ma gandesc ca atunci cand creezi un director nu ai permisia cum trebuie la owner pt un director. de obicei ownerul are rwx pt orice director creat iar restul ce o fi.

Give what you have. To someone, it may be better than you dare to think.
My blog wonder.rodp.net
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: