Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Află» Ştiri» GSL - Prezentare Fedora, Narro, OpenOffice, Firefox la Cluj
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: GSL - Prezentare Fedora, Narro, OpenOffice, Firefox la Cluj  (Read 2834 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mir
Membru
*

« on: June 13, 2008, 12:33:14 PM »

În data de 21 iunie 2008, Grupul pentru software liber va organiza un eveniment ce va cuprinde prezentări despre Firefox România, Narro, OpenOffice România și Fedora România.

Evenimentul se va desfășura în data de 21 Iunie 2008 între orele 11 și 14, în cadrul Facultății de Științe Economice (Campus ISE), str. Teodor Mihali, nr 58-60, sala 310 (etaj 3)

Prezentările vor fi susținute de Adrian Joian, Nicu Buculei și Alexandru Szasz.

Adrian Joian și Nicu Buculei vor veni din București pentru a prezenta proiectul Fedora România. Adrian este ambasador Fedora iar Nicu este serios implicat în echipa Fedora Artwork.

Alexandru Szasz va veni din Timișoara pentru a prezenta în special proiectul Narro , o unealtă de localizare web folosită pentru localizarea Firefox, Thunderbird, OpenOffice. În același timp Alexandru este coordonatorul localizărilor pentru România a proiectelor din cadrul Mozilla (Firefox, Thunderbird, etc), Fedora și OpenOffice.

Mai jos găsiți programul evenimentului:
11.00 - 11.30 - Discuții de început, așteptat pe cei care întârzie
11.30 - 12.00 - Prezentare Fedora - Adrian Joian
12.00 - 12.20 - Prezentare Fedora Art - Nicu Buculei
12.20 - 12.30 - Pauză
12.30 - 13.00 - Prezentare Narro și OpenOffice - Alexandru Szasz
13.00 - 13.30 - Prezentare Firefox - Alexandru Szasz
13.30 - 14.00 - Sfârșit … ne îndreptăm către locul unde se ține Firefox Release Party

Ca de obicei, intrarea este liberă și toată lumea este invitată!

Discuțiile se vor continua la Firefox 3 Release Party din Cluj-Napoca, un alt eveniment organizat de grup în aceeasi zi, începând cu orele 15.00 .

« Last Edit: June 14, 2008, 02:35:43 PM by mir » Logged
wooptoo
Membru
*

« Reply #1 on: June 13, 2008, 04:35:23 PM »

cred ca vin Smiley

razius
Veteran
**

« Reply #2 on: June 13, 2008, 04:49:51 PM »

vin si eu Smiley
mir
Membru
*

« Reply #3 on: June 13, 2008, 04:52:40 PM »

Ma bucur, eu sper sa vina cat mai multa lume interesata de promovarea software-ului liber, mai ales ca vin Nicu si Adrian din Bucuresti, Alex din Timisoara, nu toata ziua ii strangi la o bere, plus ca mi se pare mai importanta o astfel de intalnire decat alte evenimente.

Ne vedem acolo.
Spor
mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« Reply #4 on: June 13, 2008, 08:41:45 PM »

Cred că ar fi interesant dacă s-ar filma. În felul ăsta audiența ar fi mult mai mare. Nu contează calitatea (ogg theora să fie Scoate limba )

mir
Membru
*

« Reply #5 on: June 13, 2008, 10:00:27 PM »

@mapleoin bine zici tu ce zici Smiley

se punea la un moment dat problema sa facem un canal pe youtube in vederea promovarii software-ului liber in Romania, om vedea, ar fi faine niste spoturi si prezentari din care sa se poata inspira oricine vrea sa faca o prezentare despre ubuntu/fedora/x/y openoffice/firefox in liceul/facultatea din localitatea natala. Daca aveti idei noi suntem deschisi la sugestii.
Licaon
Membru
*

« Reply #6 on: June 14, 2008, 11:18:19 AM »

poate live ca ROSDEV ? :D Ranjeste fasolea

mir
Membru
*

« Reply #7 on: June 14, 2008, 02:37:02 PM »

ar fi fain, dar nu dispunem de bugetul ROSDEV, ce facem noi aici e cum sa zic ... cam de la noi
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: