Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Află» Gazetă» Spread Firefox - Download Day 2008
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Spread Firefox - Download Day 2008  (Read 4209 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« on: June 16, 2008, 12:14:26 PM »

Mâine va apărea mult așteptatul firefox 3. Cu toate îmbunătățirile pe care le știți deja. Sau nu.
Au făcut un SITE special pentru a doborî un record mondial mâine, marți 16 iunie o dată cu lansarea. Se fac înscrieri-promisiuni si până acum România are 8.221 (+1) oameni care au promis că mâine vor downloada Firefox.

Vă băgați?

lesce
Veteran
**

« Reply #1 on: June 16, 2008, 12:37:10 PM »

eu m-am bagat
 folosesc deja firefox 3 si sunt fff multumit de el  happy

"So you tried your best and you failed. Lesson is... never try! " Homer Simpson
mir
Membru
*

« Reply #2 on: June 16, 2008, 04:05:44 PM »

Eu sunt un pic reticient cu privire la ce o sa demonstreze toata chestia asta. Mai degraba promovau asta http://blog.pavlov.net/2008/03/11/firefox-3-memory-usage/

E ok pentru imagine toata povestea asta si POATE o sa demonstreze ca si comunitatea FOSS are un cuvant de zis dar asta nu e tocmai un motiv ca sa convingi persoanele sa il foloseasca, pe deasupra ma "tem" ca o sa vina si M$ cu o statistica din categoria aia care se publica doar pe ms.com in care o sa doboare orice urma de reusita a nr de download-uri ff3.

« Last Edit: June 16, 2008, 04:14:23 PM by mir » Logged
Licaon
Membru
*

« Reply #3 on: June 16, 2008, 05:49:46 PM »

si eu am contribuit :D Ranjeste fasolea

Laurențiu Roman
Membru
*

Here comes the...

« Reply #4 on: June 17, 2008, 10:59:31 AM »

Mi se pare un pic aiurea ca poti baga la pledge mai multe adrese de email de pe acelasi PC. Nu, nu am abuzat de asta, l-am bagat pe al meu si pe al ei. Deci nu putem niciodata stii cati sunt in realitate din cei 1.5kk (la momentul postului). E un pic trista treaba. Huh?
« Last Edit: June 17, 2008, 11:00:09 AM by laur3ooo » Logged

What direction?
Death or action!
Life begins at the intersection.
Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #5 on: June 17, 2008, 11:56:51 AM »

Se poate downloada si fara pledge si oricum nu conteaza ACEL numar.

@Licaon: http://linuxsoft.ro/forum/index.php/topic,1425.msg13057.html#msg13057 - vad ca te plictisesti.

Astazi nu am semnatura.
Licaon
Membru
*

« Reply #6 on: June 17, 2008, 04:41:51 PM »

si tu Smiley
cand navighez pe net faptul ca tinymce ala nu mere ma lasa rece Smiley

oricum, mult succes cu FF3

Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #7 on: June 17, 2008, 05:27:12 PM »

Cand nawwwighezi nu lucrezi (cred). TinyMCE ala este unul din cele mai raspandite editoare rich text scrise in JavaScript ce se gaseste atat in CMS-uri/blog engine-uri OSS cat si in cele comerciale (licentierea LGPL a acestuia o permite). Unii mai folosesc chestiile astea si ca sa isi castige painea nu doar ca sa faca browsing si atat. In alta ordine de idei, azi mi-am rugat redactorii cu un ton acid ca sa nu imi mai raporteze probleme ce sunt Opera (9.5) only.

PS: mesajele acestea nu apartin aici.

Astazi nu am semnatura.
mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« Reply #8 on: June 17, 2008, 11:39:53 PM »

După niște probleme destul de mari cu serverele, Download Firefox Day a început:

http://www.mozilla.com/en-US/firefox?p=downloadday

sabertooth
Veteran
**

mysql killer

« Reply #9 on: June 18, 2008, 08:33:05 AM »

Waiting for www.mozilla.com...

La multe succesuri mozilla.

Mi-l pun si eu cand se va mai libera serverul ca nu ma-npunge atat de rau nevoia.

Stercus accidit
Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #10 on: June 18, 2008, 09:53:06 AM »

Cica au mutat-o cu 12h mai incolo. L-am luat de curiozitate ... [pana acum] nu vad nici o diferenta fata de cel disponibil in repo-urile Ubuntu.

Astazi nu am semnatura.
rs
Veteran
**

« Reply #11 on: June 20, 2008, 02:17:16 AM »

.. [pana acum] nu vad nici o diferenta fata de cel disponibil in repo-urile Ubuntu.

Uite aici una: dictionarul de spelling romanesc care vine default cu mozilla (cand faci un download de pe mozilla.org, sau iei surse din CVS, etc) este cam de doua ori mai bun decat cel care ajunge in Ubuntu. Nu stiu cum reusesc cei de la Ubuntu performanta, insa probabil ca muncesc din greu! Ma intreb ce altceva mai schimba?

Eu rulez fara probleme de cel putin doi ani pachetul binar de firefox de pe mozilla.org pe gentoo. Se updateaza singur cand are chef, la fel cum se intampla si sub windows.

Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #12 on: June 20, 2008, 09:48:26 AM »

Am trecut si eu pe versiunea standard de Firefox 3. Cred ca o sa ii dau uninstall la versiunile din repo (2 si 3 ce inca mai ocupa spatiul pe disk).

In alta ordine de idei, eu folosesc dictionarul de spelling pentru US-EN ... deci sincer nu aveam cum sa observ performanta celor de la Canonical.

PS: Intre release si RC3 nu s-a schimbat nici o linie de cod in engine-ul Firefox-ului.

Astazi nu am semnatura.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: