Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Află» Gazetă» funPidgin
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: funPidgin  (Read 1946 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« on: April 18, 2008, 01:12:18 PM »

Câtiva dintre membrii comunității pidgin au făcut un fork după ce s-au plictisit ca sugestiile lor să nu fie luate în considerare de către dezvoltatori. Pe pagina funpidgin scrie că dezvoltatorii vor asculta ce spune comunitatea și vor implementa feature-urile cerute de comunitate.

FunPidgin

oblio
Admini
**

« Reply #1 on: April 18, 2008, 09:42:59 PM »

Interesant. Problema e că resursele (aka coderi GTK + networking protocols experimentaţi) nu sunt foarte multe pe lumea asta, aşa că dorinţele principale ale utilizatorilor, precum suport full pentru ultimele versiuni ale procoalelor Yahoo, MSN & co, voice & video sau suport bun pentru proxy-uri au şanse mari să rămână în stadiul actual.
Aş dori să mă surprindă totuşi Smiley

Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24

Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it.

Oblio's
mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« Reply #2 on: April 18, 2008, 09:48:15 PM »

din câte am înțeles, problema cu voice & shit era că dezvoltatorii nu vroiau să implementeze o soluție deja existentă, dar puțin testată. Nu că n-ar exista tehnologia

~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #3 on: April 18, 2008, 10:08:51 PM »

Da, si aia nu e singura. Mai e si file tranferul yahoo care chiar merge bine (adica p2p, 2 way), dar nu e implementat oficial pentru ca ei vor ca libpurple sa fie o biblioteca universala pentru orice protocol, si patchul asta nu e dorit pentru ca nu foloseste si nici nu patchuieste libpurple in mod corespunzator ci implementeaza cumva mai hardcore transferul.

mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« Reply #4 on: April 18, 2008, 10:32:33 PM »

aramdune: tocmai i-am trimis lu' gheorghe un fișier și el mi-a trimis înapoi o poză cu țâțe de pe windowsu' lui. Deci merge foarte bine transferul de fișiere în 2.4.1

Licaon
Membru
*

« Reply #5 on: April 18, 2008, 11:41:55 PM »

aramdune zicea transfer P2P... nu transfer tu->yahoo.com->gheo

mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« Reply #6 on: April 24, 2008, 08:29:22 PM »

Un fel de răspuns la ce s-a spus în ultimul timp despre pidgin, scris de unul din dezvoltatori (elb). A apărut și în wired un articol.

http://pidgin.im/~elb/cgi-bin/pyblosxom.cgi/giving_back.html

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: