|
oblio
|
 |
« on: March 05, 2008, 06:56:27 PM » |
|
Pregătirile pentru ROSDEV sunt īn curs. Dacă vrea cineva să participe: Buna, in vederea organizarii ROSDEV 2008, demersurile pentru obtinerea unui amfiteatru in Facultatea de Automatica si Calculatoare se apropie de finalizare. Vom avea un sprijin important al catedrei de calculatoare. Data propusa este 12 Aprilie 2008. Daca doriti sa aplicati pentru sustinerea unei prezentari, va rog sa trimiteti un email cu subiectul "prezentare rosdev 2008" la adresa rosdev@rosdev.ro. Cei care doresc sa se implice in organizarea evenimentului sunt rugati sa imi scrie un email pentru a discuta si prelua taskuri administrative. Mai multe detalii vor fi disponibile in scurt timp. Numai bine, Ramona Importanţă: 8 Credibilitate: 10 Domeniu: ROSDEV
|
|
|
|
|
|
Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vārstă: 24
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
~Empathy~
Veteran

Decadence is Bliss...
|
 |
« Reply #1 on: March 05, 2008, 08:20:50 PM » |
|
E gratuit?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gheorghe
Veteran

|
 |
« Reply #2 on: March 05, 2008, 08:21:34 PM » |
|
Nu, trebuie sa-mi platesti mie taxa de protectie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wonder
|
 |
« Reply #3 on: March 05, 2008, 08:49:18 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Give what you have. To someone, it may be better than you dare to think. My blog wonder.rodp.net
|
|
|
|
~Empathy~
Veteran

Decadence is Bliss...
|
 |
« Reply #4 on: March 06, 2008, 10:39:17 AM » |
|
Pai de unde sa stiu... Nu exista site in stire iar anul trecut a fost ceva ce costa bani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #5 on: March 06, 2008, 12:28:59 PM » |
|
Eliberatica. ROSDEV a fost şi anul trecut gratuit, nu īncurca lumea 
|
|
|
|
« Last Edit: March 06, 2008, 12:29:13 PM by oblio »
|
|
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
mapleoin
Admini

mapleoin@jabber.org
|
 |
« Reply #6 on: March 08, 2008, 11:14:28 PM » |
|
Deci cine vine? Oblio: pregătești prezentare? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #7 on: March 09, 2008, 09:55:23 PM » |
|
Nu mă consider un prezentator bun. Şi nu īn ultimul rānd, nu aş şti ce să prezint 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
undergraver
Veteran

|
 |
« Reply #8 on: April 11, 2008, 08:03:47 AM » |
|
Buna ziua, va informez ca ROSDEV 2008 va avea loc sambata 12 aprilie, incepand cu ora 9:50am, in Facultatea de Automatica si Calculatoare, amfiteatrul EG 301. A intervenit o schimbare de ultim moment in privinta salii in care se va desfasura conferinta, datorita unor probleme administrative interne de alocare a salilor. Amfiteatrul se afla in aceeasi cladire, la o distanta mica de cel initial. Vor fi amplasate sageti de directionare corespunzatoare. Programul definitiv al evenimentului il gasiti pe site http://www.rosdev.ro/content/view/59/63/. Numai bine, Ramona Modroiu Ne vedem? Prezint și eu ceva  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #9 on: April 11, 2008, 09:02:33 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
undergraver
Veteran

|
 |
« Reply #10 on: April 11, 2008, 09:38:05 AM » |
|
Am văzut acum ... vedeţi că s-a modificat sala.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Licaon
Membru
|
 |
« Reply #11 on: April 12, 2008, 01:53:45 AM » |
|
unde e ala EG301 asta? (si da vazui harta...nu ajuta deloc)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
undergraver
Veteran

|
 |
« Reply #12 on: April 12, 2008, 07:38:53 AM » |
|
Prin EG-uri, probabil pe unde e Academia Cisco. Cum intri in automatica mergi in dreapta spre energetica si cand ajungi pe holul cu MULTE EG-uri cred ca e prima usa (care arata mai solid). Dupa ce intri acolo intuiesc ca e cumva la etaj. Oricum o sa fie indicatoare din cate am inteles.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Licaon
Membru
|
 |
« Reply #13 on: April 12, 2008, 11:34:09 AM » |
|
stream de la WMServer/9.1 conferinta de OpenSource transmisa live cu utilitare closed source...fun... oricum, e ok, pacat de sunetul de calitate inferioara 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Licaon
Membru
|
 |
« Reply #14 on: April 12, 2008, 04:31:07 PM » |
|
mda, zisei ca ajung, dar nam mai ajuns, pierdui insa doar vreo 20min din stream domnu de la Rofreesbie si tipu de la ROSEdu au fost cei mai buni prezentatori...fiecare in felul lui oricum  domnu Marian de la stiinta.info ( cu ă, ī, ş si cateodata ā si ţ  ) a fost demential  care castigarati jucarii de la el? la prezentarea softului de voce am adormit...sorry dude... trebuia sal pui pala sa spuna numere de la inceput... toata povestirea a fost cam...meh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|