coyoty
Membru
|
 |
« on: February 07, 2008, 10:24:53 AM » |
|
Am si eu o intrebare(sunt nou in ceea ce privets linuxu): Am linux sabayon 3.4f si atunci cand dau login scriu useru si parola si in loc sa intre apare se face screenu gri dupa care imi cere din nou datatele la nesfarsit(cand dau login din consola merge introduc datale si si imi zice k e ok da nu pot sa intru in desktop(kde 3.5) la loc si in consola nu's prea multe de facut ...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Licaon
Membru
|
 |
« Reply #1 on: February 07, 2008, 05:02:25 PM » |
|
din consola ca user ca sa rulezi serverul X si KDE dai: startx
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wonder
|
 |
« Reply #2 on: February 07, 2008, 05:07:01 PM » |
|
incearca sa stergi configurile din userul respectiv. hint -> ~/.kde*
|
|
|
|
|
|
Give what you have. To someone, it may be better than you dare to think. My blog wonder.rodp.net
|
|
|
|
coyoty
Membru
|
 |
« Reply #3 on: February 09, 2008, 08:43:24 PM » |
|
bine partea proasta e ca am incercat startx si imi apar vreo 3 fereste verzi si cam atat ... si nu prea le am eu cu linuxu da era proaspat instalat linuxu nu cred ca avea vreo configura care sa o sterg ... multumesc de sugesti oricum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saltwater
|
 |
« Reply #4 on: February 09, 2008, 09:22:42 PM » |
|
Ultima oara cand am dat startx si am vazut vreo 3 ferestre verzi aveam instalat doar X.org-ul si Gnome-ul, dar uitasem sa pun gdm-ul ... cred ca ti-e busit display managerul (nu stiu sigur, imi dau cu parerea). Daca nu merge ce a zis wonder, incearca totusi sa ii dai un reinstall la kdm (evident, cu setarile pe curat).
|
|
|
|
|
|
 Astazi nu am semnatura.
|
|
|
|
Master of the Darkside
Membru
almost retired
|
 |
« Reply #5 on: February 09, 2008, 09:28:41 PM » |
|
ls /etc/X11/Sessions apoi in functie de ce gasesti acolo (gnome, kde,...) modifici in /etc/rc.conf XSESSION="gnome" sau XSESSION="kde-3.5" etc. by default linia aia e comentata deci ai grija sa stergi diezul din fata
|
|
|
|
« Last Edit: February 09, 2008, 09:29:43 PM by Master of the Darkside »
|
|
|
|
|
|
visez.trance
Membru
|
 |
« Reply #6 on: February 09, 2008, 10:00:54 PM » |
|
Nu mai dati sfaturi, sa-si stearga fisierele de configurare. Poate sa si le redenumeasca; in general a sfatui pe cineva sa-si stearga setarile (ce in cazul lui implica emailuri salvate, bookmarks) este un gest pripit.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Licaon
Membru
|
 |
« Reply #7 on: February 10, 2008, 12:39:17 AM » |
|
a zis ca era proaspat instalat...deci navea nimic de pierdut....dar marog...in mare e corect sa zici..."salveaza ce ai important undeva, si apoi muta configu in alta parte..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonel
Membru
|
 |
« Reply #8 on: February 10, 2008, 10:22:39 AM » |
|
ai instalat drivere? eu am avut exact aceeasi problema cu ubuntu cu o placa video ati radeon x1550 (sau x1500 nu mai stiu exact). multe blinkuri,ferestre mov si verzi. asa ca am instalat in text-mode driverele si pe urma totul a mers cum trebuie. poate ar trebui sa incerci si asta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
coyoty
Membru
|
 |
« Reply #9 on: February 15, 2008, 09:20:46 AM » |
|
multumesc tuturor comenturile voastre au fost de mare ajutor  a si de pierdut nu aveam nimik (nici nu am reusit sa intre sa verific mail sau alte chesti)
|
|
|
|
« Last Edit: February 15, 2008, 09:24:29 AM by coyoty »
|
|
|
|
|
|
|