Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Cercetează» Distribuţii» ISO-uri
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: ISO-uri  (Read 1782 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Tibi
Membru
*

« on: October 27, 2006, 06:47:54 PM »

Tocmai am descarcat Slack 11, am dat sa verific md5-urile si... 8 pachete corupte  (1 pe CD1, 7 pe CD2)  wallbash unele pachete sunt destul de importante, vreo 2 de prin KDE etc. Sad Cum as putea "repara" imaginile? La al doilea m-am gandit ca merge sa-l dezarhivez si sa inlocuiesc pachetele corupte dar la primul CD nu merge faza ca dup-aia nu mai buteaza de pe el.
Ce download manager imi recomandati? Eu folosesc Prozilla si... tocmai m-am lamurit  X-( Mars ma
oblio
Admini
**

« Reply #1 on: October 27, 2006, 07:22:49 PM »

Sincer, batranescul wget cred ca e ok. Stie limitare latime de banda, resume. Daca nu, D4X e ok, Kget mai merge.

Legat de reparare, ma indoiesc ca TGZ-urile Slackware au vreo corectie a erorilor, fiind gandite sa fie cat mai simple. De fapt cred ca nici macar RPM-urile sau DEB-urile nu au asa ceva... Downloadeaza din nou.

Primul CD e bootabil, singura cale e sa refaci ISO-ul, dar nu prin dezarhivare. Il montezi loopback
mount /dev/hdb /home/tibi/folder -t iso9660 -o loop
/dev/hdb e CD-ROm-ul tau
restul optiunilor le zice man mount
intri in folder, copiezi totul undeva, dar cu permisiuni, si tot ce mai trebuie, cred ca e cp -p, iar in folderul rezultat din copiere modifici fisierele dorite. Refaci imaginea - mi se pare ca iti permite K3B sa faci imagine bootabila. Arzi pe CD, si gata Smiley

Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vārstă: 24

Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it.

Oblio's
Tibi
Membru
*

« Reply #2 on: October 27, 2006, 07:47:33 PM »

Pai tocmai, incercam sa evit sa downloadez din nou  Sad ca viteza de download am ~30K si nah pentru 8 pachete...
Stiu cum se monteaza o imagine, le-am montat cu loop ca sa verific md5-ul pe pachete dupa ce am vazut din k3b ca ceva nu-i in regula  Smiley ok, mersi de sugestie o sa incerc si metoda asta, sper sa mearga

M-am gandit si la o instalare de pe hard  Huh? Stie cineva cum si daca se poate face folosind iso-urile astea
oblio
Admini
**

« Reply #3 on: October 27, 2006, 07:52:55 PM »

Instalare de pe hard, e complicat... Ar trebui sa reproduci pasii installerului. Inspira-te din modul cum se instaleaza gentoo, vezi manualul lor, si adapteaza la Slackware. Dar e prea mare frecusul. Ia din nou primul CD, lasa-l noaptea Wink

Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vārstă: 24

Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it.

Oblio's
b3tzi
Membru
*

Dus cu pluta.

« Reply #4 on: October 27, 2006, 11:10:07 PM »

Ca sa fii sigur ca n-o sa mai ai probleme, e mai bine sa downloadezi din nou CD`urile cu pachetele corupte. Wink

Licaon
Membru
*

« Reply #5 on: October 27, 2006, 11:15:18 PM »

poti repara
folosind torrentul
pui sa descarce peste alea luate de tine si el verifica bucati din isouri, si DOAR alea care nus ok vor fi downloadate.

b3tzi
Membru
*

Dus cu pluta.

« Reply #6 on: October 27, 2006, 11:18:53 PM »

poti repara
folosind torrentul
pui sa descarce peste alea luate de tine si el verifica bucati din isouri, si DOAR alea care nus ok vor fi downloadate.

De obicei cele mai multe chestii corupte sunt cele luate de pe torrente decat cele downloadate direct de pe un site oficial.

Licaon
Membru
*

« Reply #7 on: October 28, 2006, 03:11:06 PM »

hello
nam zis sal iei "de pe torente"
am zis sa foloseshti torentul: TORENTUL OFICIAL

b3tzi
Membru
*

Dus cu pluta.

« Reply #8 on: October 28, 2006, 07:36:46 PM »