Inca nu. Nu am respectat standardele de codare WordPress in ceea ce priveste spatierea (o balarie dupa parerea mea). Cand o sa am chef sa bag spatii printre paranteze cu nemiluita, o sa-i fac submit. Ma tenteaza doar pentru simplu fapt ca este mai bine expus si atentioneaza bloggerul ca exista o versiune mai noua in caz de outdate.
Intre timp lucrez la new features. Deja am adaugat suport pentru generic swf, dar inca nu l-am updatat si pe site, este in teste pe blogul personal (vezi:
http://saltwaterc.net/videos/shut-the.html) pentru ca intentionez sa mai introduc suport pentru alte servicii video, dar nu mai am idei. Conationalii nostri de la 220 si Neogen sug la capitolul suport pentru pluginuri 3rd party (tre sa le analizez toata pagina ca sa obtin niste variabile => page load lent + trafic mai mare pe serverul care hosteaza blogul), desi ideile si functiile de analizare le am pentru ca pe asta se bazeaza
Saltwater's Video Downloader. Poate ca o sa le introduc ca optionale, dar dezactivate in mod implicit, spre deosebire de restul chestiilor suportate, dar asta implica sa ma apuc sa fac si un 'Options' panel - chestie care in principiu nu e grea, dar inca nu stiu cum se face.
Sa vad de restul serviciilor video. Chestia este ca engine-ul are o filosofie simpla (da, imi place KISS) ... adaugarea unui nou feature se rezuma la copy-paste la un bloc de cod si de cele mai multe ori o functie de convert URL - de la permalink la obiect flash dedicat embed-ului - adica partea care cere niste studiu al algoritmului de conversie folosit de serviciul video. De fapt partea asta ce tine de copiatul blocului de cod imi da idei in ceea ce priveste o mica reorganizare a codului intr-o forma mult mai eficienta.
In caz ca sunt dubii, am de gand sa fac din aceasta solutie un plugin puternic in materie de inserarea de continut flash in bloguri WordPress, pastrand in acelasi timp validarea paginii (am eu un fix cu standardele W3). Timpul este singurul dusman.
Va urma ...
Later Edit: acu nu mai gasesc nimic legat de coding stantads, desi belesc ochii la pagina de subscription pentru pluginuri. O sa ii dau submit odata cu versiunea 0.2 care e pe vine ...