Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Cercetează» Hardware» Laptop fara alimentare
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Laptop fara alimentare  (Read 1581 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mapleoin
Admini
**

mapleoin@jabber.org

« on: January 28, 2008, 04:57:40 PM »

Ieri mi-a scapat laptopul pe jos :D Ranjeste fasolea

Avea mufa de alimentare infipta in el si a cazut exact pe ea si a intrat putin mai mult decat trebuia inauntru. L-am desfacut aproape de tot si am scos mufa mama de alimentare care se rupsese. Laptopu merge perfect. Se aprinde, intra pe net, dar nu pentru mult timp... mai exact mai are 1 ora si jumatate de viata in ritmul asta. (atat il tine bateria). Dup-aia ar trebui sa-l incarc, dar n-am cum.

Vad doua solutii:

1. Caut un service in Bucuresti. Am dat o tura de vreo ora in jurul caminului Tei si n-am gasit nici un magazin pe care sa scrie ``depanare''. Are cineva experienta cu vreunul care e usor de gasit? Sa ma duc la Flamingo/Best/etc. in centru? Cam cat dureaza sa-mi schimbe mufa mama la un magazin din-asta national care probabil trebe sa-l trimita la service. Sau stie cineva un service testat cu adresa eventual link?

2. Exista ceva cablu+adaptor de alimentare pe care sa-l pun in locul bateriei si sa alimentez cu el direct? Prin mufa bateriei, nu prin cea normala de alimentare?

alte solutii posibile?

As vrea sa fac ceva cu el pana luni cand m-as duce cu el la service-ul din fata blocului din Valcea.

gheorghe
Veteran
**

« Reply #1 on: January 28, 2008, 07:23:14 PM »

Ia mufa rupta si lipeste-o cu scoci. Vezi ca in timp ce imi citesti mesaju se mai duc vreo 30 de sec din viata bateriei :D Ranjeste fasolea
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: